Dětské pokojíčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nicolink
28.8.14 21:16

@lucenka proboha to by nemohla jít do patra ale nikdy..co když bude mít v 6-ti letech horečku a bude mít halucinace a spadne ze schodů??? co když si v 10-ti letech zvrtne na schodech nohu a spadne???… je to na zakladatelce jak si to udělá…já bych prostě dala před schodiště zábranu tak aby ji neotevřela a normálně bych ji dala nahoru…to je můj názor

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.8.14 21:19
@Nicolink píše:
@lucenka proboha to by nemohla jít do patra ale nikdy..co když bude mít v 6-ti letech horečku a bude mít halucinace a spadne ze schodů??? co když si v 10-ti letech zvrtne na schodech nohu a spadne???… je to na zakladatelce jak si to udělá…já bych prostě dala před schodiště zábranu tak aby ji neotevřela a normálně bych ji dala nahoru…to je můj názor
žiješ v baráku? Máš dítě ještě hodně malé, abys věděla, co je na schodech občas napadne.
  • Citovat
  • Upravit
Nicolink
28.8.14 21:23

@lucenka to je ale může napadnout i v 6-ti letech…a to jako budou spát neustále v ložnici s rodičema?? bože dítě si může ublížit i na koberci…pokud bude na schodišti kvalitní zábrana tak nevidím problém

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.8.14 21:25
@Nicolink píše:
@lucenka to je ale může napadnout i v 6-ti letech…a to jako budou spát neustále v ložnici s rodičema?? bože dítě si může ublížit i na koberci…pokud bude na schodišti kvalitní zábrana tak nevidím problém

ale proč jít neštěstí naproti, když nahoře mají X volných pokojů? Ano může si ublížit i na pokoji. Ale já osobně bych dítě v jíným patře nenechala ani omylem. A kvalitní zábranu ti dítě přeleze a bude ti prd platná, akorát si pak nabije o to víc.

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
28.8.14 21:28

@lucenka je to na každém… kvalitní zábranu by dítě nepřelezlo…i když je fakt, že já vím, že tohle bych já nikdy řešit nemusela…přítelovi by nedělalo žádný problém přestěhovat se nahoru…jenže ono to dítě může jít dolů i bez toho aniž by rodiče byli dole…to je marné

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.8.14 21:30

@Nicolink ano je to marné, protože máš ještě malé dítě a nedokážeš si představit, jaké blbosti je dítě vymyslet s přibývajícím věkem. A aby dítě zábranu nepřelezlo, tak bys jí musela mít až ke stropu.

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
28.8.14 21:34

@lucenka no sice je malá ještě malá…ale určitě vím, že by do smrti nebyla v přízemí když bych měla další patro…a když máš barák kde všechny ložnice jsou nahoře tak na výběr taky nemáš

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.8.14 21:51
@Nicolink píše:
@lucenka no sice je malá ještě malá…ale určitě vím, že by do smrti nebyla v přízemí když bych měla další patro…a když máš barák kde všechny ložnice jsou nahoře tak na výběr taky nemáš

Ale všichni jsou na jednom patře. To nevidíš ten rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
28.8.14 21:54

@lucenka no a kde máš tu jistotu, že to dítě nepůjde dolů i když rodiče má nahoře?? jsi si stoprocentně jistá? pochybuju…tak jako si nejsi stopro jistá, že by spadlo kdyby šlo za rodičema dolů :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.8.14 21:58

@Nicolink jistá si samozřejmě být nemůžu. Ale logickou úvahou se dopracuju k tomu, že dítě v noci spíš vyhledá rodiče..než aby samo jen tak šlo v noci do přízemí, kde nikdo není.

• Citovat
  • Upravit
1226
28.8.14 22:07

Já bych ho samotného do patra teda nedala. Je to moc daleko na to, abych mohla být klidná, že je všechno ok - chůvička nechůvička. Nehledě k tomu, že až si to začne uvědomovat, možná se tam bude sama bát. A když je chlap sobec, ať si chrápe dole sám. On si to jistě za nějakou dobu rozmyslí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
31.8.14 16:44
@lucenka píše:
@Nicolink jistá si samozřejmě být nemůžu. Ale logickou úvahou se dopracuju k tomu, že dítě v noci spíš vyhledá rodiče..než aby samo jen tak šlo v noci do přízemí, kde nikdo není.

když bude náměsíčné napřiklad tak těžko bude vědět, kam jde…dle mě se prostě může stát neštěstí i když rodiče budou v patře s ním…bude mít horečku, bludy, půjde a taky nebude vědět kde…za mě prostě zábranu na schodiště…pochybuju, že rozespalé dítě ji přeleze… záleží jakou zábranu tam dám že…

• Citovat
  • Upravit
768
6.9.14 07:40
@Kachnicka25 píše:
Prosím o názor
Teď řešíme situaci kdy chceme dat naší roční dceru do svého pokojicku. Jenže bydlime v RD 5+kk, kde je v přízemí ložnice, obyvak a kuchyň a nahoře v patře jsou 3 dětské nevyužité pokoje. Přítel se za žádnou cenu nechce stěhovat s ložnici nahoru a tak já resim, zda dat roční dítě do patra na chuvicku? Az ji budou dva roky nebude mi sama utíkat na schody? Nebude se tam bát? Máte to někdo taky tak?

My jsme sice taky v patře, ale chodíme spát až po malém a vstáváme dříve jak on, takže by se dalo říct, že v době, kdy se on vzbudí, už fungujeme dole. Má zábranu a když byl menší, nezvládl ji otevřít. Naučil se, ale mezi tím se i naučil, že schody se „scházejí“ po zadku. Pamatuju si, že jednou z těch schodů po tom zadku sjel, ale to jen proto, že si cestou hrál a nedával pozor. Dítě si může ublížit kdekoli a na jakýchkoli schodech. Záleží, jestli za vámi bude malá vnoci chtít chodit. A jestli to pro ni nebude trauma. Ale to nezjistíš, pokud to nezkusíš. Ze samotných schodů, pokud na nich zábrana bude, bych strach neměla. Malou po nich naučíte… Já bych měla větší obavu z toho, že když to nebudu aktuálně nijak řešit, tak ji už z ložnice později nedostanu… Mimochodem, kdyby můj přítel mohl, zařídí nám ložnici taky dole a to už jen třeba z důvodu blízkosti koupelky s wc…

@Evalu píše:
Ahoj,ráda bych znala vaše názory a zkušenosti na samostatné /společné dětské pokojíky a jejich provoz:

A co se týká zakladatelky… Já hlasuju pro hernu a společný pokoj ;). Mladší může řádit v herně a starší může mít klid na učení v pokoji. Vlastně tam spolu budou jen spát. Pokud bude pokojík dobře řešený, zavazet si nebudou a budou mít pevnější vztah… Až malý povyroste, bude mít klučičí pokoj místo herny sám pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí