Děložní čípek v těhotenství nebo před menstruací

Anonymní
6.2.14 07:17

děložní čípek v těhotenství nebo před menstruací

Ahoj holky,
chtěla bych jsem se prosím zeptat jak má vypadat děložní čípek v době těhotenství anebo před očekávanou menstruací? já mám děložní čípek vzdálený a zaoublený děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
6.2.14 07:42

V tehu by mel byt uzavřený, hůř nahmatatelny a tvrdší, před MS měkký, otevřený a lehce nahmatatelny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 07:44

@lucyyyy děkuji no já ho mám takový tvrdší, ale nechápu proč ho mám jakokdyby zaoublený dovnitř a je vzdálený… a právě jsem měla mít před 2 dny menstruaci a včera byl duch na těhu testu, ale moc tomu nevěřím, ale co uvidíme zda dojde anebo ne :) už by chodit nemusela

• Citovat
  • Upravit
357
6.2.14 07:48

Tak to vypadá nadejne :) zkus test tak za dva dny znovu, už by melo byt vidět víc ;) držím pěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 08:00

@Peczka @lucyyyy holky děkuji jinak jsem 14 dnů po insiminaci tak nevím zda to zabralo anebo ne :D no uvidíme zda dorazí anebo jestli nemám zase cystu… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 08:10

@Peczka ano zkusím v neděli anebo v sobotu anebo zítra no uvidím kdy se mi bude chtít :D ale ještě možná mrcha může dojít uvidíme no :)

• Citovat
  • Upravit
357
6.2.14 08:12

Pokud už se ti čípek neotvíra a mas na testu ducha, tak je to myslím jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 08:29

@lucyyyy no uvidíme otevřený čípek už asi nepoznám, protože už mám 2 děti tak ho budu mít stále pootevřený podle mě :D :D ale fakt mě zarazil, že je zaoblený a taky tvrdý a hůř hmatatelný

• Citovat
  • Upravit
357
6.2.14 08:33

No myslím, že by to mohlo vyjít :) tak už ho moc neprohmatávej, at si tam něco nezaneseš a pak udšlej ten test a dej vědět, nej je Mamatest a udělej si ho ráno, to je nej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
6.2.14 09:03

@Peczka aha,tak to jsem nevěděla, většinou si ho všichni chválí :( no nej je clearblue digital, ale je taky pěkně mastnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 09:03

@lucyyyy to bych byla moc ráda kdyby to vyšlo no uvidíme… mamatest mi u obou kluků ukázal těhotenství, ale jak píše @Peczka tak se teď o dost zhoršil tak jsem si koupila women a taky dr max a na 5 testech jsem měla ducha a včera nejsilnějšího… na testu women… no tak uvidíme jak to nakonec dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 09:04

@lucyyyy ten digitál jsem si dělala v neděli a právě tam nic nebylo… ale asi mohlo být ještě brzo bavila jsem se o tom digitálu s holky a ony psaly, že se tam něco ukáže když na 10 testu jsou // krásně viditelné čárky tak jsem si ho fakt dělala zbytečně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 09:36

@Peczka je to pravda zbytečně vyhozené peníze, ale nedalo mi to ten den jsem měla na 3 testu ducha tak jsem se naštvala a řekla jsem si, že pokud tam něco je tak mi to ten digitál ukáže a stejně neukázal nic… zbytečně vyhozených 220 kč… a hlavně, že se tam píše, že těhotenství se tam ukáže už 7 den tak jsem asi byla naivní fakt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 10:46

@Peczka no tak to je pravda to muselo fakt naštvat… pokud mi ms dojde tak mě to taky naštve, ale máme ještě 3 pokusy insiminace tak se možná podaří :) a ty se jak dlouho snažíš o miminko? anebo už se povedlo? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.14 10:58

@Peczka moc moc ti držím palce aby zítra mrška nedorazila :) bylo by to moc krásné :) ale taky jak se dívám se snažíte docela dlouho :/ to mi se snažíme těch 20 měsíců a stále nic… no uvidíme zda se pro tentokrát zadařilo byla bych moc ráda :) a to se snažíte o první anebo máš ještě nějaké dětičky? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex