Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky prosim vas jak reagovat na tuhle situaci? spi u nas na prazdninach synovec a s neteri, která u nas bydli delaji na hore v pokojiku strasny rachot.dnes je to druhy vecer.uz jsem na ne 3 byla rekla at si povidaji, divaji na pohadki, ale at prosim neskacou a nedupou ze to jde slyset vse dole.vzdy odpovi tim, ze nic nedelaji, tak nejsem blba prece slysim.uz me tim pijou krev! ten dupot a behani
co jim rict aby to zabralo, nechci tam chodit co pet minut kdyz mluveni a vysvetlovani nepomaha. dekuji
Uz se schylovalo ze jim dam na zadek, ale to by taky nepomohlo
@gabki Kolik jim je? Je poměrně brzo, vždyť je léto. Zahraj si s nimi nějakou hru ![]()
Jestli tu někdo zná na tuto otázku odpověď ať si to nechá patentovat ![]()
Nevím jak jsou velcí, ale u nás zabírá rozdělit, každý spí jinde…
Zkus vysvětlovat, ale myslím, že to nepomůže
. Můj čtyřletý taky dupe jako stádo slonů a navíc máme doma týdenní miminko.
To tě asi moc nepotěším, ale pokud jim nechceš totálně zkazit náladu, tak je neutišíš, dokud se sami neunaví. Vždyť to jsou děti a jsou na prázdninách, dopřej jim to
Až bude deset, tak už na ně můžeš vlítnout oprávněně. Zkus si toho nevšímat a dopřej jim trochu srandy ![]()
Taky mě napadlo upozornit, že jestli tam budeš muset přijít ještě jednou, budou každý spát jinde. Třeba to zabere ![]()
Já mám dneska nervy na pochodu. Pravděpodobně bych je vyzvala, ať si sbalí věci a táhnou domů, když se neumí chovat! ![]()
@Ivana1000 píše:
Já mám dneska nervy na pochodu. Pravděpodobně bych je vyzvala, ať si sbalí věci a táhnou domů, když se neumí chovat!
Ty bys byla tak zlá teta?
![]()
@Ivana1000 ja taky prijela jsem z prace deti maji 8 a skoro 5.od božiho rana jsou vzhuru
Já bych v teto fázi zacla vyhrožovat
nebude další den slibeny program, sladkosti, tv, ipad…
Proč si bereš na prázdniny děti, když ti jdou na nervy? Jako děti fakt nebudou sedět a koukat na pohádky.
Těžko říct co by pomohlo, kdybych je hlídala jí vlítla bych tam s tím že jetli nebude klid tak letí spát. Pokud by nebyl, šli by spát, musíš si vybojovat nějakou tu autoritu ![]()
No asi nic. je leto. pokud nebehali cely den venku, jsi bez sance.