Dětské zimní boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
14.10.12 09:27

Ja jsem loni koupila malymu pegres a na jeste alpin pro snehule, s tema snehulema jsem nebyla uplne spokojena, letos chci koupit superfit, mame od nich uz dvoje a jsou super. a asi jeste pegres, protoze jsem je videla za dobrou cenu lepsi nez loni. http://www.mandelinka.eu/katalog.php?… loni jsem za ne davala 799 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.12 15:15

A dáváte přednost tkaničovým nebo se sucháčem? Mě ty sucháčový přijde, že musej být tužší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.10.12 15:33

Dávám přednost suchému zipu, že chci, aby se holka obouvala sama a tkaničky by ještě nezvládla a mladší taky na suchý zip, už tak nějak ze zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.10.12 16:54

@hofka Co chodí dcera do školky, tak kupujem zásadně boty na sucháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.10.12 17:17

No jasně, sucháč je pro děti lepší k obouvání. To už školkových dětí asi rozhoduje. ale tkaničky mi přijdou lepší na utahování, kor v případě užší nožičky jako je u nás. Dcerka je skoro dvouletá teprv, tak to neřeším zatím z hlediska praktičnosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.10.12 18:19

My máme všechny boty na suchý zipy, zavazovat tkaničky by bylo nad moje nervy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35331
14.10.12 19:09

Moje dcery maji boty na suchace. Loni mladsi jeste nechodila do skolky, ale kupovala jsem taky na suchac - Fare - sedely lip nez na tkanicku.
Obe moje dcery maji uzke nohy a se suchaci u zimnich bot zadny problem, problem je to jen u balerin a sandalu. Ale je pravda, ze kupuju spis uzsi - Superfit, Primigi, nektere typy od Bati( treba na zip po strane a snerovani vepredu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.10.12 20:07

Tak ja jsem koupila Fare na suchy zip, zadny problem sedi memu synovi nejlepe, ze zacatku mel na tkanicky daji se lepe utahnout, jinak ma od protetiky, to mu koupila tchyne a ty jsou absolutne na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.10.12 10:19

Tak jsem rozhodla a objednala, budou opět jedny botky a opět Superfit, uvidíme jak botky dopadnou prvním rokem ve školce.
Jinak co jsme měli dva roky značku Superfit tak jsem dávala přednost tkaničkám, nikdy jsem je na botách kvůli pohodlnosti nechtěla, ale po vyzkoušení je to fakt rozdíl, daleko lépe stáhli nožičku. Ale letos, kvůli školce, jsem koupila se suchým zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.10.12 12:42
@mína77 píše:
Tak jsem rozhodla a objednala, budou opět jedny botky a opět Superfit, uvidíme jak botky dopadnou prvním rokem ve školce.
Jinak co jsme měli dva roky značku Superfit tak jsem dávala přednost tkaničkám, nikdy jsem je na botách kvůli pohodlnosti nechtěla, ale po vyzkoušení je to fakt rozdíl, daleko lépe stáhli nožičku. Ale letos, kvůli školce, jsem koupila se suchým zipem.

jestli je u vás ve školce nechají ty děcka ťápnout do každé kaluže, do každé hromady sněhu, jak u nás, tak dopadnou ty boty velmi špatně :pankac: :mrgreen:
moje dcera, když jsem si pro ni loni začátkem listopadu došla odpoledne (chodí se odpoledne jen přes zahradu) tak v teniskách adidas tancovala v kaluži a učitelka na ni hleděla, jak jojo a neřekla Meliso nesmíš, do kaluže se nechodí :cert: holka to samozřejmě proležela, protože už bylo chladno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
15.10.12 12:56

To mi právě říkala ta moje kamarádka, že přesně tohle viděla minulý rok, když šla náhodou kolem školky. Ale naše holka chodí do jiné a tady bych řekla, že je ten přístup jiný. Ale jak jsem psala, uvidíme po zimě jak budou boty vypadat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.10.12 13:14

No, dnes jsem byla okouknout botičky a české Fare, DPK široké. Takže asi taky skončíme na Superfitech. Ještě zajedu do větší prodejny a třeba něco najdem levnějšího a stejně kvalitního:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.11.13 19:56

AHOJ, MUZETE MI PORADIT SE SNEHULKAMA? MAM VYBRANE TYTO: http://www.zbozi.cz/…e-vel-24-25/ NEVITE JAKE JSOU? A NEBO PORADTE NAKE JINE, MALEJ MA VYSSI NART. UZ MAME DOMA COLUMBIE SNEHULKY ALE CHCI JESTE JEDNY OBYCEJNY, TAKZE ZADNY DRAHY. DEKUJI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.11.13 20:24

@market.s.87 za tuhle cenu seženeš obyčejnější (podobý typ) sněhulky v Deichmanu a můžete je rovnou vyzkoušet ;)
Jinak my máme z Lidlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.11.13 20:49

@Lenka512 jenze v deichmanu nemaji ten celej gumovej spodek a o ten mi jde hlavne. z Lidlu jsme měli před rokem ale nemuzu cekat az tam budou, potrebuji co nejdriv :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková