Deprese z gynekologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.10.14 21:52
@Cuddy píše:
Nevim, jak jsi na tom financne, zda je opravdu takovy problem dojet napr.do Prahy a vybrat si z x nemocnic. Z tve strany mne to prijde jako sebemrskacstvi. A odbornik se pozna jak? Pocet publikaci, svetoznamy ohlas…? Z ceho usuzujes, ze je odbornik, ze neni o nic lepsi nez doktori v Motole, v Podoli, u Apolinare. Nikdo by me u nej znovu nevidel, to neni dr. House, ten tahal svou jedinecnosti lidi ze smrtelne postele.

Blbé je, že ta operace spěchá a že mám závažná jiná onemocnění, o kterých právě v této nemocnici vědí a budou spolupracovat.

• Citovat
  • Upravit
6569
6.10.14 21:54
@KackaDoup píše:
stalo s eem to s mym lekarem taky…premyslim co s tim jak ho potrestat :cert: ublizil mi strasne

To je mi strašně líto, chápu to… Ono je to fakt drsné, když vlastně zdraví či život závisí na hovadu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koreska
16.10.14 11:55

Tyjo, takové jednání není normální! Je to citlivé být v takové situaci a s tím co se ti stalo. Ale člověk se musí umět sám za sebe postavit. Doktor si nemůže dovolit se takhle chovat, musí mít empatii a pochopení. Měla by sis najít lékaře, nebo spíš doktoruku, co tě pochopí a bude mít trochu trpělivosti. Mě se nic takového jako tobě nestalo, ale vyšetření je pro mě také vždy i tak nepříjemné. Držím palce! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
152
15.12.14 13:29

Zakladatelko, je mi moc líto co se ti stalo. Ten doktor je blb, může to být kapacita ve svém oboru, ale jako člověk je to prostě na ránu přes palici.
Jsem ráda, že jsi se na něj naštvala a jsi odhodlaná se za sebe postavit. Doufám, že se nic podobného nebude opakovat, ale pokud by náhodou, věřím a držím ti palce aby jsi ho dokázala poslat slušně někam. Člověk se nemusí snižovat na jeho úroveň, ale může vyžadovat nějaký základní lidský respekt.
Mám za sebou také nějaké nepěkné zkušenosti a dovedu si představit jak takovéto „vyšetření“ dokáže člověka úplně rozložit. Nic z toho co se stalo není tvoje chyba a jeho přístup je rozhodně na stížnost dostačující.
Držím ti moc palce a přeji ti do budoucna aby jsi se dostala ze zdravotních i psychických problémů a měla také větší víru a respekt sama k sobě.
:hug: :hug:

(jejda koukám že tato diskuze je již ze řijna, tak snad všechno dobře dopadlo a jsi v pořádku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 13:37

Uplně vidit Klumpara z Čáslavi, to je taky takovej pipoň :(
Je mi moc líto že jste si musela něčím takovým projít :,( Držte se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie