Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
My mame pravou nefalsovanou komunistickou po priteli ta je aspon kvalitni akorat jsme koupili kvalitni novou madraci a mantinel
![]()
To mi připomíná, když jsem reklamovala postýlku Drewex se šupletem, že jsou blbý pojezdy a to šuple při každým posunu spadlo dolů. S velikou omluvou mi poslali nový pojezdy, který byly naprosto stejně blbý jako ty původní
Takže jsem nad milým Drewexem mávla rukou, že to prostě Poláci pořádně vyrobit neuměj, můžu reklamovat až do aleluja a furt budu mít šuple stejně mizerný.
@ugluk píše:
To mi připomíná, když jsem reklamovala postýlku Drewex se šupletem, že jsou blbý pojezdy a to šuple při každým posunu spadlo dolů. S velikou omluvou mi poslali nový pojezdy, který byly naprosto stejně blbý jako ty původníTakže jsem nad milým Drewexem mávla rukou, že to prostě Poláci pořádně vyrobit neuměj, můžu reklamovat až do aleluja a furt budu mít šuple stejně mizerný.
New baby je taky Polák… původně jsem chtěl scarlett na které jsem koukal byly dobré, ale zvítězil frézovaný medvídek na bočnici, který je stejně udělaný tak že s pilinama rovnou pod lak, takže jakoby nebyl.. pojezd bočnice už jen z pytlíku taky zajímavá kktina…no uvidím co pošle, jasně jsem do telefonu řekl, že znovu už to vrátím celé, dušoval se… nejhorší je, že ani když to zjistím hned, přepravce to nevezme bez pokynu z vedení nebo prodejce..
@Kačenka1990 píše:
My mame pravou nefalsovanou komunistickou po priteli ta je aspon kvalitni akorat jsme koupili kvalitni novou madraci a mantinel![]()
komunistická, byla bohužel u rodičů naložená a je prohlá ještě více, to byl důvod nákupu..k babičkám jsem udělal ze dvou Komunistických, alespoň jednu..
Já mám tu nejlevnější z Ikei a kvalitou předčí všechny ty polské…
@j.a.n.i1 píše:
Já mám tu nejlevnější z Ikei a kvalitou předčí všechny ty polské…
Tomu verim, dnes uz bych do ni sla taky, mam postylku za tri litry a kvalita tristni ![]()
@Kačenka1990 píše:
My mame pravou nefalsovanou komunistickou po priteli ta je aspon kvalitni akorat jsme koupili kvalitni novou madraci a mantinel![]()
Snad Polak tentokrat nezklame a uz to bude ok ![]()
Ahoj holky, tak bych potřebovala trochu poradit, já sice postýlku po sobě nemám a ani přítel,
takže musíme koupit novou
, ale vybrali jsme tuhle http://www.sambaby.com/…ckama-popel/ tak nevím. Co mantinely? půjdou uchytit obávám se, že jak má ta postýlka plná čela, nepůjde tam uchytit i když nejaky díry tam jsou tak co říkate? ![]()
@Betka91 zéleží jaký mantinel si představuješ, ale obecně ano půjde, i když asi ne ideálně ![]()
@Betka91 Tak mantinel tam nějak dostaneš, ale takových peněz za postýlku z měkkého dřeva ![]()
Holky vybírám právě postýlku, která nám půjde k nábytku a pak samozřejmě koupím kvalitní matraci… sestra jí má taky ale tmavý dřevo a nemůže si stěžovat, tak nevím… Neříkám, že jsem bohatá, ale nepříjde mi to až tak drahé
je to první obchod kde jsem tu postýlku viděla, takže třeba jí seženu v jiným ještě levněji ![]()
Ahojte, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Dlouho jsem přemýšlela jestli si máme pořídit kolébku, nebo postýlku, nakonec jsem si říkala, že asi postýlku, kterou jsem dostala od našich, už je hodně stará, ale podložila jsem ji matračkama a na vrch dala tu kvalitní, která byla k postýlce, myslíte, že to může být pro mrně když ho dovezu z porodnice? Můžu koupit i novou, ale říkala jsem si, že je to zbytečné a radějí bych si koupila přebalovací pult. Ted jsem dostala i nabídku na kolébku a nevím co je lepší. Ještě nevím jestli tam má být polštářek a nebo ne, podle mně ne, ale poradíte mi? Děkují Vám:) Oli
Ahoj. Zajímalo by mě holky jestli byste dali miminko do staré postýlky (asi 25 let) už po 5 dětech? Chci koupit novou postýlku, ale prý na co, když doma postýlku máme. Jenže v té postýlce byli moji bráchové, bratranci a já taky a kdoví kdo dál. Nějak se mi to nelíbí. Co myslíte vy?
@marikita estli neni plesiva atd tak proc ne, leckdy lepsi starsi vyrobek nez novy. vetsina novych postylek jsou polska a ja jsem k tomu teda mela neduveru… kup si kvalitni matraci, postylku at manzel znovu natre a myslim ze OK
Snad mi vymění jen rošt, uvidím zda se dočkám a co přijde..