Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Posledni dobou me prijde ze Alexu je hodne. Apolenka ale hlavne Tamara (Tami, Temi) me prijdou bezva. U kluku mam problem vseobecne tak moc neporadim…
Záleží i na tom příjmení:)
Mě se vždycky líbila Sára…:) Na druhé máme ve výběru Valerii, Elenu, Elišku a měli jsme ještě Karolínu, ale tu jsme už zavrhli..
Z klučičích netušíme:) Máme tak blbé příjmení, že k tomu prostě nic pořádně nejde
První je David ![]()
Apolenka se mi líbí, Tamara je taky hezká. U kluka bych dala jenom toho Alexe, toho znám jenom jednoho. Apolenku a Tamaru žádnou, narozdíl od Sofinek a Tobiášů. Ještě si mi líbí Albert.
Mně přijde taky trochu úsměvné, že se očekává nějaké sáhodlouhé řešení, my si sedli jeden večer a bylo to, už jsme neměnili. Teď čekáme druhé a nějaké varianty padly taky, necháme to spát, a chvilku před porodem si řekneme, jestli se pořád líbí a je to.
Souhlas s přemírou Sofií, pro holčičku se mi líbí z těch méně obvyklých Mariana, Helena (mezinárodní a dnes vůbec nedávané), u kluka se mi líbí česká klasika, takže tam neporadím.
Apolenka se mi líbí, Tamarka tolik ne a kluk Alex se mi také líbí, i na holku docela.
Sofii a Tobiáše ne e ![]()
@Rouge klid, ja vybirala jmena jeste pred otehotnenim, protoze vim, jaky problem to byl napoprve ![]()
@geilens ja jsem Monika, ale nemam pocit, ze by to bylo tradicni ceske jmeno
Ale je pravda, ze jsem spokojena. Je jednoduche a myslim, ze nikdy jich nebylo prilis a stale neni
Kdysi jsem si sama prala mit dcerku Moniku, ale nejak jsem z toho napadu ustoupila. Nejsem zastancem jmen po rodine, obvzlaste od te doby, co vidim rodinu partnera, kde se z 9 chlapu jmenuji 4 stejnym jmenem.
Všechny tebou vybraný jména jsou krásný
mě se ještě u kluka líbí Samuel a u holky Sára ![]()
@Rouge nechala jsem výběr jména na chlapovi a bylo
nezklamal, vybral taková, která se líbila i mi.
Apolenka to je krasne
.
Vyberte takové na kterém se shodnete oba.
Sofii bych nedala je jich moc a Tobiáš to samé, mi se nelíbí žádné šišlavé jméno, takže nic se š
.
U nás byly ve výběru jen ty, kterých není v ČR víc, jak 3tis.
.
Co třeba Rozálie? Krásné jméno, ale chlap ho zavrhl (jestli bude druhé zase holka, tak už si ho prosadím), měli jsme Sofii ale když jsem viděla, kolik je těch jmen teď!!! Takže máme Beatu a na kluka bylo Viktor.
@Nikolllet píše:
Co třeba Rozálie? Krásné jméno, ale chlap ho zavrhl (jestli bude druhé zase holka, tak už si ho prosadím), měli jsme Sofii ale když jsem viděla, kolik je těch jmen teď!!! Takže máme Beatu a na kluka bylo Viktor.
Klementýna, klotylda, matylda, hermína…albert, jonáš, bonifác, jeroným…
Takové míň dáváme a hezké holčičí Evelína, Viola, Beáta, Berenika, Annabell ![]()
Timea a Klaudie tu jsme chtěli.
Mi chteli pro holku adrianku, pro kluka sme vybrali alexandra, akorat nas stve jak mu vsichni pribuzny rikaji automaticky sasa to se nam moc nelibi
este sme zvazovali baltazara ![]()