Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
máš pravdu v tom, že tohle není autorské dílo této konkrétní členky emimina. Je to upravený článek z novin, který jsem četla před pár lety v nějakém tisku. Autorkou byla americká novinářka žijící v Praze - a už tehdy jsem jen nevěřícně vrtěla hlavou.
jj taky mám ten pocit že to byla novinářka žijící v Praze
no a v kontextu toho že je emimino nově ve skupině idnesu působí znemožnění reakcí na „kradený“ článek od konkurence dost vtipně
@admin píše:
Nepovolení komentářů budeme dělat v případech, kdy budou obsahovat urážky, hádky, vulgarismy apod. V případě dnešního deníčku jsme k tomuto kroku přistoupili preventivně, a to z důvodu špatné zkušenosti pod minulým deníčkem uživatelky.Nepovolení komentáře je tedy na zvážení nás administrátorů, nikoliv na žádost.
Monika
Já jsem trochu mimo. Takže já vydám deníček, za který dostanu od uživatelek za uši. Deníček se smaže, napíšu další v podobném duchu, tak mi ho znova zveřejníte a zakážete komentáře? Takhle to tu teď bude pokaždé? A jak můžete nepovolit vulgární komentáře, když žádné komentáře nejdou vložit? ![]()
@kjhui píše:no a v kontextu toho že je emimino nově ve skupině idnesu působí znemožnění reakcí na „kradený“ článek od konkurence dost vtipně
radši chci věřit tomu, že to je pochybení než záměr…
@neumisa píše:palec nahoru, mně se to hledat nechtělo.
Příspěvek upraven 14.02.14 v 12:28
Jsem se trošku nudila, tak jsem hledala ![]()
No tak ještě k tomu je chráněný nováček se svými 46 přízpěvky. No super.Asi dobrá kamarádka adminů.
@neumisa píše:
radši chci věřit tomu, že to je pochybení než záměr…
no kdyby to zakázání reakcí bylo na popud uživatelky, tak bych si myslela že jí prostě naletěli.. ale jestli to zatrhli sami od sebe (zřejmě snaha dokázat šéfikům od nových majitelů jak je to tu světové a slušné) tak si dost vtipně udělali ostudu sami
@Sibyla0 píše:
Taky se přidávám k udiveným, proč takový deníček tedy vydáváte? Já žiju v domnění, že toto je diskuzní server
Mě tu udivuje věcí,… ![]()
![]()
Ani já si nemyslím, že tohle byl zrovna šťastný krok od adminů.
Není to fér vůči ostatním, že nemohou komentovat něco, co se povolilo vylézt na světlo boží. Zvlášť na diskuzním fóru.
Pokud tedy TO spatřilo světlo světa, mělo by TO mít možnost ohodnocení vlastními slovy.
Protože než jsem díky @lucenka zjistila, že tenhle článek není originál výpotek oné uživatelky, které jej evidentně ukradla (protože se pod něj podepsala). Tak jsem měla chuť napsat, že deníček je napsán profesionálně a styl se mě uchvátil. Obsah mě jako Češku krapet nadzvedl a troufnu si říct, že asi i urazil. Je to urážlivý blábol, který považuji jistou hláškou i za rasistický.
Cituji:
"a zapřísahala se, že ke „smradlavému, špinavému Čechovi se nikdy nepřiblíží“.
Protože kdyby se taková věta objevila v souvislosti s jakýmkoliv jiným etnikem, pobouřilo by to širokou veřejnost.
Jdu radši do práce, beztak už přijdu pozdě…
Omlouvam se adminum ze to reknu tak naplno. Ale je to pekna kravina
@kjhui píše:
@admin
Admin a prověřili jste si autorství? Je vidět velký rozdíl mezi minulým a tímhle deníčkem co do stylu a provedení. Mimo to že hodně připomíná články z Lidovek, nemluvě o ich formě cizinky, kterou uživatelka není, tj. lze spekulovat proč se vydává za cizinku, nebo pod svým jménem naopak prezentuje slova někoho jiného.Osobně mi to připadá že po stylisticky nepovedeném předchozím deníčku, kde se nedočkala autorka pochopení, stáhla článek z netu a prezentuje ho za svoje dílo, aby dokázala předchozím oponentkám že měla pravdu.
Jo, přesně tohle mě zajímá. Tedy porušení autorských práv, obsah deníčku mě až tak nevzrušuje.
Sama jsem našla totéž na http://www.svet.czsk.net/…stimuzi.html se dvěma odstavci navíc ![]()
Jestli je RA0 Dinah A. Spritzer, tak umí dost dobře česky.
Tady to jde fakt do kopru, zalozim si diskuzi s názvem daného děnícku a napíše autorce tam co si o no myslím.,nechapu
@admin píše:
Zdravím,
na základě předchozího deníčku autorky jsme se rozhodli komentáře pod deníčkem nepovolovat.Díky za pochopení,
Monika
Prosím vás, a proč tedy povolujete vůbec takovou šaškárnu, jako deníček, zveřejnit?
A případně, když tedy nebudete filtrovat „informační hodnotu“ deníčků, a pouštět do éteru všechny, tak proč se stejně tak nechováte v diskuzích a nezamykáte pouze ty, kde se to hromadně rozhádá, či jsou jinak extrémní (vulgární apod.)?