Délka děložního čípku - 23. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
14.6.12 12:23

Ahoj holky, já sem ve 30.týdnu a mám CS2,zatím je čípek v klidu a nezkracuje se akorát mi řekl že se mám šetřit a nic těžkýho netahat, to se mu poví když tu máme na hlídání dvě cácorky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 13:38

Tak já ležím už 14 dní a občas mi z toho asi hrabe :,( plaším z každé blbosti a o výbavičku se asi bude muset postarat manžel, když budu muset pořád ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 13:40

Mikela - 10 týdnů, to je mazec, ale co by člověk pro prcka neudělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 13:50

@Pajkax mně 10.4. řekla gynekoložka, že musím vydržet alespoń 10 týdnů ležet, tenkrát jsem myslela, že to nikdy nemůžu vydržet no a teď to bude těch 10 týdnů, uteklo to a ještě budu pokračovat, ráda bych ještě alespoň čtyři týdny, i když už mě chytají „roupy“ a neležím tak moc poctivě jak na začátku, ale na druhou stranu pořád nic nedělám.
výbavičku jsem víceméně objednala přes net a oblečky si nechala koupit, aspoň člověk tolik neutratí, já totiž kdybych byla „pohyblivá“ tak chodím po obchodech a utrácím jak za dvojčata, tak za sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 13:51

@lucka83 to jo, jak jsou už děti, tak se těžko dodržuje nějaký klidový režim. cervix skore máš krásné, já mám taky 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 14:04

Mikena: no mě řekl že je to na ležení až do konce a taky jsem myslela že to bude dés, někdy mám náladu pod psa ale musím to vydržet, jsem 24tt, už jsem ležela na čátku těhu, ješte že už mám notase, manžel když zjistil, že je to do konce tak mi ho koupil abych se nějak zabavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 14:06

@Pajkax jojo, to je jedinej způsob přežití a kontakt se světem, taky ho mám a díky němu mně to utíká, ze začátku sjem i hodně četla, ale teď už mě ani číst nebaví. teď třeba hlásí na víkend tropy, to teprve budeme mít depku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
14.6.12 14:53

No já se na teplo těším, pořád ležím doma, a když vykukne sluníčko, jdeme ven, (máme už 4letou cácorku´) a tu to doma nebaví ještě více než mě, manžel celý den v práci tak se to nějak zvládat musí, naštěstí máme zahrádku, tak já ležím na lehátku a malá se aspon chvíli vyvětrá :)Jsem 26tt a už se těšíme s malou obě až bude září, a budeme moct doopravdy ven na procházku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 15:20

Jo tak já bydlím v bytě, takže tedka v horkách to bude teprve něco… naštěstí zatím hodně prospim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 15:23

Holky a co předporodní kurzy? já jsem to natukla u dr. a ten mi rázně vysvětlil, že nikam a ležet a že mi to pak radši sám vysvětlí… a test na cukrovku mi taky zatím odložil, prý je ted nejdůležitější ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 15:30

@Pajkax já taky žádný předporodní kurz neměla a na cukrovce jsem taky nebyla, krev mně vzala přímo gynekoložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
14.6.12 15:30

@alfinka3 tak to závidím, já jsem v bytě, takže leda tal sednu na balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
14.6.12 15:31
@Pajkax píše:
Holky a co předporodní kurzy? já jsem to natukla u dr. a ten mi rázně vysvětlil, že nikam a ležet a že mi to pak radši sám vysvětlí… a test na cukrovku mi taky zatím odložil, prý je ted nejdůležitější ležet

pokud ti dr řekl ležet tak lež, zkus se podívat na video toho kurzu jestli není někde, jinak cukrovka se dělá mezi 24-28.týdnem, tak uvidíš co ti příště řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
14.6.12 15:35

Uvidím co řekne příšte, ještě týden a KO, myslíte že se to děložní hrdlo můe vrátit do původníko stavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
14.6.12 15:37
@Pajkax píše:
Uvidím co řekne příšte, ještě týden a KO, myslíte že se to děložní hrdlo můe vrátit do původníko stavu?

ted asi ne ale může zůstat jak je a nebo se zhoršit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky