Čekám dítě, je mi 15 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5395
28.11.25 09:37

Úvaha bokem - ne pro zakladatelku:
Vloudilo by se patnáctileté Češce s jinak snad až nadprůměrnou češtinou (gramaticky i aktivní slovní zásobou) do textu slovo ‚dieta‘ (nebo měla by patnáctiletá Slovenka tak dobrou češtinu a zrovna slovo ‚dítě‘ by zapomněla napsat česky)?
A použilo by patnáctileté dítě, které se zcela jistě finančně ani zčásti neosamostatnilo, frázi ‚jsem na tom finančně špatně‘?
A měla by takový přehled o průběhu těhotenství, že by mluvila o tom, že je ve druhém měsíci? Většinou holky píšou, že si udělaly test, protože menstruace dva týdny nepřišla.
A není to případ pro policii, protože je tu pravděpodobnost, že otěhotněla, nebo alespoň měla sex už ve 14 letech s někým starším?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41128
28.11.25 09:39
@TRG píše: Více

souhlasím s tebou, ale hrajme tu hru. Třeba se někdy objeví 15leté, které bude potřebovat poradit a vyskočí ji tato diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5952
28.11.25 09:39

První a zásadní věc, je to říct rodičům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.11.25 09:40
@Bellino píše: Více

Nevytahuj to trapný klišé o neplodnosti. V dnešní době, kdy se revize dělají jak na běžícím pásu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
28.11.25 09:41
@Janli píše: Více

tak moje exkolegyně by tě poslala někam, přišla o nejeden vztah, kdy chlap dítě chtěl a ona jaksi mít nemůže. A to, že se něco dělá jak na běžícím pásu neznamená, že je to bezpečné a bez rizika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.11.25 09:42
@TRG píše: Více

Jednu pošahanou slovenku, co sem chodí jen trollit, tady máme. Taky přepíná mezi češtinou a slovenštinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5395
28.11.25 09:45
@Keyllah píše: Více

Já bych právě nerada především deptala zakladatelku, byť by si část vymyslela, pokud by byla v problémech s těhotenstvím. :srdce: Stejně tak souhlasím, že i kdyby to byl troll, tak proč to chvíli netáhnout. Dokonce jsem to jednou smázla a pak znovu napsala.

Jen doufám, že to takhle před Vánoci nebude pokus o soucit a přilepšení. :? Protože krom některých věcí, co mi nesedí, je tam hned zmíněna ta FINANČNÍ STRÁNKA, což prostě nebývá první starost patnáctileté, která to ještě ani neřekla rodičům, tedy nemůže vědět, co jí na to rodiče řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5395
28.11.25 09:46
@Janli píše: Více

Upřímně, to by byla asi ta nejlepší varianta. Že je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
28.11.25 09:50

@Janli Tak je to velmi vzácný, ale může se to stát - Ashremanův syndrom. Není to ale pravděpodobný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5395
28.11.25 09:52

@vikinka783

1. Řekni to rodičům.
  2. Řekni to tomu klukovi (a jeho rodičům). Mimochodem, kolik tomu klukovi je?
  3. Miminko nemusí jít do dětského domova, můžeš ho dát k adopci a hrozně rádi se ho ujmou lidé, kteří sami děti mít nemůžou a nějakého takového drobečka se nemůžou dočkat. K potratu tě nikdo nutit nemůže a ani by neměl. Můžeš si ho samozřejmě i nechat, to může být to nejlepší rozhodnutí, ale rozhodně to nebude nejjednodušší cesta a chtělo by to ideálně velkou podporu ze strany rodičů.
  4. Finanční stránku prozatím na chvíli odlož. Ne, že by to neměla být tvoje starost, ale v tuhle chvíli by to měli primárně řešit tvoji rodiče a otec dítěte (pokud jste stejně staří, tak jeho rodiče).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.11.25 09:53

@TRG nejspíše je. Ono taky holka v haji z tehotenstvi a bude si hrát s profilovkou. To mne vždy zarazí u podobnych diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
28.11.25 09:57
@vikinka783 píše: Více

Potrat absolutně nechceš, ale nemáš mu co nabídnout. Je ti 15, nebudˇhloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 09:58
@Petra Star píše: Více

Nemusi..znala jsem rodinu, matka s dcerou. Mama slusna zenska, pracujici ne tadny socialni pripad a dcera cekala potomka v 14 l fakt..nastesti to mama zachytila nahodou vcas a holka sla na preruseni.

• Citovat
  • Upravit
79920
28.11.25 10:38
@Ledová káva píše: Více

No bohužel to o ní moc není, tedy,,jen" o ní. Hádám žije doma, chodí do školy, nepracuje. Kdo bude to dítě a matku živit? Kdo bude pomáhat? Rodiče. Čili ti do toho mají hodně co mluvit.
Ale jinak si myslím, že je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
28.11.25 11:00

Buďme rádi, že některé příběhy jsou okaté troll story.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí