Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja nechapu, ze se divite… a obavam se, ze podobnych clanku tu bude cim dal vic. Proste se neco odnekud vytahne, nejaka novinarina, aby to melo hlavu a patu, styl…a trochu se rozviri vody, ne? Jako to, ze se na prani autorky nepovolily komentare, fakt nesezeru, to se teda omlouvam ![]()
Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.
Monika
@admin píše:
Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.Monika
Možná by bylo na místě deníček ponechat a umožnit k němu komentáře. Takle ho smáznete a vše v pořádku? Obzvlášť když jde o nováčka. Něco se mi na tom nezdá.
Smažu ho nikoliv kvůli nepovoleným komentářům, ale kvůli zkopírování z jiné stránky.
Monika
@admin No nic proti..ale jak se v textu objevi, ze to psala novinarka, neni to overovani tak nejak automaticky?
Ono to totiz vzhledem k tomu, k cemu tu doslo, tak nejak smrdi…abyste neztratili duveru ![]()
Příspěvek upraven 14.02.14 v 18:21
@admin píše:
Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.Monika
neměl by z toho plynout i nějaký trest (pokárání) pro autorku deníčku? Holky tady dostávají tresty za mnohem míň závažný věcí než je tato.
@lucenka píše:
neměl by z toho plynout i nějaký trest (pokárání) pro autorku deníčku? Holky tady dostávají tresty za mnohem míň závažný věcí než je tato.
souhlasim ![]()
celkově si myslím, že by bylo na místě řešit i zakládání diskusí za účelem prodeje, myslím, v podobě nějakých trestných bodů.
Ale to je OT.
Jakože deníčky nečtu, tenhle jsem si chtěla přečíst a zase jdu pozdě, sakra ![]()
@Fjodorka O nic jsi neprisla, ja kroutila ocima od zacatku do konce…
@lucenka píše:
Taky myslim.
@Fjodorka píše:
Jakože deníčky nečtu, tenhle jsem si chtěla přečíst a zase jdu pozdě, sakra
ještě tam je, ne? ![]()
@asha No zajisté by mě to pobavilo víc, než deníčky o tom, jak někdo rodí
Já jsem zlomyslná, mě by ty bláboly bavily ![]()
@Lemuska Já jsem si dokonce kvůli tomuhle blbýmu deníčku dneska dopisovala s adminy. Naštvalo mě, že to nejde komentovat a navíc mi deníček přišel rasistický.
Je smazaný.