Dětský pas 201, co je potřeba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20507
26.1.12 17:22
jitule_b píše:
Není ten dětský pas už zdražený na 600Kč? Chtěla jsem to řešit ke konci roku a paní mě na matrice řekla, že osvědčení už od nového roku nebude třeba, jen pas bude dražší :)

600Kč stojí pro děti starší 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
26.1.12 17:25
petullle píše:
jitule_b píše:
Není ten dětský pas už zdražený na 600Kč? Chtěla jsem to řešit ke konci roku a paní mě na matrice řekla, že osvědčení už od nového roku nebude třeba, jen pas bude dražší :)

super, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
26.1.12 17:27
jitule_b píše:
petullle píše:
jitule_b píše:
super, děkuji :)

snad se nepletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
26.1.12 17:32

JJ je to jen ta 100kč, původně to chtěli zdražit na těch 600kč,ale neprošlo to:

http://www.jedtesdetmi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.1.12 17:38

ja delala pas uz letos. stacila moje obcanka a rodny list. malou vyfotili, poplatek 100kc. tot vse :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.1.12 17:58

my taky dělali letos naší třítydenní dceři :-) stačí rodný list rodičů a dítěte, poplatek 100,–vyfotěj přímo tam a je to vyřízený během měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.1.12 18:34

Dělala jsem pasypro děti bv pondělí. chtěli RL obou rodičů, dítěte; mojí občanku, stovku za jeden pas, podpis na lejstru, vyfitit dírě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.1.12 20:42

Jaké rodné listy? :mrgreen: Nesla jsem tam minulý týden složku se všema papírama jak blázen a paní po mě chtěla jen rodný list dítěte, moji občanku, 100Kč. pak ji vyfotila a bylo hotovo. Dělají z lidí pěkný blbce :zed: , než jsem sehnala všehcny papíry zas se to změnilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
26.1.12 21:21

Tak já to zrovna v týdnu hledala, ale už nevím, kde jsem to vyšťárala :zed: . Bylo tam, že děti do 5ti let maj pas jen na rok, osvědčení o st. občanství už není třeba, jen na pasový , RL dítěte + OP rodičů, pak si ho vyfotěj a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.1.12 10:12

Mě bylo řečený, že malá bude mít pas na 5 let (je jí 4,5 měsíce), ale měl by se změnit pokoždé, když se jí změní rysy v obličeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 10:56

evinax: Já jsem vyzvedávala už hotový pas 9m dceři ted v pondělí a paní mi řekla, že ho má na 5 let. I v tom pase je napsané datum platnosti do r.2016. Tak nevím proč někde říkají na rok :nevim:

Ale zase jsem se nekde na netu dočetla, že pokud se dítě nějak zásadně změní musíš zažádat o nový pas :nevim: Takže předpokládám, že za rok, pujdem stejně pro nový. Tohle vymyslel strašný inteligent :lol:
womanz píše:
my taky dělali letos naší třítydenní dceři :-) stačí rodný list rodičů a dítěte, poplatek 100,–vyfotěj přímo tam a je to vyřízený během měsíce

Prosimtě můžu se zeptat jak třítýdenní mimčo fotili? Já si to teda nedovedu předstvait :think: Tak by mě to jen tak zajímalo :)
Mě řekli, jestli by se dcera mohla chvilku tvářit normálně a nehýbat se :lol: Tak si nedovedu představit, jak bych to vysvětlovala ještě menšímu miminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.1.12 11:53

v pondělí jsem zrovna volala na úřad co je třeba, ptala jsem se na potvrzení o státní příslušnosti a paní mi sdělila že pokud jsme oba češi že to nepotřebujeme… jen rodný list

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.12 08:52

Super mamci, dekujeme i my za info, ted to prave resime a taky jsem vycetla ze je to do 5ti let jen na rok, nam je rok a pul. Takze staci jen rodny list male a muj op? Nebo musim uhnat i tatku? Kdyz on je pryc a op potrebuje :-/. Diky diky moc :-) a pekny den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.12 10:07

Tátu jsem k tomu vůbec nepotřebovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.2.12 10:40

Supeeeeeeeeeeeer, uz jsme se objednali na vyrizeni. Diiiiiiiiiiikyyyyyyyyyy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí