Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha@Lemuska Presne to jsem mela na mysli
Teď koukám, že se opakuju, nečetla jsem všechno, dočítám až teď…muselo to ze mě ven
hned ![]()
@momi33 píše:Říkám si, že nikdo nám nemůže zabránit okomentovat deníček zde, stačí jen autorku zmínit. Já tedy až zítra, jdu si užít páteční vecer
to jsem taky nepochopila, proč pod tím není diskuse, jsem schválně čekala na komtáře ostatních, a ono nic…
Dobrý den,
proč se mi nezobrazují komentáře k deníčku o sebevraždě - jmenuje se Dopis na rozloučenou mého syna Filipa nebo tak nějak..
Na nerozkliknutém deníčku je napsané přes 200 komentářů, ale nejdou zobrazit..Vím, že nejsem sama a některým uživatelkám taky nejdou zobrazit.Jde o náš problém nebo byly komentáře k tomuto deníčku uzamčeny případně smazány k vůli nějaké „velké mele“?
Děkuji za odpověď ![]()
@Jana206 byly smazány, já to nečetla, ale podívej se do diskuze je homosexualita nemoc, nebo tak nějak se to jmenuje, která vznikla jako reakce na některé komentáře
@Jana206 Taky se mi nezobrazují, ale mám dojem, že se tam něco semlelo.. ![]()
Díky za bleskurychlé odpovědi..Podotýkám, že jsem se nechtěla účastnit nějaké „mely“ a psát nevhodné komentáře..Ale svým způsobem mě zajímalo, co tam ostatní napsaly..Taky jsem si téměř jistá, že to bylo smazáno.
@Jana206
Zdravím,
pod deníčkem jsem vypla možnost vložení komentáře. Některé příspěvky byly velmi urážlivé a pod tak citlivé téma nevhodné.
Hezký víkend ![]()
Maruška
No myslím si, že by to pod deníčkem mělo být uvedeno, že byla diskuse kvůli nevhodným komentářům zrušena. I když právě především o tu diskusi mamince Filipa nejspíše šlo. Nejen sdělit, ale i diskutovat… :-/
Mě to včera taky zarazilo, ale věřím, že to byl masakr. Někteří lidé jsou strašně netolerantní..
Zdravím,
důvod uzamčení komentářů pod deníčky přidáme, díky za tip!
Monika
No nemáte zač admini (tip na uvádění uzamčení komentářů pod deníčky), ale u Filipa stále kde nic tu nic :-/
Ahoj někdy kolem půl 3 ráno jsem odeslala deníček ke schválení. Napsalo mi to že to bude trvat několik dní. Jen orientačne, co pro adminy je pár dní? Možná jsem jen špatně hledala, ale nenašla jsem to. Děkuji
Ahoj to ještě netuší právě jsem se rozhodla že jeden deníček napíši a můj milovaný notebook si stěžoval na to že nemám dost příspěvků v diskuzích a mi nový deníček nedovolí:( co to tedy je???