Deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
14.2.14 20:45
@asha@Lemuska Presne to jsem mela na mysli :)

Teď koukám, že se opakuju, nečetla jsem všechno, dočítám až teď…muselo to ze mě ven :mrgreen: hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.2.14 21:01
@momi33 píše:
to jsem taky nepochopila, proč pod tím není diskuse, jsem schválně čekala na komtáře ostatních, a ono nic…
Říkám si, že nikdo nám nemůže zabránit okomentovat deníček zde, stačí jen autorku zmínit. Já tedy až zítra, jdu si užít páteční vecer :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44246
29.3.14 09:36

Dobrý den,
proč se mi nezobrazují komentáře k deníčku o sebevraždě - jmenuje se Dopis na rozloučenou mého syna Filipa nebo tak nějak..

Na nerozkliknutém deníčku je napsané přes 200 komentářů, ale nejdou zobrazit..Vím, že nejsem sama a některým uživatelkám taky nejdou zobrazit.Jde o náš problém nebo byly komentáře k tomuto deníčku uzamčeny případně smazány k vůli nějaké „velké mele“?

Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
29.3.14 09:38

@Jana206 byly smazány, já to nečetla, ale podívej se do diskuze je homosexualita nemoc, nebo tak nějak se to jmenuje, která vznikla jako reakce na některé komentáře

• Citovat
  • Upravit
6578
29.3.14 09:38

@Jana206 Taky se mi nezobrazují, ale mám dojem, že se tam něco semlelo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44246
29.3.14 09:40

Díky za bleskurychlé odpovědi..Podotýkám, že jsem se nechtěla účastnit nějaké „mely“ a psát nevhodné komentáře..Ale svým způsobem mě zajímalo, co tam ostatní napsaly..Taky jsem si téměř jistá, že to bylo smazáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20940
29.3.14 10:24

@Jana206
Zdravím,

pod deníčkem jsem vypla možnost vložení komentáře. Některé příspěvky byly velmi urážlivé a pod tak citlivé téma nevhodné.

Hezký víkend :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
29.3.14 10:29

Také jsem to včera hledala jak trubka proč to nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.14 10:32

@admin :palec: Zacatek vypadal pritom tak nadejne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.3.14 11:15

No myslím si, že by to pod deníčkem mělo být uvedeno, že byla diskuse kvůli nevhodným komentářům zrušena. I když právě především o tu diskusi mamince Filipa nejspíše šlo. Nejen sdělit, ale i diskutovat… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
29.3.14 11:58

Mě to včera taky zarazilo, ale věřím, že to byl masakr. Někteří lidé jsou strašně netolerantní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20940
29.3.14 12:18

Zdravím,
důvod uzamčení komentářů pod deníčky přidáme, díky za tip!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.3.14 19:07

No nemáte zač admini (tip na uvádění uzamčení komentářů pod deníčky), ale u Filipa stále kde nic tu nic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
5.6.14 10:29

Ahoj někdy kolem půl 3 ráno jsem odeslala deníček ke schválení. Napsalo mi to že to bude trvat několik dní. Jen orientačne, co pro adminy je pár dní? Možná jsem jen špatně hledala, ale nenašla jsem to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.3.15 13:19

Ahoj to ještě netuší právě jsem se rozhodla že jeden deníček napíši a můj milovaný notebook si stěžoval na to že nemám dost příspěvků v diskuzích a mi nový deníček nedovolí:( co to tedy je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová