Délka děložního čípku - 23. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8228
12.6.12 19:15

Ahoj holky, já se k vám přidám, já měla po kontrole u dr ve 24tt zkrácený čípek 32mm, jsem zavřená, neotvírám se. klidový režim a za 4 týdny, což už bude v pondělí 18. kontrola. strašně mě vystrašil, ale myslím si, že kdyby to bylo tak šílené, tak mě neposílá na kontrolu až po 4 týdnech. já moc ležet nemůžu noo s dvou a půl letou holčičkou. ale nic moc nedělám, jen to nejnutnější, jen malá kratší vycházka, nci nezvedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.6.12 19:23

Taky mám v pondělí kontrolu :) ale chodím po 14ti dnech, jinak to chápu, s tou malou se to jinak nedá, mě už ta čtyřletá pomáhá a hrajeme si, ale ani ty procházky moc nepřeháněj, my ven nechodíme vůbec, teda když je pěkně tak jdeme na zahradu já si lehnu a malá mi vaří kafe a palačinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
12.6.12 19:33
@alfinka3 píše:
Taky mám v pondělí kontrolu :) ale chodím po 14ti dnech, jinak to chápu, s tou malou se to jinak nedá, mě už ta čtyřletá pomáhá a hrajeme si, ale ani ty procházky moc nepřeháněj, my ven nechodíme vůbec, teda když je pěkně tak jdeme na zahradu já si lehnu a malá mi vaří kafe a palačinky :)

jojo, tak ty procházky máme krátké ale převážně jak píšeš, když je pěkně, jsme s malou na dvoře nebo na zahradě a ona si lítá a já luštím křížovky… A chci se zeptat, máš tvrdnutí břicha? a můžete sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.6.12 19:34

Ahoj holky, já ležím od 23 tt, dnes jsem již ve 32. tt a čípek je sice už hodně „opotřebovaný“ ;) ale neotvírám se a stále můžu být doma, by´t čekám dvojčátka. jsem vždy vděčná za každý den potažmo týden. je to sice strašná otrava jen a jen ležet, ale doma je doma :palec: přeju vám, aby vám to utíkalo a každá kontrola pro vás byla zakončená příjemnýma zprávama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.6.12 19:53
@Smoulinka píše:
jojo, tak ty procházky máme krátké ale převážně jak píšeš, když je pěkně, jsme s malou na dvoře nebo na zahradě a ona si lítá a já luštím křížovky… A chci se zeptat, máš tvrdnutí břicha? a můžete sex?

občas mám břicho tvrdé, ale jestli je to ono nevím, prý je to nepříjemné, mě to přijde normální, a jinak sexuální zdrženlivost, dosti s tím bojuju ale snad po šestinedělí si toho užijeme až až ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
12.6.12 19:55
@mikela píše:
Ahoj holky, já ležím od 23 tt, dnes jsem již ve 32. tt a čípek je sice už hodně „opotřebovaný“ ;) ale neotvírám se a stále můžu být doma, by´t čekám dvojčátka. jsem vždy vděčná za každý den potažmo týden. je to sice strašná otrava jen a jen ležet, ale doma je doma :palec: přeju vám, aby vám to utíkalo a každá kontrola pro vás byla zakončená příjemnýma zprávama

Ahojky, já četla v poradně jednoho dobrého doktora, že u zkráceného čípku se nemusí ležet jak doktoři rádi říkají, že když se čípek má zkrátit, zkrátí se i když bude člověk ležet pořád. tak nevím, uvidíme. Každopádně tobě přeji at donosíš krásná zdravá dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.6.12 19:57

Taky jsem to slyšela, ale prý u ležení se to zkracování alespon oddálí, což každý týden i den navíc je pro mimčo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.6.12 19:59

Já pochopila, že se hlavně nesmí žena začít otvírat, pak je nemocnice nutnost, ale zkracování jako takové nevadí, je však nutné fakt dodržovat klidový režim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.6.12 20:02

No já se i otvírám, ale nechaly mě doma, že to ještě není akutní, hrozím se každé další návštěvy že mi oznámí že si mě tam nechají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
12.6.12 20:35

Nebojte holky, vše dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
13.6.12 09:09

Holky, budu psat bez carek, tak se omlouvam, me dr. rekl ze mam lezet a nic nedelat. cekame prvni a o jedno mimi jsme prisli v 8tt, takze ja se bojim a fakt poctive lezim, jsem v 24 tt, mam 30 mm cipek a CS 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
13.6.12 09:12

A rikal ze na nemocnici to neni a beru 6× denne magnezium, sex je mi zakazal uz od zacatku, ja jsem na zacatku tehu lezela 1, 5 mesice protozo jsem spinila, ja o uzivani tehu nemuzu ani mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.6.12 09:26

@Pajkax já měla čípek ve 23 tt 25 mm, taky jsme již o mimi přišli, takže jsem opravdu ležela poctivě, teď už víc posedávám, ale pořád jsem v maximálním klidu, ono stejně svaly ochably a když jedeme třeba k doktorce, jsem z toh vždy uplně vyřízená.
fakt lež a nic nedělej, člověk má pak aspoň dobrý pocit, že dělá maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 09:49

A jak zvládáte to ležení? občas mě to přijde děsné a to jsem na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 10:17

@Pajkax no já mám někdy stav, že bych nejraději skočila z okna, ležím skoro 10 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí