Deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
14.2.14 11:39
@Kakika píše:
Lepší, kdyby jste se rozhodli nepovolit celý deníček :roll:

Přesně tak. A nechci slyšet o svobodě slova, protože pokud je umožněno vyjádřit se autorce deníčku tak by to mělo být umožněno i druhé straně. Kdo se bojí diskusní smršti pod deníčkem nechť jeho vydání nepovolí…jak jednoduché :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.2.14 11:45

Jen dodám, že deníček je psaný velmi jednostranně. Kdybych to samé napsala např. o romských mužích tak budu nařčena z rasismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.2.14 11:48

Jako obsah deníčku je mi fu©k..nechte autorce názor jaký má, nikomu to neubližuje, at si každý myslí co chce ne?
jde mi o ten princip s názorama a příspěvkama pod ním..

• Citovat
  • Upravit
20916
14.2.14 11:49

Nepovolení komentářů budeme dělat v případech, kdy budou obsahovat urážky, hádky, vulgarismy apod. V případě dnešního deníčku jsme k tomuto kroku přistoupili preventivně, a to z důvodu špatné zkušenosti pod minulým deníčkem uživatelky.

Nepovolení komentáře je tedy na zvážení nás administrátorů, nikoliv na žádost.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.2.14 11:52

Tak to je důvod..
raději než smazat dva tři čtyři negativní, případně sprosté, raději nedám šanci nikomu..
něco mi to připonímá :think:

• Citovat
  • Upravit
26337
14.2.14 11:53
@admin píše:
Nepovolení komentářů budeme dělat v případech, kdy budou obsahovat urážky, hádky, vulgarismy apod. V případě dnešního deníčku jsme k tomuto kroku přistoupili preventivně, a to z důvodu špatné zkušenosti pod minulým deníčkem uživatelky.

Monika

pokud tedy očekáváte hádky a nadávky v takovém měřítku, jako byly pod minulým deníčkem, PROČ ten deníček vůbec vydáváte? Proč ho nevrátíte autorce k předělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
14.2.14 11:54
@smurfka píše:
Tak to je důvod..
raději než smazat dva tři čtyři negativní, případně sprosté, raději nedám šanci nikomu..
něco mi to připonímá :think:

víš - tam by nebyly 2 - 3 vulgární, tam by byly 2 - 3 v pohodě, zbytek by se musel smazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
14.2.14 12:14

@admin
Admin a prověřili jste si autorství? Je vidět velký rozdíl mezi minulým a tímhle deníčkem co do stylu a provedení. Mimo to že hodně připomíná články z Lidovek, nemluvě o ich formě cizinky, kterou uživatelka není, tj. lze spekulovat proč se vydává za cizinku, nebo pod svým jménem naopak prezentuje slova někoho jiného.

Osobně mi to připadá že po stylisticky nepovedeném předchozím deníčku, kde se nedočkala autorka pochopení, stáhla článek z netu a prezentuje ho za svoje dílo, aby dokázala předchozím oponentkám že měla pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.2.14 12:15
@admin píše:

Monika

Každopdně se mi takový postup nelíbí. Chápu to tak, že vy se stotožňujete s pisatelkou a ti, kteří by měli jiný názor se NESMÍ vyjádřit. Chápu to jako pohrdání uživatelek. Jedna napíše něco, s čím druzí MOŽNÁ nebudou až tak souhlasit, ale vyjádřit se nesmějí. Nebylo by snad na místě nějak potrestat pisatelky vugárních přízpěvků, než znemožnit reakce na deníček?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.2.14 12:15
@neumisa píše:
víš - tam by nebyly 2 - 3 vulgární, tam by byly 2 - 3 v pohodě, zbytek by se musel smazat :mrgreen:

já nevím..já to nečetla..takové deníčky mě nezajímají..
no tak se zbytek smazal ale vyjádřit se mohl každý..to je svoboda aspon..

• Citovat
  • Upravit
26337
14.2.14 12:17
@kjhui píše:
@admin
Admin a prověřili jste si autorství? Je vidět velký rozdíl mezi minulým a tímhle deníčkem co do stylu a provedení. Mimo to že hodně připomíná články z Lidovek, nemluvě o ich formě cizinky, kterou uživatelka není, tj. lze spekulovat proč se vydává za cizinku, nebo pod svým jménem naopak prezentuje slova někoho jiného.Osobně mi to připadá že po stylisticky nepovedeném předchozím deníčku, kde se nedočkala autorka pochopení, stáhla článek z netu a prezentuje ho za svoje dílo, aby dokázala předchozím oponentkám že měla pravdu.

máš pravdu v tom, že tohle není autorské dílo této konkrétní členky emimina. Je to upravený článek z novin, který jsem četla před pár lety v nějakém tisku. Autorkou byla americká novinářka žijící v Praze - a už tehdy jsem jen nevěřícně vrtěla hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.2.14 12:25

@neumisa už jsem „deníček“ našla jinde na netu http://cz.talk.narkive.com/…iti-s-cechem stačí si dát do googlu první odstavec. @admin to se můžou jako deníčky vydávat články jinde na netu zveřejněné (již před 8 lety)?

• Citovat
  • Upravit
26337
14.2.14 12:27

@lucenka

palec nahoru, mně se to hledat nechtělo. :palec:

@admin

toto mi přijde jako dost závažné porušení deníčkových pravidel

Příspěvek upraven 14.02.14 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.2.14 12:27

Taky se přidávám k udiveným, proč takový deníček tedy vydáváte? Já žiju v domnění, že toto je diskuzní server :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.2.14 12:28

Take mi prislo, ze uz jsem to cetla…a nechapala jsem, jestli autorka pise za sebe, za nekoho jineho, nebo co je vlastne ucelem toho sdeleni…
Ja vim, ze i u zpravodajskych serveru obcas rovnou neotevrou diskusi, ale byva to u clanku, kde prave hrozi napr. rasisticke nebo jinak diskriminacni prispevky…to jsem ochotna i pochopit. Dokazu si to predstavit treba u denicku, kde jde zenska na potrat, tam to take hrozi necim nehezkym a komentare povolene jsou…
Tady to ale nechapu…komentare by asi nebyly lichotive, to je pravda, ale tak je lepsi blaboly nevydavat a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová