Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deja-vu píše:
To autorka dnešního deníčku čekala jen kladné recenze, že je po pár negativních komentářích hned smazán? Může si za to sama, neměla lhát, to je přece jasné že se na to přijde.
jo zmizel jo ![]()
@Russet píše:
V čem lhala? Myslíš ten deníček o milenci na pokračování?
ten nesnáším já a tentokrát jsem ho nehatovala ![]()
Já si ho chtěla přečíst když jsem viděla skoro 70kometaru a byl smazan ![]()
@novakova.t píše:že chtěla dítě v 15 a teď je překvapená, že ji kadí do pusy, neposlouchá, je sprostý a jak je to hrozně těžký…úplně o ničem, bez vtipů… no a holky vytáhly její příspěvek z jiné diskuze, kde píše ,že sám krájí a smaží cibuli, obléká se a je bez plen od 16 měsíců a že si dává čaj, zatímco jiné kamarádky to těžce nezvládají a furt si blbě stěžujou, jaká je to námaha
Já si ho chtěla přečíst když jsem viděla skoro 70kometaru a byl smazan
@Bubla_Bučková píše: že chtěla dítě v 15 a teď je překvapená, že ji kadí do pusy, neposlouchá, je sprostý a jak je to hrozně těžký…úplně o ničem, bez vtipů… no a holky vytáhly její příspěvek z jiné diskuze, kde píše ,že sám krájí a smaží cibuli, obléká se a je bez plen od 16 měsíců a že si dává čaj, zatímco jiné kamarádky to těžce nezvládají a furt si blbě stěžujou, jaká je to námaha
Mohla to být zajímavá diskuze…no ale to je vždy risk když někdo něco takového píše…
@Deja-vu píše:
@Chulimanga jj jasný, no je to trapné i vůči adminům, kteří to museli schválit a nějak upravit, odstranit chyby (předpokládám, že to dělají nebo se o to snaží) a pak to holka nechá po pár hodinách smazat
Mně to tedy přišlo jako nevinný deníček, spíš jako pro pobavení a taky jsem jen valila oči, jak jste se do autorky pouštěly. Podle mě úplně zbytečně. Asi neunesla tolik kritiky, no. ![]()
@Bubla_Bučková píše: že chtěla dítě v 15 a teď je překvapená, že ji kadí do pusy, neposlouchá, je sprostý a jak je to hrozně těžký…úplně o ničem, bez vtipů… no a holky vytáhly její příspěvek z jiné diskuze, kde píše ,že sám krájí a smaží cibuli, obléká se a je bez plen od 16 měsíců a že si dává čaj, zatímco jiné kamarádky to těžce nezvládají a furt si blbě stěžujou, jaká je to námaha
@Bubla_Bučková píše:
ten nesnáším já a tentokrát jsem ho nehatovala
Hříšná Angelika se mnou taky nic nedělá, ale nechci být obviněna z lynčování, tak raději nereaguju.
@Deja-vu Taky jsem koukala, že byl deníček smazán
Ale nechápu proč, zas tak hrozné komentáře tam nebyly. Jen pravda
@ančapepča píše:žádnou objektivní pravdu jsem neviděla. Spíš boj o pravdu, hádání se a urážení na obou stranách. Na můj vkus se to dost zvrhlo, tak se zakl. nedivím, že to smazala.
@Deja-vu Taky jsem koukala, že byl deníček smazánAle nechápu proč, zas tak hrozné komentáře tam nebyly. Jen pravda
@belladonna Tak to jsi nečetla tu předchozí diskuzi kam autorka deníčku přispívala. Tam se autorka dušovala jak je její dítě vnímavé, všemu rozumí, krájí a smaží cibuli, jak si ona v klidu pije čaj zatímco její kamarádky pobíhají kolem dětí a pak v deníčku dítě lije vodu na podlahu, je sprostej( to má prý ze školky), kadí do gatí když už je minimálně rok bez plen a pak se autorka tím čajem vlastně polije, a mateřská vlastně není taková paráda jak vykreslila v diskuzi před měsícem. Zesměšnila sama sebe a za to já nemůžu
Jen jsem na to upozornila ![]()
žádné hádání a urážky… prostě srandy kopec. Pro sedmilháře to asi ovšem taková legrace nebyla no. Mně to třeba naopak skvěle pomohlo v tom, že člověk tu má občas výčitky, co všechno ostatní zvládají a všechno jim funguje na drátkách a připadá si blbě a tohle byla skvělá ukázka, že nikdo to doma nemá tak růžové, jak píše. A holt se i zastyděl a radši nechal smazat.
Jééééj, jak to tu čtu, o dost jsem přišla! Od teď čtu každý deníček hned po vydání, abych o něco nepřišla
Mohla to být sranda určitě ![]()
@ančapepča píše:
@belladonna Tak to jsi nečetla tu předchozí diskuzi kam autorka deníčku přispívala. Tam se autorka dušovala jak je její dítě vnímavé, všemu rozumí, krájí a smaží cibuli, jak si ona v klidu pije čaj zatímco její kamarádky pobíhají kolem dětí a pak v deníčku dítě lije vodu na podlahu, je sprostej( to má prý ze školky), kadí do gatí když už je minimálně rok bez plen a pak se autorka tím čajem vlastně polije, a mateřská vlastně není taková paráda jak vykreslila v diskuzi před měsícem. Zesměšnila sama sebe a za to já nemůžuJen jsem na to upozornila
Ja tu diskuzi nakonec četla. Jo, zesměšnila se, ale když ji každý druhý komentář pod denickem uráží napada, tak se nedivím, že je to smazané. Kdyby to bylo napsané tak nějak slusne, třeba by to smazané nebylo. A dítě má sprota slova ze školky, to pravda být může, proč by ne.
@belladonna Ano, syn taky nosí sprostá slova ze školky, ale jen řekne, že třeba Matýsek řekl pr(del) nebo něco jiného a dál to nepoužívá a když náhodou něco použije tak mu to zarazím
ale nedělám z toho vědu. A že ona tak doma rozhodně nemluví a syn si to donese z té hrozné školky do které ani ještě nemusí chodit. Ale to je její věc no. Už asi vždycky budu proti ní zaujatá a u jejích příspěvků budu přemýšlet, jestli to co píše tak je nebo není.
( Tak to vnímám já, nikomu to nenutím
)