Samota a vztek - deprese?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
25.10.14 07:17
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.2.16 17:21

Je tady nějaká maminka z Brna.na prochazky, vyletovani, kafe, pokec???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.16 21:35

Dobrý den, za měsíc mi bude 29 let. Nemám chlapa ani rodinu. Je tu někdo takový. Popadla mě hrozná deprese. Uvažovala jsem o zamrazení vajíček. Nevíte kolik to stojí? Další věc nevíte, kde sehnat chlapa pro život? Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
363
17.10.16 21:50

S tímhle ukňouraným přístupem chlapa těžko seženeš. Drž se a věř mě že jsou na tom lidi mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.16 22:09

Zakladatelka - každýmu je někdy smutno a popadne ho to.

• Citovat
  • Upravit
8850
17.10.16 22:16

Ve tvem věku je tolik holek shanejicich chlapa pro život a rodinu, až me to děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.16 22:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, za měsíc mi bude 29 let. Nemám chlapa ani rodinu. Je tu někdo takový. Popadla mě hrozná deprese. Uvažovala jsem o zamrazení vajíček. Nevíte kolik to stojí? Další věc nevíte, kde sehnat chlapa pro život? Hezký večer.

Omluva za anonym…co net seznamka. Popravdě jses v blbem veku, bude to tezke-dle me hledej pana kolem 40,ale bezdetneho neb detny asi deti chtít nebude. Stanov si jasne priority a drž se toho a hlavně vydrž. Má kamarádka cca v tomto věku byla asi na 60 randičkach, nekecam, ale dohnali to, byt beze svatby atdatd
Preji šťastný lov a patricne si to uzij :srdce:

• Citovat
  • Upravit
50
18.10.16 00:22

Hlavu vzhůru a nepropadej panice. Našla jsem muže chvíli před 30.narozeninama, do té doby spíš katastrofa - jak kůl v plotě… Hlavně se nelitovat a zkusit to jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.10.16 06:13

Ja se seznamila s manzelem kratce pred 30, nemohla jsem usnout a tak jsem sla za kamarady na jedno a tam jsme se potkali, ted to bylo 6 let a mame 2 deti. Takze kde sehnat - muzes ho potkat kdekoli a kdykoli, neves hlavu, bude lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.16 06:43
@Anonymní píše:
Ahojte,
nevím, kam to zařadit, tak to napíši sem. Už si nevím rady :-( Mám desetiměsíční dcerku. Takže jsem skoro pořád sama. Přitel hodně v práci. Tady kde bydlíme nikoho nemám, ikdyž tu bydlím už pět let. Ale dřív mě to ani nevadilo. Ale to bylo tím, že jsem brzo ráno jela do práce a vracela se kolem 5 hod a to jsem byla ráda, že mám klid. O víkendu s přítelem nebo s přáteli. Pak jsem o práci přišla následně jsem otěhotněla a celé těhotenství strávila doma na zadku. Přibrala jsem 21kg za těhotenství a ještě 5 kg před z toho mám ještě 15kg navrch :-? . No jde o to, že už sama sebe nezvládám. Mám strašné návaly vzteku. Ale úplně hrozné. S přítelem jsme se úplně odcizili nedokážeme si spolu vůbec povídat. Z jeho strany žádná snaha. Přes den se věnujeme malé ( je strašná čertice pořád v pohybu) a večer bud hraje na pc nebo čučíme na film. A když se snažím o nějakou konverzaci tak to stejně skončí u malé a nebo hádkou. :roll: Přes den to samé já mám prostě pocit, že cokoliv udělám nebo řeknu je špatně. On sice následně tvrdí, že já se hádám a já se sama rozčiluji ale já mám prostě pocit, že mě provokuje. Včera to vyvrcholilo tak, že jsem mu už skoro dala facku. Kdyby na mě nezakřičel co dělám a neodtáhl se tak by jí měl. A to mě přivedlo na myšlenku, že jsem asi už cvok. Nikdy jsem nebyla kliďas ale co se děje teď je prostě strašné. Chvilku jsem v pohodě a následně zničehonic mám v sobě vztek a ten si vybíjím na příteli a také občas vylítnu už na malou, když se nechová tak, jak já bych chtěla. Vím, že je to špatně a ona za to nemůže je to dítě, ale v tu chvíli se prostě nedokážu ovládnou a nadávám. Je mi z toho vždycky na nic ale to chování jde nějak mimo mně. Dřív to bylo jen občas ale teď je to skoro denně :cry: Doufám že tím někoho nepohorším, ale potřebuji si jen popovídat
y kde bydlíme nikoho nemám, ikdyž tu bydlím už pět let. Ale dřív mě to ani nevadilo. Ale to bylo tím, že jsem brzo ráno jela do práce a vracela se kolem 5 hod a to jsem byla ráda, že mám klid. O víkendu s přítelem nebo s přáteli. Pak jsem o práci přišla následně jsem otěhotněla a celé těhotenství strávila doma na zadku. Přibrala jsem 21kg za těhotenství a ještě 5 kg před z toho mám ještě 15kg navrh :-? . No jde o to, že už sama sebe nezvládám. Mám strašné návali vzteku. Ale uplně hrozné. S přítelem jsme se uplně odcizili nedokážeme si spolu vůbec povídat. Z jeho strany žádná snaha. Přes den se věnujeme malé ( je strašná čertice pořád v pohybu) a večer bud hraje na pc nebo čučíme na film. A když se snažím o nějakou konverzaci tak to stejně skončí u malé a nebo hádkou. :roll: Přes den to samé já mám prostě pocit, že cokoliv udělám nebo řeknu je špatně. On sice následně tvrdí, že já se hádám a já se sama rozčiluju ale já mám prostě pocit, že mě provokuje. Včera to vyvrcholilo tak, že jsem mu už skoro dala facku. Kdyby na mě nezakřičel co dělám a neodtáhl se tak by jí měl. A to mě přivedlo na myšlenku, že jsem asi už cvok. Nikdy jsem nebyla klidas ale co se děje teď je prostě strašné. Chvilku jsem v pohodě a nasledně zničeho nic mám v sobě vztek a ten si vybíjím na příteli a také občas vylítnu už na malou když se nechová tak jak já bych chtěla. Vím, že je to špatně ale v tu chvíli se prostě nedokážu ovládnou a nadávám. Je mi z toho vždycky na nic ale prostě se vždycky chovám jako magor. Dřív to bylo jen občas ale ted je to skoro deně :cry: Doufám že tím někoho nepohorším ale potřebuji si jen popovídat a rozebrat to. Omlouvám se za anonym jinak to ani nejde.

Ahoj a co někam odjet treba na týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.16 17:43

Ahojky, klidné piš na můj email, ráda pokecáme. Můžeme to i rozebrat. Polackovai@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.16 17:46

Jsi z Brna???mohli bychom Někdy na pokec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat