Deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
17.7.18 09:12

@Andrea.Tom Byla to sranda. Super profilovka :D :D teď jsem se zasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
17.7.18 09:18

@ančapepča ten deníček by byl dost trapný i bez toho že lhala v té diskuzi, protože jak si někdo může stěžovat na mateřskou, přitom 2,5 dítě strčí na půl dne do školky a má klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Deja-vu
17.7.18 09:23
@belladonna píše:
Mně to tedy přišlo jako nevinný deníček, spíš jako pro pobavení a taky jsem jen valila oči, jak jste se do autorky pouštěly. Podle mě úplně zbytečně. Asi neunesla tolik kritiky, no. :nevim:

chudinka, unese když jí její malé dítě sprostě nadává, ještě to sdílí na emimino a pak neunese trochu kritiky, i když ty komentáře vůbec nebyly tak hrozné jak ty, kterými se ona pak zkoušela bránit

• Citovat
  • Upravit
2505
17.7.18 09:24
@ančapepča píše:
@Andrea.Tom Byla to sranda. Super profilovka :D :D teď jsem se zasmála :palec:

Dík :palec: Je kolikrát dost pravdivá :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
17.7.18 09:27

@Andrea.Tom Souhlasím s tím do puntíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
17.7.18 09:34
@ančapepča píše:
@belladonna Ano, syn taky nosí sprostá slova ze školky, ale jen řekne, že třeba Matýsek řekl pr(del) nebo něco jiného a dál to nepoužívá a když náhodou něco použije tak mu to zarazím :nevim: ale nedělám z toho vědu. A že ona tak doma rozhodně nemluví a syn si to donese z té hrozné školky do které ani ještě nemusí chodit. Ale to je její věc no. Už asi vždycky budu proti ní zaujatá a u jejích příspěvků budu přemýšlet, jestli to co píše tak je nebo není. :nevim: ( Tak to vnímám já, nikomu to nenutím :) )

ano, chápu. Ale házet jí na hlavu (nevím, jestli ty), že když má rizikové těhotenství, tak dá dítě 2 a půl roku do školky, to mi přijde jako drzost. Vůbec netušíme, proč má rizikové, jak moc se může pohybovat, nevíme na kolik hodin tam dítě je, jestli denně. Nic o tom nevíme, hlavně, že kritizujeme. To se mi nelíbí. A pokud tam chodí denně, je ovlivnitelné od ostatních dětí a ty sprostá slova, já věřím, že to může mít opravdu od nich. Kdo ví. Ale krásný kontrast, jak tu holky daly ten její příspěvek z diskuze, jak je nad věcí a tak. To beru, to bylo zajímavé počtení i pro mě. Ale deníček byl psán s nadsázkou, jak to zakl. potom vysvětlila v prvním komentáři ještě slušném. Potom už to jelo ze všech stran. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
17.7.18 09:34

@Deja-vu Souhlasím, kdyby to nenapsala linamati tak bych ten deníček ani nekomentovala, protože to bylo nudné, bez vtipu, bez nadsázky. Ani to dítě bych nekomentovala, řekla bych si jen sama pro sebe, no potěš to je ale pěknej dáreček. Ale když jsem si všimla kdo je autor tak jsem to nemohla nechat bez odezvy. To mě teda nadzvedlo. Autorka si v tamté diskuzi taky nebrala servítky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
17.7.18 09:37
@Deja-vu píše:
chudinka, unese když jí její malé dítě sprostě nadává, ještě to sdílí na emimino a pak neunese trochu kritiky, i když ty komentáře vůbec nebyly tak hrozné jak ty, kterými se ona pak zkoušela bránit

první její komentář byl slušný, vysvětlení, že to máme brát s nadsázkou. A zchytávala to potom pěkně, no. Bránila se stejně sprostě. Co jiného, než to smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
17.7.18 09:37

@belladonna ale tu nejde o to, že má rizikové a dává dítě do školky, ale o to, že si stěžuje jak je to náročné s dítětem a pak z ní vypadne že ho ani nemá doma.. a ještě si takový člověk pořizuje druhé dítě

• Citovat
  • Upravit
Deja-vu
17.7.18 09:40
@ančapepča píše:
@Deja-vu Souhlasím, kdyby to nenapsala linamati tak bych ten deníček ani nekomentovala, protože to bylo nudné, bez vtipu, bez nadsázky. Ani to dítě bych nekomentovala, řekla bych si jen sama pro sebe, no potěš to je ale pěknej dáreček. Ale když jsem si všimla kdo je autor tak jsem to nemohla nechat bez odezvy. To mě teda nadzvedlo. Autorka si v tamté diskuzi taky nebrala servítky :)

no jako totálně divná ženská, ještě se tady hroutí po pár komentářích, by neměla vychovávat ani jedno dítě, natož dvě, to bude mít doma úplně holubník

• Citovat
  • Upravit
1638
17.7.18 09:51

@belladonna To já jsem nebyla s tím rizikovým těhotenstvím, ten příspěvek jsem vložila já :D . Ale asi bude mobilní, protože jezdí s kočárkem metrem. Já jsem tam tu nadsázku neviděla a to se někdy u jiných deníčků, kde to ty holky umí podat opravdu od srdce zasměju. Ale ten kontrast mezi komentářem z diskuze a deníčkem se tedy opravdu povedl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
17.7.18 09:51
@Deja-vu píše:
@belladonna ale tu nejde o to, že má rizikové a dává dítě do školky, ale o to, že si stěžuje jak je to náročné s dítětem a pak z ní vypadne že ho ani nemá doma.. a ještě si takový člověk pořizuje druhé dítě

nevím, spíš o to, proč to smazala. Mně to přijde docela logický krok. A jak píšu, v té diskuzi pod deníčkem jí to někdo vyčetl, že co dává dítě do školky, když se válí doma. To tam vůbec nemá zaznít, když o jejím stavu nic nevíme. A deníček jsme měly chápat s nadsázkou, však to tam vysvětlila. Nebrat ho moc vážně, no. To už je jedno.

Příspěvek upraven 17.07.18 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
17.7.18 10:01
@ančapepča píše:
@belladonna To já jsem nebyla s tím rizikovým těhotenstvím, ten příspěvek jsem vložila já :D . Ale asi bude mobilní, protože jezdí s kočárkem metrem. Já jsem tam tu nadsázku neviděla a to se někdy u jiných deníčků, kde to ty holky umí podat opravdu od srdce zasměju. Ale ten kontrast mezi komentářem z diskuze a deníčkem se tedy opravdu povedl :D

jo povedl. To jo. Já tam nadsázku taky skoro nenašla, ale to už každý neumí srandovně popsat. Já to třeba taky neumím. I když asi byla nadsázka, že když jdeme ven, tak je dítě vždy upatlané.. Takové ty nehodičky, to snad zná každý rodič. Ale jako, abych jí tu hanila nadávala a hádala se v ní pod deníčkem? Zkritizovala, že je na rizikovém a dítě proto ve školce? Abych nevěřila, že to dítě ze školky ty sprostá slova nemá, že to má jistě od rodičů? Nevím, asi spíš neřešit ne moc povedený deníček, když to měla být nadsázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
17.7.18 16:01

Cely to bylo jen kopnout si do linymati, kvuli jednomu prispevku v diskuzi a ani tam mi to neprislo hrozne. Jen tam byly dalsi netolerantni matmy co si potrebovali kopnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
20.7.18 16:26

Dobré odpoledne,
deníček jsme po poradě smazali na žádost autorky. Přece jen se odhalila více, než uznala za vhodné. Vím, že deníčky po publikaci nemažeme, ale i vzhledem k negativním komentářům jsme se přiklonili k tomuto kroku.

Věřím, že už se to nebude opakovat. U citlivých deníčků kontaktujeme autorky, jestli opravdu souhlasí se zveřejněním.

Děkuji za pochopení, :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová