Dilema - jméno pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
15.3.15 18:45

Ale když Vás ještě něco napadne, tak klidně pište  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.15 22:47

Alice je fakt pěkný, neokoukaný jméno. Navíc s ním není problém v cizině. Říkala bycj jí Ali, Aličko, Elis…variant je plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.3.15 23:25

Syn ma Alicku ve skolce. Je to roztomila holcicka, mila. Taky sem znala jednu z brigady, nadherna zenska. Libi se mi i Zanetka, ale mam ji spojenou s jednim etnikem. A co Julie, Justyna. Libi se mi Marketka, ale R. Alenka, Majdalenka, Ivetka, yvonka. Kamarad ma tri dcery, Olinku, Ivetku a Emu. Dalsi znamej ma Sofii, Elenu a Nikolu. A dalsi ma Alenku, Karolinku a Marusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.3.15 05:47

Je já jsem Karolína a sestra Alena :-D ale už jsme starší generace :-D 20,26 let:) Justynka je krásné jméno ale příteli se nelíbí :( Alici mám tetu a to jméno se mi teda moc nelíbí, nedala bych jej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
16.3.15 07:17
@terien píše:
Docela jo. Beátka je krásná :palec:

Beátka je fajn. Ještě by se mi líbila Dita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
16.3.15 10:09
@Lucias31 píše:
Ahoj holky, jsem tu nováček, ale chtěla bych, od Vás zkušených, poradit. Jsem už v 35.t. a nějak se nemůžeme rozhodnout pro jménu pro holčičku. Příjmení bude mít Zárybnická, takže jsme uvažovali, aby se to k němu hodilo např. Ester, Petra, Martina (přítel je Martin) nebo Lucie (to jsem zase já), prosím poraďte, co by se k tomuhle příjmení hodilo nejvíc.
Moooooooooc Vám děkuji za komentáře :)

Za mě Esterka :)

• Citovat
  • Upravit
6
16.3.15 14:54

A co Petra??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.3.15 14:55

Jde z toho hodne dobrych zdrobnelin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.15 14:57
@Flenka píše:
Za mě Esterka :)
:pankac: Jsem Ester a se jménem jsem moc spokojená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.3.15 17:10
@Lucias31 píše:
A co Petra??? :D

Mě se Petra nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.15 17:19
@terien píše:
Mě se Petra nelíbí.

Já jsem Petra a taky bych to nedala…Tvrdé jméno bez elegance. Jako jsou horší, ale taky bych ho nedala. Líbí se mi Veronika, Kristýna, Kateřina, Karolína, Tereza, Lucie, Viktorie…

• Citovat
  • Upravit
72
16.3.15 18:27

Holky a co říkáte na jméno Adina, Marina? Nikomu se u nás nelíbí, ale oslovení Marinka mi přijde strašně roztomilé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.3.15 18:46

@Rouge Mně se to moc nelíbí, to už spíš Mariana. Jinak Adina ujde, ale kolem mě jich je několik, přijde mi to takový moc trendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.3.15 18:50

@Slečna Ferka u nás nejsou právě žádné, trendy jsou Sofinky, Nelinky, Elišky,… stačí přivést jméno na vesnici či do města a začne boom:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.3.15 18:51
@Rouge píše:
Holky a co říkáte na jméno Adina, Marina? Nikomu se u nás nelíbí, ale oslovení Marinka mi přijde strašně roztomilé:-)

Márinka je sice roztomilé, ale dítě je dítětem jen pár let :nevim: A pak jí budou říkat jak? Mary? Márino, Márko, Mářo? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence