Dilema - jméno pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Flenka
3.5.15 12:05

@verinka13 Pro mě to naopak má něco společného Leonka Jandová, mě to zní dobře :srdce:. Ale už neplevelim ;).

• Citovat
  • Upravit
3.5.15 12:06

Holky moc moc dekuju za Vase nazory zatim vede Evelina, ale „dejcha“ji na zada Lea…Ale klidne piste dal at vim jak se rozhodnout diky :potlesk: :srdce: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
3.5.15 12:11
@Janny Jandofkaa píše:
Holky moc moc dekuju za Vase nazory zatim vede Evelina, ale „dejcha“ji na zada Lea…Ale klidne piste dal at vim jak se rozhodnout diky :potlesk: :srdce: :palec: :kytka:

Z těchto dvou raději Evelinku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2453
3.5.15 12:22

@Janny Jandofkaa Evelina je super, to dejte! :palec: Lea je takove nijake, Violeta krasne, ale nesedi mi k prijmeni. a máša…to je jak na psa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.5.15 12:29

Za mě Lea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.5.15 12:50
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J. :palec:

Tak za mě Evelína :palec:. K příjmení se hodí, hezky zní a má to eleganci. Violeta mi k příjmení nesedí a vybavím si housle :,(. Máša - ne!. No a Lea je takové neslané nemastné, nevýrazné. Navíc mě se dvě samohlásky vedle sebe hůř vyslovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
3.5.15 13:01

@Janny Jandofkaa z těchto čtyř Evelína (i když mě osobně se nelíbí).

jinak Lea Jandová nic moc, ale jako Leona Jandová se mi zdá, že to zní i vypadá podstatně líp. Stejně tak Violeta Jandová-to se k sobě typově nehodí, ale Viola Jandová už mě osobně přijde super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
3.5.15 13:14
@elanaa píše:
@Janny Jandofkaa z těchto čtyř Evelína (i když mě osobně se nelíbí).jinak Lea Jandová nic moc, ale jako Leona Jandová se mi zdá, že to zní i vypadá podstatně líp. Stejně tak Violeta Jandová-to se k sobě typově nehodí, ale Viola Jandová už mě osobně přijde super.

Souhlas :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
404
3.5.15 13:33

Za mě Lea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.15 15:21

Evelin Jandova ci Evelin Janda :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Příspěvek upraven 04.05.15 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.15 15:24
@Klementyna píše:
Dala bych Lea Jandová, to zní pěkně a důstojně i pro dospělou ženu.
Nejhorší mi přijde Máša, to mi pro dospělou zní blbě :think: Vem si, že bude třeba prezidentkou - prezidentka Máša Jandová…

Tohle je hloupost. Takhle uvazovat se fakt neda :roll: „Vem si, ze bude treba prezidentkou - prezidentka Masa Jandova“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
6.5.15 20:50
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J. :palec:

Můžu se zeptat, jak je to myšlené… Maša, nebo Máša? Jen by mě to zajímalo, koukala jsem že je obojí.

Dík :kytka:.

A jak vlastně pokračuje výběr? :)

• Citovat
  • Upravit
6.5.15 21:15

@Flenka je to mysleno jako Masa s dlouhym a (pisu pres tel) proto chybi hacky a carky… :zed: no vyber nejak stagnuje…ja bojuju za Evelinku ale chlap na me kouka jak… :twisted: ale kdyz se ho zeptam tak bud rekne nejaky ulet, nebo argumentuje tim, ze ma jeste 3 mesice na rozmyslenou :cert: :roll: je proste na ranu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
6.5.15 21:30

@Janny Jandofkaa Chápu jen mě to zajímalo, to krátké Maša mě docela zaujalo. :kytka: A k chlapovi… nemusíš vyprávět :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
6.5.15 21:31

Třeba si tu Evelinku ještě propracuješ :cert:, už u Tebe zvítězila na plné čáře? Pokud, tak držím palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence