Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny.
Mohl by mi někdo poradit, jak upravit existující záznam v deníčku? Případně ho smazat? Z nějakého prapodivného důvodu, se nezobrazuje celý…
Děkuju ![]()
nikkia píše:
Zdravím všechny.Mohl by mi někdo poradit, jak upravit existující záznam v deníčku? Případně ho smazat? Z nějakého prapodivného důvodu, se nezobrazuje celý…
![]()
Děkuju
Obrat se na admina
Ahoj,
Chci slovně ohodnotit dnešní,, blábol deníček" Čech versus cizinka a pod textem nenácházím textové pole kam se vkládá to hodnocení. To je chyba na mém přijímači nebo účel? ![]()
máš pravdu, pole pro psaní komentů chybí. asi chyba v matrixu, upozorníme @admin
edit: a jen tak mezi námi, to je zas příšerný blábol, horší než ten spisek o Asiatech
možná je lepší, že ty komenty nelze psát, autorce by se opět dostalo ledové sprchy.
Příspěvek upraven 14.02.14 v 06:55
@neumisa : o Asiatech? To jsem necetla. Ja zacala cist denicky teprve nedavno…ale asi si najdu lepsi zabavu (cest vyjimkam) ![]()
@beruska9 píše:
@neumisa : o Asiatech? To jsem necetla. Ja zacala cist denicky teprve nedavno…ale asi si najdu lepsi zabavu (cest vyjimkam)
buď ráda - ten už je pro jistotu smazaný.
A ještě jeden poznatek - u ostatních dnešních deníčků se komenty psát dají, takže je to nejspíš schválně ![]()
@neumisa právě se těším, až té slečně nějakou pořádně ledovou sprchu uštědřím
![]()
@beruska9 v tomto případě doporučuji učinit výjimku…takovou exotku asi jen tak člověk nepotká ![]()
Hm, tak jsem ráda, že nejsem sama, komu to přijde jako blábol, ale neviděla jsem tam ještě žádný komentář.
Trochu OT ![]()
Zdravím,
na základě předchozího deníčku autorky jsme se rozhodli komentáře pod deníčkem nepovolovat.
Díky za pochopení,
Monika
@Lemuska píše:
Ahoj,
Chci slovně ohodnotit dnešní,, blábol deníček" Čech versus cizinka a pod textem nenácházím textové pole kam se vkládá to hodnocení. To je chyba na mém přijímači nebo účel?
Asi účel, taky jsem pod ten blábol chtěla napsat reakci, ale nejde to.