Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
A mně na to čůrání zase přijde praktičtější ta kombinéza. Rozepnu vršek, přitáhnu mezi koleny a dám dítě čůrat. V bundě musím řešit, kam s bundou, coz hlavně na záchodech je často oříšek.
@Cuddy píše:
@unuděná protože ji po sezoně za 2 tis prodám. l, což vzhledem k různým pohlaví děti vitam. A naše děti tedy Tchibo promacet umí, zvlášť v pražské zimě. Na horách v mrazivé zimě ne, ale v Praze během odpoledne.
Aha, tak to je slušný, mě přijde, že se teď skoro nic nedá z druhé ruky slušně prodat, obzlvášť v Praze mi přijde, že lidi mají prachy a radši koupí za 2500,– novou bundu, než za 2000,– nošenou. Nebo to holt neumím tak šikovně nabídnout ![]()
Loni mi děti za celou zimu přišly promočené domů jen 2× a to byly ty šílené oblevy, kdy bobovaly vyloženě na vodě
![]()
@unuděná píše:
Lidlové kalhoty na lyže je mají
Já mluvím o kombinéze. Lidlová kombinéza má dole cvočky? Tchibo ne.
@unuděná tak jasně, Pražáci kupuji ty bundy za 4, které se pak prodávají na bazaru za ty 2. Já mám po dětech přidané vše do posledního kousku.
@Cuddy píše:
Já mluvím o kombinéze. Lidlová kombinéza má dole cvočky? Tchibo ne.
Aha, to nevím, Lidl kombinézu jsme asi nikdy neměli
Ale možná si to nepamatuju, už tak 3 sezony v komboškách nejedeme.
@Lily-of-the-valley píše:
@unuděná tak já tu Reimu koupila bazarovou, za 600. Přišla jako nová.
to je hodně dobrá cena co jsem ted koukala na bazarek tak kolem 2 tis zimní bundy reima
@Cuddy píše:
@unuděná tak jasně, Pražáci kupuji ty bundy za 4, které se pak prodávají na bazaru za ty 2. Já mám po dětech přidané vše do posledního kousku.
@Cuddy píše:
A čtyřletému dáš do školky také deštník?
Nedělám si iluze, ze by učitelky chodily s dětmi ven v dešti. U nas ve školce, co máme naproti, vylezou ven pouze za 100% hezkého počasí, jinak jsou vevnitř. Reálně, jak často se asi stane, ze dite v normální státní školce v zimě zmokne?
a i kdyby, tak máme plastenky nebo ta bunda uschne, nerozspusti se.
U nás, se hojně užívá impregnace. Ty parametry kupuji do 3000 a strikam impregnaci. Úplně v pohodě se s tím dá zvládnou zima v Krkonoších i Alpách. Kdysi jsme kupovali i Lidl zboží a rovněž v kombinaci s impregnaci to nějak šlo.
Ted na to holky koukám našla jsem tuhle kombinézu malá má 97,98 cm a je drobnější a píšou tam že spíše odpovídá 104. Myslíte že by to mohla mít i na další zimu?
Teď mě napadlo, zakladatelko, mám tu zrovna bundu po dceři, Lewro 116/122, byla naprosto super, kdybys byla z Prahy, klidně přenechám za kilo nebo flašku medu
Myslím, že je to tahle. Vypadá jako nová ![]()
@Sheryll píše:
@Cuddy Bundu si dcera podrží vykasanou, nesundávám
A co má pod tím za kalhoty? Bez kšand? My tedy pod zimní bundu dávali (krom cest do školky) oteplováky s pásem na záda, takže na kšandách a to jaksi tu bundu (a často i mikinu) sundat musíš.
@ludmilaadamkova jasně. U reimy platí kolik dítě měří, takovou velikost nosí. A ne, není větší. Ona se totiž kombinéza nenosí v obýváku, ale venku, kde dítě kleci, leze a dům se hned dohavice zkrátí.
@unuděná Bohužel bydlím nedaleko Ml. Boleslavi a s 5mesicni nezvládnu momentálně dojet. Ale klidně si zaplatím dopravu a pošlu něco na účet. Ulehčís mi tím shánění bundy ![]()