Dilema - jméno pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.3.15 15:52
@miminkovo píše:
@shadowofangels Tak to jooo, už jsem se lekla, že jsi na ta jména zanevřela. :mrgreen: No já tu vysledovala mé oblíbené jméno, a koho tu nevidím! :lol:

Jooo takhleee :mrgreen:.. No, na to se ani nedá zanevřít.. :mrgreen: Hořislavička jasná volba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.15 15:36

Jmeno pro chlapečka

Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce: :roll: ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.

Dekuji za vase reakce a tipy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.4.15 15:39

@Markullla Adam je pěkné :palec:, rozhodně nedávej Maxmilian…představ si chudáka dítě jak se učí vyslovovat těžké jméno s těžkým příjmením…nebo psát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
3.4.15 16:08

@Markullla Adam je krásný jméno, Max a Eda jsou taky ok, s tím příjmením fakt hodně německé, to ani Němci si tak německá jména už moc nedávají, což je ale jedno. Zkráceně mi to zní moc hezky. Znám asi 16 letého Maxmiliana a 14 letého Eduarda (Rus).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 12:28
@Markullla píše:
Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce: :roll: ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.Dekuji za vase reakce a tipy:-)

navrhuju Maxim Eda Frühauf - což znamená „největší štěstí Frühaufů“ ;) :pankac:

http://www.kdejsme.cz/…Eda/hustota/

Z mojeho výběru:
Nikola Frühauf
http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu

Příspěvek upraven 08.04.15 v 20:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
4.4.15 22:16
@Markullla píše:
Ahoj holky,
Taktež řešíme ten stejny problem - manzel by rad Eduarda a ja zase Maxmilian, nase prijmeni je Frühauf. Po manzelovi se mi dat jmeno nechce: :roll: ceske jmeno moc nechceme, jedine se mi libi jeste mozna Adam.Dekuji za vase reakce a tipy:-)

Mě se líbí více Eduard, Maxmilián Frühauf mi přijde dlouhé. Osobně znám Josefa Frühaufa, ale to se tobě asi nelíbí. Jinak by mi přišlo hezké:

Viktor Frühauf
Gabriel Frühauf
Alexander Frühauf (to je sice dlouhé, ale zní mi to krásně :dance:)

• Citovat
  • Upravit
11
5.4.15 07:52

Moc děkuji za vaše názor ty. :dance: ještě padl Alex, ale jak mu chcete rikat :roll:

Myslím, ze to nakonec bude Pavlík po tatínkovi, ale to moc nechceme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
5.4.15 10:51
@Markullla píše:
Moc děkuji za vaše názor ty. :dance: ještě padl Alex, ale jak mu chcete rikat :roll:Myslím, ze to nakonec bude Pavlík po tatínkovi, ale to moc nechceme…

Ahoj, říká se jim Alex, pokud ti nevadí tak Sašo, Lexo, Lexíku, Ali, Aldo, Ájo. Moje kamarádka se jmenuje Alexis a má neteř jí říká teta Aleky, jinak si říká Sis, Sisi. Alexis je jak ženské tak mužské a tak má už syna Alexise a sama mu říká Aleky :pankac:
Jinak mu doma říkají Xáďík, Xáďa, nebo Sádík, Sáďa.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
5.4.15 11:00

@Markullla Já mu neřeknu jinak než Sáďulo :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
3.5.15 09:52

holcici jmeno k prijmeni Jandova

Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.15 09:57

Evelina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.5.15 09:58

@Janny Jandofkaa Myslím, že Lea, Evelína jsou v pohodě. Evelin, Violeta mi přijdou k tomu příjmení trochu divoké - ale není to nic drastického (Violeta je lepší, Evelin na mě moc - asi tím, že má tu „českou“ variantu). S Mášou bych měla problém, to je zdrobnělina (i když se tak nějaké paní jmenují), to bych dítěti nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
3.5.15 10:02

Me se nejvic libi Lea Jandova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
3.5.15 10:04

Lea nebo Evelína :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 10:09

Dala bych Lea Jandová, to zní pěkně a důstojně i pro dospělou ženu.
Nejhorší mi přijde Máša, to mi pro dospělou zní blbě :think: Vem si, že bude třeba prezidentkou - paní prezidentka Máša Jandová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze