Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den. Nemate prosim nekdo zkusenost z detskou chirurgii na Kladenske nemocnici? Muj syn ma cystu na oboci a je potreba ji vyoperovat. Je to malej zakrok ale bojim se. Spadame.pod Kladenskou nemocnici ale nemam moc duveru. Na Motole nasnechteji prijmout. Muzete mi prosim poradit. Moc dekuju
Kladenskou nemocnici beru jako nejhorsi zlo, tam snad leda kdyz budes chtit umrit. Bydlela jsem tam 7 let, dve deti, zkusenosti az moc a zadna neni dobra nebo povzbuzujici. Pokid neslo o akutni a o zivot tak jsem jela motol nebo slany.
Tak ja mam s kladenskou nemocnici vcetne pohotovosti jen nejlepsi zkusenosti.
Dite bylo na drobnejsim chirurgickem zakroku ruky, mohla jsem s nim az na predsali, dostalo dipom a plysaka za statecnost.
Jedine, co je teda v Kladne dlouhodobe hnus je jidlo a to fakt nejsem vybirava.
Dekuju za odpoved. Chtela jsem vedet, jak to vypada primo tu chirurgii. Asi to zkusime 😀
@Terezakuc píše:
Dekuju za odpoved. Chtela jsem vedet, jak to vypada primo tu chirurgii. Asi to zkusime 😀
Ona tam není jako přímo dětská chirurgie. Děti jsou před/po zákroku na dětské oddělení, kde leží jak chirurgičtí pacienti, tak třeba děti, které mají horší průběh nějakého běžného onemocnění.