Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já už jednou držela, asi před 2 měsíci a schodila jsem už 6kg, přemýšlím, že půjdu do detoxu znovu… ![]()
@ivodička Tak to gratuluju, to je super výsledek
.Tak popřemýšlej a pojdˇ ![]()
Drzim od soboty a zatim mi to moc chutna. Citim se dobre. Jen to vecne chystani me moc nebavi, ale da se to vydrzet.
Tak to je přesně to, co mě na dietě nebavilo, vařit si sama pro sebe a rodině zvlášt
…ale dalo se to. No, ještě popřemýšlím… ![]()
Tak já mám oproti vám výhodu, že kluk odjel na měsíc k babičce a chlapje doma jenna víkendy. Holku nějak spacifikuju ![]()
No. Tak u mě zrovna syn tento měsíc doma ze školky, dcerka hladová a chlap nemá v práci v červenci teplé jídlo, jelikož kuchyně má prázdniny…asi detox budu muset odložit ![]()
Máte některá stránku kde je rozpis celého toho jídelníčku ať to pořádně zkouknu? ![]()
Děkuju
no, pravda, pár věcí mi tam fakt vyloženě vadí, musela bych nahrazovat…
kamarádka už mě do toho lákala a já nevím, když mám hlad, sem protivná…schválně zítra kouknu kolik z těch surovin se vůbec dá v tohle období koupit, hlavně teda ta řepa no…
Koupit se da vsechno. Tada ja jsem nemela problem a to jsem z maleho mesta. Jinak to ji i chlap a kluk i kdyz si jeste daji neco na vic. ![]()
Tak já jsem též z malého města. když jsem držela, měla jsem věčně problém sehnat u nás řepu a cuketu. musela jsem jet někam do hypermarketu a kupovat třeba na týden dopředu…
Tak já dnes začínám druhý den a musím říct, že jsem trochu měla obavu z té červené řepy, ale nakonec mi to i chutnalo, tak se uvidí dál
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Já se přiznám, že jsem o víkendu porušila, přijel manžel, tak jsme se cpali kebabem a zapíjeli to vínkem
.
No a protože v září jedu na svadbu a mám o číslo menší šaty, tak dnes začínám od znova.Kdo se přidá?
@Retea myslím, že nemusíš od znovu…já při držení také párkrát zhřešila a výsledek i tak byl krásný ![]()
Ahoj, rozhodla jsem se najet na 28 denní očistu podle Mančingové. Je tu někdo, kdo je ochoten se přidat, abychom se vzájemně podporovaly? Odpoledne vyrážím na nákup surovin, snad seženu vše, co je potřeba. Eventuelně uvítám zkušenosti těch, co už očistu absolvovaly.