Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V tehu by mel byt uzavřený, hůř nahmatatelny a tvrdší, před MS měkký, otevřený a lehce nahmatatelny ![]()
@lucyyyy děkuji no já ho mám takový tvrdší, ale nechápu proč ho mám jakokdyby zaoublený dovnitř a je vzdálený… a právě jsem měla mít před 2 dny menstruaci a včera byl duch na těhu testu, ale moc tomu nevěřím, ale co uvidíme zda dojde anebo ne
už by chodit nemusela
Tak to vypadá nadejne
zkus test tak za dva dny znovu, už by melo byt vidět víc
držím pěstí ![]()
@Peczka ano zkusím v neděli anebo v sobotu anebo zítra no uvidím kdy se mi bude chtít
ale ještě možná mrcha může dojít uvidíme no ![]()
Pokud už se ti čípek neotvíra a mas na testu ducha, tak je to myslím jasný ![]()
@lucyyyy no uvidíme otevřený čípek už asi nepoznám, protože už mám 2 děti tak ho budu mít stále pootevřený podle mě
ale fakt mě zarazil, že je zaoblený a taky tvrdý a hůř hmatatelný
No myslím, že by to mohlo vyjít
tak už ho moc neprohmatávej, at si tam něco nezaneseš a pak udšlej ten test a dej vědět, nej je Mamatest a udělej si ho ráno, to je nej ![]()
@Peczka aha,tak to jsem nevěděla, většinou si ho všichni chválí
no nej je clearblue digital, ale je taky pěkně mastnej ![]()
@lucyyyy to bych byla moc ráda kdyby to vyšlo no uvidíme… mamatest mi u obou kluků ukázal těhotenství, ale jak píše @Peczka tak se teď o dost zhoršil tak jsem si koupila women a taky dr max a na 5 testech jsem měla ducha a včera nejsilnějšího… na testu women… no tak uvidíme jak to nakonec dopadne ![]()
@lucyyyy ten digitál jsem si dělala v neděli a právě tam nic nebylo… ale asi mohlo být ještě brzo bavila jsem se o tom digitálu s holky a ony psaly, že se tam něco ukáže když na 10 testu jsou // krásně viditelné čárky tak jsem si ho fakt dělala zbytečně
@Peczka je to pravda zbytečně vyhozené peníze, ale nedalo mi to ten den jsem měla na 3 testu ducha tak jsem se naštvala a řekla jsem si, že pokud tam něco je tak mi to ten digitál ukáže a stejně neukázal nic… zbytečně vyhozených 220 kč… a hlavně, že se tam píše, že těhotenství se tam ukáže už 7 den tak jsem asi byla naivní fakt
@Peczka no tak to je pravda to muselo fakt naštvat… pokud mi ms dojde tak mě to taky naštve, ale máme ještě 3 pokusy insiminace tak se možná podaří
a ty se jak dlouho snažíš o miminko? anebo už se povedlo? ![]()
@Peczka moc moc ti držím palce aby zítra mrška nedorazila
bylo by to moc krásné
ale taky jak se dívám se snažíte docela dlouho :/ to mi se snažíme těch 20 měsíců a stále nic… no uvidíme zda se pro tentokrát zadařilo byla bych moc ráda
a to se snažíte o první anebo máš ještě nějaké dětičky? ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych jsem se prosím zeptat jak má vypadat děložní čípek v době těhotenství anebo před očekávanou menstruací? já mám děložní čípek vzdálený a zaoublený děkuji