Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@miminkovo píše:
@shadowofangels Tak to jooo, už jsem se lekla, že jsi na ta jména zanevřela.No já tu vysledovala mé oblíbené jméno, a koho tu nevidím!
Jooo takhleee
.. No, na to se ani nedá zanevřít..
Hořislavička jasná volba ![]()
Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce:
ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.
Dekuji za vase reakce a tipy:-)
@Markullla Adam je pěkné
, rozhodně nedávej Maxmilian…představ si chudáka dítě jak se učí vyslovovat těžké jméno s těžkým příjmením…nebo psát ![]()
@Markullla Adam je krásný jméno, Max a Eda jsou taky ok, s tím příjmením fakt hodně německé, to ani Němci si tak německá jména už moc nedávají, což je ale jedno. Zkráceně mi to zní moc hezky. Znám asi 16 letého Maxmiliana a 14 letého Eduarda (Rus).
@Markullla píše:
Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce:ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.Dekuji za vase reakce a tipy:-)
navrhuju Maxim Eda Frühauf - což znamená „největší štěstí Frühaufů“
![]()
http://www.kdejsme.cz/…Eda/hustota/
Z mojeho výběru:
Nikola Frühauf
http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu
Příspěvek upraven 08.04.15 v 20:08
@Markullla píše:
Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce:ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.Dekuji za vase reakce a tipy:-)
Mě se líbí více Eduard, Maxmilián Frühauf mi přijde dlouhé. Osobně znám Josefa Frühaufa, ale to se tobě asi nelíbí. Jinak by mi přišlo hezké:
Viktor Frühauf
Gabriel Frühauf
Alexander Frühauf (to je sice dlouhé, ale zní mi to krásně
)
Moc děkuji za vaše názor ty.
ještě padl Alex, ale jak mu chcete rikat ![]()
Myslím, ze to nakonec bude Pavlík po tatínkovi, ale to moc nechceme…
@Markullla píše:
Moc děkuji za vaše názor ty.ještě padl Alex, ale jak mu chcete rikat
Myslím, ze to nakonec bude Pavlík po tatínkovi, ale to moc nechceme…
Ahoj, říká se jim Alex, pokud ti nevadí tak Sašo, Lexo, Lexíku, Ali, Aldo, Ájo. Moje kamarádka se jmenuje Alexis a má neteř jí říká teta Aleky, jinak si říká Sis, Sisi. Alexis je jak ženské tak mužské a tak má už syna Alexise a sama mu říká Aleky ![]()
Jinak mu doma říkají Xáďík, Xáďa, nebo Sádík, Sáďa.
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J. ![]()
@Janny Jandofkaa Myslím, že Lea, Evelína jsou v pohodě. Evelin, Violeta mi přijdou k tomu příjmení trochu divoké - ale není to nic drastického (Violeta je lepší, Evelin na mě moc - asi tím, že má tu „českou“ variantu). S Mášou bych měla problém, to je zdrobnělina (i když se tak nějaké paní jmenují), to bych dítěti nedělala.
Dala bych Lea Jandová, to zní pěkně a důstojně i pro dospělou ženu.
Nejhorší mi přijde Máša, to mi pro dospělou zní blbě
Vem si, že bude třeba prezidentkou - paní prezidentka Máša Jandová…