Dětská zimní bunda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30965
8.11.21 11:56

A mně na to čůrání zase přijde praktičtější ta kombinéza. Rozepnu vršek, přitáhnu mezi koleny a dám dítě čůrat. V bundě musím řešit, kam s bundou, coz hlavně na záchodech je často oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:56
@Cuddy píše:
@unuděná protože ji po sezoně za 2 tis prodám. l, což vzhledem k různým pohlaví děti vitam. A naše děti tedy Tchibo promacet umí, zvlášť v pražské zimě. Na horách v mrazivé zimě ne, ale v Praze během odpoledne.

Aha, tak to je slušný, mě přijde, že se teď skoro nic nedá z druhé ruky slušně prodat, obzlvášť v Praze mi přijde, že lidi mají prachy a radši koupí za 2500,– novou bundu, než za 2000,– nošenou. Nebo to holt neumím tak šikovně nabídnout 8)
Loni mi děti za celou zimu přišly promočené domů jen 2× a to byly ty šílené oblevy, kdy bobovaly vyloženě na vodě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
8.11.21 11:57
@unuděná píše:
Lidlové kalhoty na lyže je mají ;)

Já mluvím o kombinéze. Lidlová kombinéza má dole cvočky? Tchibo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
8.11.21 11:58

@unuděná tak jasně, Pražáci kupuji ty bundy za 4, které se pak prodávají na bazaru za ty 2. Já mám po dětech přidané vše do posledního kousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 11:59
@Cuddy píše:
Já mluvím o kombinéze. Lidlová kombinéza má dole cvočky? Tchibo ne.

Aha, to nevím, Lidl kombinézu jsme asi nikdy neměli :think: Ale možná si to nepamatuju, už tak 3 sezony v komboškách nejedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.21 12:00
@Lily-of-the-valley píše:
@unuděná tak já tu Reimu koupila bazarovou, za 600. Přišla jako nová.

to je hodně dobrá cena co jsem ted koukala na bazarek tak kolem 2 tis zimní bundy reima

• Citovat
  • Upravit
53190
8.11.21 12:00
@Cuddy píše:
@unuděná tak jasně, Pražáci kupuji ty bundy za 4, které se pak prodávají na bazaru za ty 2. Já mám po dětech přidané vše do posledního kousku.
:palec: Šikula. Mě se veskrze podařilo vždy prodat jen malé sportovní vybavení, ty hadry, to je velká špatná. Zatím jsem tedy zkoušela jen ty menší kousky (po starším nosí menší), takže řekněme do nějaké 128 velikosti a tam ta poptávka prostě v okolí není. A to dávám kolikrát i do swapu za čokoládu nebo med a prd..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.11.21 12:01

@Cuddy Bundu si dcera podrží vykasanou, nesundávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
8.11.21 12:01
@Cuddy píše:
A čtyřletému dáš do školky také deštník?

Nedělám si iluze, ze by učitelky chodily s dětmi ven v dešti. U nas ve školce, co máme naproti, vylezou ven pouze za 100% hezkého počasí, jinak jsou vevnitř. Reálně, jak často se asi stane, ze dite v normální státní školce v zimě zmokne? :lol: a i kdyby, tak máme plastenky nebo ta bunda uschne, nerozspusti se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10981
8.11.21 12:03

U nás, se hojně užívá impregnace. Ty parametry kupuji do 3000 a strikam impregnaci. Úplně v pohodě se s tím dá zvládnou zima v Krkonoších i Alpách. Kdysi jsme kupovali i Lidl zboží a rovněž v kombinaci s impregnaci to nějak šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.21 12:04

Ted na to holky koukám našla jsem tuhle kombinézu malá má 97,98 cm a je drobnější a píšou tam že spíše odpovídá 104. Myslíte že by to mohla mít i na další zimu?

https://www.sbazar.cz/…nkcni-mikina

• Citovat
  • Upravit
53190
8.11.21 12:05

Teď mě napadlo, zakladatelko, mám tu zrovna bundu po dceři, Lewro 116/122, byla naprosto super, kdybys byla z Prahy, klidně přenechám za kilo nebo flašku medu :mrgreen: Myslím, že je to tahle. Vypadá jako nová :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.21 12:06
@Sheryll píše:
@Cuddy Bundu si dcera podrží vykasanou, nesundávám

A co má pod tím za kalhoty? Bez kšand? My tedy pod zimní bundu dávali (krom cest do školky) oteplováky s pásem na záda, takže na kšandách a to jaksi tu bundu (a často i mikinu) sundat musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
8.11.21 12:07

@ludmilaadamkova jasně. U reimy platí kolik dítě měří, takovou velikost nosí. A ne, není větší. Ona se totiž kombinéza nenosí v obýváku, ale venku, kde dítě kleci, leze a dům se hned dohavice zkrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.11.21 12:11

@unuděná Bohužel bydlím nedaleko Ml. Boleslavi a s 5mesicni nezvládnu momentálně dojet. Ale klidně si zaplatím dopravu a pošlu něco na účet. Ulehčís mi tím shánění bundy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková