Dětská zimní bunda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
8.11.21 11:43

Třeba tahle od reimy mi přijde taková univerzální ale už je nadv 3 tis

Příspěvek upraven 08.11.21 v 11:44

• Citovat
  • Upravit
30975
8.11.21 11:43

@Sheryll Tyk to vem 116, větší určitě ne. Bude i na příští rok. Reima má pro holčičky pěkně bundokacatky, typ Muhvi, Silda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:44
@Sheryll píše:
@unuděná Zijeme na vesnici, takze na bobovani atd, do skolky i do města. V zimě chceme jet na hory. Mela jsem představu jedné univerzální. Je to nesmysl?

Není to nesmysl, ale u školkového dítěte mi přijde fakt lepší ta kombinéza. Prostě se do ní nasouká a můžeš si být jistá, že nebude mít venku záda a nic mu tam při blbnutí nezaleze ;) Za mě jsou lepší dvě levnější (třeba Lidl, Tchibo nebo i Loap měli pěkné) na střídačku, než jedna drahá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
8.11.21 11:48

@unuděná zvlášť do školky, kdy nemusí dítě bojovat s nasazením zipu. A také bych klidně brala tu Tchibo, stejně to chce 1× týdne stoupnout do pračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:49

Holky, smím se (možná trochu blbě) zeptat - v čem je bunda za 3500,– o tolik lepší, než nějaká low costovější třeba ze sportu? My jsme velcí milovníci zimních sportů, jezdíme na hory minimálně tak 5× za sezonu, děti jezdí na lyžích i běžkách, válí se ve sněhu, bobujeme, koulujeme se, ale takhle drahou bundu jim tedy nekupujeme, dokud rostou, nevidím v tom fakt žádnou výhodu :nevim: Ani ta pitomá Lidl bunda za 800,– v kombinaci s oteplovákama prostě neproteče, hřeje pěkně, po 3 letech vypadá stejně jako při koupi :think: Já si ráda za kvalitu připlatím, ale zrovna pro 4 leté dítě do školky kupovat bundu za 4k… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.11.21 11:50

@unuděná Me přijde bunda a kalhoty praktičtější co se případného čůrání venku týče. Rozepnu zip u bundy, vycvaknu prezky u kalhot a může si drepnout. To si u kombinezy moc neumím představit. Ale to, ze má kryté všechno je obrovské plus, to zase jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11029
8.11.21 11:50

Mé deti mají několik bund. Jsem prostě hadrářka a hlavně ultra sportovní bundu na lyže jí nedám do školy. Bundy kupuji ve výprodejích. Na každé období i činnost má tedy bundu. Co se týká zimy. Má krátkou bundu, dlouhy kabát, má bundu na lyže a k tomu lyžařské kalhoty. Všechny ty bundy jsou velmi kvalitní kdy v součtu bych za plnou cenu překročila 10 000,– Kč. Takhle jsem se vešla do 4 000 Kč. Jo a taky má na válení ve sněhu kombinézu.
Minulý týden jsem byla na skok v Intersportu a příjemně mě překvapilo, že tam bylo k výběru z mnoha bundu různých stylů a potřeb a cenově rovněž dobré. Asi byla nějaká akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
8.11.21 11:51

A na lyže mně přijde úplně nezbytná, toho ctyrketaka člověk pořád ještě někam poponasi, čímž bundu vyhrnuje. Ale na lyže je zase lepší určitý druh Režimy, aby měla dole cvočky a šly nohavice přetáhnout přes lyžáky. To Tchibo ani náhodou nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.21 11:51

V tchibu jsem ted koukala mají šikovnou bundu s oteplovákama.. a já mám teda s tchibem velmi dobrou zkušenost s nepromokavou bundou i holinkama

https://www.tchibo.cz/…2041784.html?…

• Citovat
  • Upravit
126
8.11.21 11:52

@Cuddy Tchibo jsme mely min. rok, kalhoty jí ještě jsou, bunda by byla taky ale má krátké rukávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13990
8.11.21 11:52

@unuděná tak já tu Reimu koupila bazarovou, za 600. Přišla jako nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:53
@Sheryll píše:
@unuděná Me přijde bunda a kalhoty praktičtější co se případného čůrání venku týče. Rozepnu zip u bundy, vycvaknu prezky u kalhot a může si drepnout. To si u kombinezy moc neumím představit. Ale to, ze má kryté všechno je obrovské plus, to zase jo.

To je fakt, pro holčičky je to určitě méně praktické. Ale zase ve školce se vyčůrají než jdou ven a pak (asi záleží na dítěti) jdou zase až po té hodince, dvou, zpátky ve školce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
8.11.21 11:54

@unuděná protože ji po sezoně za 2 tis prodám. l, což vzhledem k různým pohlaví děti vitam. A naše děti tedy Tchibo promacet umí, zvlášť v pražské zimě. Na horách v mrazivé zimě ne, ale v Praze během odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:54
@Cuddy píše:
A na lyže mně přijde úplně nezbytná, toho ctyrketaka člověk pořád ještě někam poponasi, čímž bundu vyhrnuje. Ale na lyže je zase lepší určitý druh Režimy, aby měla dole cvočky a šly nohavice přetáhnout přes lyžáky. To Tchibo ani náhodou nejde.

Lidlové kalhoty na lyže je mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.11.21 11:55

Pár kamenných prodejen levnějších bund jsem už prošla, narážím vsude na problém krátkých rukávů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková