Dilema - jméno pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
14.3.15 08:37
@Hlafka píše:
Sofiim a Tobikum asi vyhlasim valku, a jeste Nelam. Sileny. My mame v rodine a pribuzenstvu deti: Jan, Alzbeta, Anezka, Sarka, Barbora, Ondrej, Vojtech, Rudolf a Antonin.
Šílený? No s toho tvého výběru, se mi nelíbí ani jedno. Taky můžu napsat šílený, protože se mi ty jména nelíbí ani trošku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
14.3.15 09:09
@Hlafka píše:
Sofiim a Tobikum asi vyhlasim valku, a jeste Nelam. Sileny. My mame v rodine a pribuzenstvu deti: Jan, Alzbeta, Anezka, Sarka, Barbora, Ondrej, Vojtech, Rudolf a Antonin.

Jé konečně někdo s podobným vkusem na jména, už jsem si tu připadala jak z jiné planety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.3.15 10:26

@Rouge z tvého výběru se mi na holku líbí Tamara a na kluka Alex (ne Alexandr). Tamaru neznám, Alexe jednoho a zní to hezky, když na něj jeho maminka volá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
14.3.15 11:46

Mně se ještě líbila Adina, Marina, Anastázie, Liliana,…ale to se příteli vůbec nelíbí:( aspoň se shodneme na Tamarce a Apolence, tak uvidíme:) kluk teda bude asi už na 100% Alexander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
14.3.15 16:53

@Rouge To jsou pekna jmena. Kamaradka ma Majdalenku a Alenku, tak ze by treti a Lenku? :-) My jmeno vybrali az po porodu, nebyli jsme rozhodnuti. Libi se mi Rozka a Johanka. Vubec jsem spis pro klasicka jmena, ale klidne mene casta. Viz.nas Rudolfek. Navic se mi libi u obou jmen nasich deti, ze maji strasne moc podob a tvaru. Coz napriklad u Huga je slozitejsi nebo u Kvida. Ale nakonec si kazdej neco najde.
Vec vkusu. Je fakt, ze treba jmeno Adelka je krasny, ale kdyz se otoci 5 Adelek ve skolce na zavolani tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.3.15 22:13

My jsme dali jméno Etela, hned jak jsem to jméno uslyšela ( jmenuje se tak kolegyně v práci),tak se mi zalíbilo, že jsem o jiném vůbec nepřemýšlela a doma to taky hned prošlo. Navíc má plno zdrobnělin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
15.3.15 08:59

@Rouge Mě by se líbilo Margita, Margareta (nakonec doma neprošlo) a kluk Gabriel.

• Citovat
  • Upravit
510
15.3.15 10:54

Tak mně se Sofie ani Tobiáš moc nelíbí, z Tvého výběru asi nejvíc Alexandr a Apolena. Známý ji má, říkají jí např. Poly…, je to hezké jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.15 18:16

Ahoj holky, jsem tu nováček, ale chtěla bych, od Vás zkušených, poradit. Jsem už v 35.t. a nějak se nemůžeme rozhodnout pro jménu pro holčičku. Příjmení bude mít Zárybnická, takže jsme uvažovali, aby se to k němu hodilo např. Ester, Petra, Martina (přítel je Martin) nebo Lucie (to jsem zase já), prosím poraďte, co by se k tomuhle příjmení hodilo nejvíc.
Moooooooooc Vám děkuji za komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.3.15 18:26

Ja bych asi vybrala jmeno bez „R“, tzn. Lucinka. A co Zuzanka? Nebo Alička? Helďa, Amálka nebo Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.3.15 18:27

Teď se mojí kamarádce narodila Bětuška (Alžběta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.3.15 18:32

Taky bych dala bez R. Sabinka, Silvie, Leonka, Monika, Šárka. Líbí se mi i ta Alice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.15 18:36

O Alici jsme taky uvažovali, nebo ještě třeba Beátka? Ester je moc tvrdá k tomu příjmení, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.3.15 18:39
@Lucias31 píše:
O Alici jsme taky uvažovali, nebo ještě třeba Beátka? Ester je moc tvrdá k tomu příjmení, co?

Docela jo. Beátka je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.15 18:40

Moc děkuju holky za příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...