Děti "špekáčci" :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50134
16.8.11 17:06
kate02 píše:
kozisek píše:
kate02 píše:
BaraDolezal píše:
Delam luxusni domaci knedlicky… nakrajim a osmazim dva rohliky, vsypnu hrnek (cca ty dve deci) mouky, trochu soli, do toho tri zloutky a stejny hrnek mleka. Z trech bilku usleham snih, vsechno smicham, naliju do hrnecku a v hrnci varim.
Muj chlap normal knedlik neda do pusy, ale tento miluje… :-)
u mě je jakejkoliv recept, kde je šlehání, je out, nemám ráda patlání se se sněhem… Hlavně chlap knedlíky ani moc jíst nechce… :-D Ne, že by mu nechutnaly, ale vždycky prská, že si z toho tělo nic nevezme a tak… :nevim: :mrgreen:
Panečku ten je uvědomělý :think: :lol: :palec: U nás takhle argumentuje na sladká jídla, že si může vzít sůšu po a ne to jíst jako hlavní jídlo :roll: :lol:
No jo, ale vař mu pak… :mrgreen: Když chci něco zahustit obyč bílou moukou, tak taky prská… A vůbec… :oops: :mrgreen: Hlavně že pak v práci na něj koukaj jak na cvoka, když vidí jeho snídani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On je jak popelnice, může sníst co chce a stejně to na není vidět, ale co se týče vaření doma, tak se snaží, aby to bylo zdravý (je fakt, že vaří hodně i on :-) , když je doma )… Jen jsem zvědavá, jestli to u něj někdy přestane to dobrý spalování a začne se taky zakulacovat nebo ne :mrgreen: A to jeho mamce v jeho roce říkali, že jestli ho bude dál krmit tak, jak ho krmí, bude z něj obézní dítě… :mrgreen:

To máš zase dobrý, většina chlapů odmítá jídla vařená dietně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.8.11 17:25

jéé to mjů dietně ee to yb ěm hnal:D jako malému vařím často něco jiného než jemu protože jemu třeba jídla jako dušená mrkev a pod nevoní a do pusy to nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 18:21
kate02 píše:
kozisek píše:
kate02 píše:
BaraDolezal píše:
Delam luxusni domaci knedlicky… nakrajim a osmazim dva rohliky, vsypnu hrnek (cca ty dve deci) mouky, trochu soli, do toho tri zloutky a stejny hrnek mleka. Z trech bilku usleham snih, vsechno smicham, naliju do hrnecku a v hrnci varim.
Muj chlap normal knedlik neda do pusy, ale tento miluje… :-)
u mě je jakejkoliv recept, kde je šlehání, je out, nemám ráda patlání se se sněhem… Hlavně chlap knedlíky ani moc jíst nechce… :-D Ne, že by mu nechutnaly, ale vždycky prská, že si z toho tělo nic nevezme a tak… :nevim: :mrgreen:
Panečku ten je uvědomělý :think: :lol: :palec: U nás takhle argumentuje na sladká jídla, že si může vzít sůšu po a ne to jíst jako hlavní jídlo :roll: :lol:
No jo, ale vař mu pak… :mrgreen: Když chci něco zahustit obyč bílou moukou, tak taky prská… A vůbec… :oops: :mrgreen: Hlavně že pak v práci na něj koukaj jak na cvoka, když vidí jeho snídani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On je jak popelnice, může sníst co chce a stejně to na není vidět, ale co se týče vaření doma, tak se snaží, aby to bylo zdravý (je fakt, že vaří hodně i on :-) , když je doma )… Jen jsem zvědavá, jestli to u něj někdy přestane to dobrý spalování a začne se taky zakulacovat nebo ne :mrgreen: A to jeho mamce v jeho roce říkali, že jestli ho bude dál krmit tak, jak ho krmí, bude z něj obézní dítě… :mrgreen:

Já myslím, že přijde věk a pokud se nekrotí, tak jo. To vidím na svém, svého času ozdravovna - jen ty ušiska měl :mrgreen: Pak hubený, no a teď je to čokoládička a v noci se jde „napít“ do spíže na sušenku a další a hezky se zakulacuje. Oblečený ani ne, ale jinak :think: :lol: jenže stejně mu nikde žádný špek nevisí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.8.11 20:35
Pudloslava píše:
Ja jsem to myslela jako vtipnou poznamku, se omlouvam, jestli to urazilo.Pokud se navstev tyce, dycky radej davam hodne, protoze se lidi citi daleko lepe, kdyz rikaji „jeee, to je moc, to nesnim“, nez kdyz si museji rikat o nasup. To je ale dane nasi dobou glorifikujici hubenost, jist je ostuda.

Tomuhle nerozumím, u nás se nandává radši víckrát na přidání než nandat moc a nechat zbytek a muset ho vyhodit. To ti toho tolik sní nebo nechávají zbytky a tobě to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.8.11 07:23
janine24 píše:
Pudloslava píše:
Ja jsem to myslela jako vtipnou poznamku, se omlouvam, jestli to urazilo.Pokud se navstev tyce, dycky radej davam hodne, protoze se lidi citi daleko lepe, kdyz rikaji „jeee, to je moc, to nesnim“, nez kdyz si museji rikat o nasup. To je ale dane nasi dobou glorifikujici hubenost, jist je ostuda.
Tomuhle nerozumím, u nás se nandává radši víckrát na přidání než nandat moc a nechat zbytek a muset ho vyhodit. To ti toho tolik sní nebo nechávají zbytky a tobě to nevadí?

Tak samozrejme nedam nikomu cely kure :-) ale poradnou porci pro chlapa. Pokud vykrikuji to svoje „jeminacku“ jeste nez se do toho zazerou, tak jim zase odeberu zpet a normalne to pozdeji snime. Kdo si to necha nandat, obvykle to zboucha s minimalnimi zbytky.
Je to ze zkusenosti moji i jinych vice jedicich kamaradek. protoze je fakt trapny pocit, kdyz ti nandaji na talir porci pro anorektickou modelku a ty si musis rikat o nasup. A dost casto to taky hostitel okomentuje „je, promin, to ja bych tohle nikdy nesnedla…“ to se pak cejtis opravdu bezvadne. A nebo poobedvas tech par stripku jidla a pak sezeres vsechny zakusky, protoze mas proste jeste hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
17.8.11 08:43
Pudloslava píše:
janine24 píše:
Pudloslava píše:
Tak samozrejme nedam nikomu cely kure :-) ale poradnou porci pro chlapa. Pokud vykrikuji to svoje „jeminacku“ jeste nez se do toho zazerou, tak jim zase odeberu zpet a normalne to pozdeji snime. Kdo si to necha nandat, obvykle to zboucha s minimalnimi zbytky.
Je to ze zkusenosti moji i jinych vice jedicich kamaradek. protoze je fakt trapny pocit, kdyz ti nandaji na talir porci pro anorektickou modelku a ty si musis rikat o nasup. A dost casto to taky hostitel okomentuje „je, promin, to ja bych tohle nikdy nesnedla…“ to se pak cejtis opravdu bezvadne. A nebo poobedvas tech par stripku jidla a pak sezeres vsechny zakusky, protoze mas proste jeste hlad.

Chápu, u nás si většinou každý bere sám nebo koriguje porci při nandavání. Ale asi jíme míň a k tomu hodně salátu nebo přílohový zeleniny. Zákusky u nás obvykle nebývají, takže tím by se u nás nikdo nedorazil :oops: Já mám prostě blok na vyhazování zbytků, tak jsem nechápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.8.11 14:07
Pudloslava píše:
janine24 píše:
Pudloslava píše:
Je to ze zkusenosti moji i jinych vice jedicich kamaradek. protoze je fakt trapny pocit, kdyz ti nandaji na talir porci pro anorektickou modelku a ty si musis rikat o nasup. A dost casto to taky hostitel okomentuje „je, promin, to ja bych tohle nikdy nesnedla…“ to se pak cejtis opravdu bezvadne. A nebo poobedvas tech par stripku jidla a pak sezeres vsechny zakusky, protoze mas proste jeste hlad.

Mě tedy hrozně vadí, když se najíš-menší porce a někdo komentuje, to ještě sníš tolik chlebíčků 8-o zákusků 8-o soužití na kolejích - šiš, ty sníš celý půlkilový jogurt? 8-o takže také dávám větší porce a nikomu sousta nepočítám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
17.8.11 15:23
kozisek píše:
Pudloslava píše:
janine24 píše:
Pudloslava píše:
Mě tedy hrozně vadí, když se najíš-menší porce a někdo komentuje, to ještě sníš tolik chlebíčků 8-o zákusků 8-o soužití na kolejích - šiš, ty sníš celý půlkilový jogurt? 8-o takže také dávám větší porce a nikomu sousta nepočítám :mrgreen:

Nikomu nekomentuju porce, ale půlkilový jogurt bych nesnědla ani k obědu :mrgreen: Chlebíčky ani zákusky se u nás fakt nevedou, takže v tomhle jsme v klidu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová