Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Alice je fakt pěkný, neokoukaný jméno. Navíc s ním není problém v cizině. Říkala bycj jí Ali, Aličko, Elis…variant je plno
Syn ma Alicku ve skolce. Je to roztomila holcicka, mila. Taky sem znala jednu z brigady, nadherna zenska. Libi se mi i Zanetka, ale mam ji spojenou s jednim etnikem. A co Julie, Justyna. Libi se mi Marketka, ale R. Alenka, Majdalenka, Ivetka, yvonka. Kamarad ma tri dcery, Olinku, Ivetku a Emu. Dalsi znamej ma Sofii, Elenu a Nikolu. A dalsi ma Alenku, Karolinku a Marusku.
Je já jsem Karolína a sestra Alena
ale už jsme starší generace
20,26 let:) Justynka je krásné jméno ale příteli se nelíbí
Alici mám tetu a to jméno se mi teda moc nelíbí, nedala bych jej.
@terien píše:
Docela jo. Beátka je krásná
Beátka je fajn. Ještě by se mi líbila Dita ![]()
@Lucias31 píše:
Ahoj holky, jsem tu nováček, ale chtěla bych, od Vás zkušených, poradit. Jsem už v 35.t. a nějak se nemůžeme rozhodnout pro jménu pro holčičku. Příjmení bude mít Zárybnická, takže jsme uvažovali, aby se to k němu hodilo např. Ester, Petra, Martina (přítel je Martin) nebo Lucie (to jsem zase já), prosím poraďte, co by se k tomuhle příjmení hodilo nejvíc.
Moooooooooc Vám děkuji za komentáře
Za mě Esterka ![]()
@Flenka píše:
Za mě Esterka
@terien píše:
Mě se Petra nelíbí.
Já jsem Petra a taky bych to nedala…Tvrdé jméno bez elegance. Jako jsou horší, ale taky bych ho nedala. Líbí se mi Veronika, Kristýna, Kateřina, Karolína, Tereza, Lucie, Viktorie…
Holky a co říkáte na jméno Adina, Marina? Nikomu se u nás nelíbí, ale oslovení Marinka mi přijde strašně roztomilé:-)
@Rouge Mně se to moc nelíbí, to už spíš Mariana. Jinak Adina ujde, ale kolem mě jich je několik, přijde mi to takový moc trendy.
@Slečna Ferka u nás nejsou právě žádné, trendy jsou Sofinky, Nelinky, Elišky,… stačí přivést jméno na vesnici či do města a začne boom:-D
@Rouge píše:
Holky a co říkáte na jméno Adina, Marina? Nikomu se u nás nelíbí, ale oslovení Marinka mi přijde strašně roztomilé:-)
Márinka je sice roztomilé, ale dítě je dítětem jen pár let
A pak jí budou říkat jak? Mary? Márino, Márko, Mářo? ![]()