Deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
14.2.14 15:22
@Knihomyš píše:
A předchozí deníček jsem nenašla, fňuk.

Je smazaný.

• Citovat
  • Upravit
29730
14.2.14 17:28

Tak ja nechapu, ze se divite… a obavam se, ze podobnych clanku tu bude cim dal vic. Proste se neco odnekud vytahne, nejaka novinarina, aby to melo hlavu a patu, styl…a trochu se rozviri vody, ne? Jako to, ze se na prani autorky nepovolily komentare, fakt nesezeru, to se teda omlouvam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20939
14.2.14 17:56

Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.2.14 17:59
@admin píše:
Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.Monika

Možná by bylo na místě deníček ponechat a umožnit k němu komentáře. Takle ho smáznete a vše v pořádku? Obzvlášť když jde o nováčka. Něco se mi na tom nezdá.

• Citovat
  • Upravit
20939
14.2.14 18:01

Smažu ho nikoliv kvůli nepovoleným komentářům, ale kvůli zkopírování z jiné stránky.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.14 18:19

@admin No nic proti..ale jak se v textu objevi, ze to psala novinarka, neni to overovani tak nejak automaticky? :think: Ono to totiz vzhledem k tomu, k cemu tu doslo, tak nejak smrdi…abyste neztratili duveru :think:

Příspěvek upraven 14.02.14 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.2.14 18:19
@admin píše:
Díky za poslání odkazu - nepůvodní texty tu opravdu nemají co dělat. Deníček mažu. Tento deníček jsme schvalovat neměli… Budeme věnovat více pozornosti.Monika

neměl by z toho plynout i nějaký trest (pokárání) pro autorku deníčku? Holky tady dostávají tresty za mnohem míň závažný věcí než je tato.

• Citovat
  • Upravit
25324
14.2.14 18:21
@lucenka píše:
neměl by z toho plynout i nějaký trest (pokárání) pro autorku deníčku? Holky tady dostávají tresty za mnohem míň závažný věcí než je tato.

souhlasim :palec:
celkově si myslím, že by bylo na místě řešit i zakládání diskusí za účelem prodeje, myslím, v podobě nějakých trestných bodů.
Ale to je OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.2.14 18:22

Jakože deníčky nečtu, tenhle jsem si chtěla přečíst a zase jdu pozdě, sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.14 18:23

@Fjodorka O nic jsi neprisla, ja kroutila ocima od zacatku do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@lucenka píše:
neměl by z toho plynout i nějaký trest (pokárání) pro autorku deníčku? Holky tady dostávají tresty za mnohem míň závažný věcí než je tato.

Taky myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Fjodorka píše:
Jakože deníčky nečtu, tenhle jsem si chtěla přečíst a zase jdu pozdě, sakra :lol:

ještě tam je, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.2.14 18:25

@asha No zajisté by mě to pobavilo víc, než deníčky o tom, jak někdo rodí :lol: Já jsem zlomyslná, mě by ty bláboly bavily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
14.2.14 18:27

@Lemuska Já jsem si dokonce kvůli tomuhle blbýmu deníčku dneska dopisovala s adminy. Naštvalo mě, že to nejde komentovat a navíc mi deníček přišel rasistický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.2.14 18:28

@momi33 @asha jsem se bála, že za tohle dostanu kapky a ono ne… jste mě potěšily :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová