Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky moc moc dekuju za Vase nazory zatim vede Evelina, ale „dejcha“ji na zada Lea…Ale klidne piste dal at vim jak se rozhodnout diky
![]()
@Janny Jandofkaa píše:
Holky moc moc dekuju za Vase nazory zatim vede Evelina, ale „dejcha“ji na zada Lea…Ale klidne piste dal at vim jak se rozhodnout diky![]()
![]()
![]()
Z těchto dvou raději Evelinku. ![]()
@Janny Jandofkaa Evelina je super, to dejte!
Lea je takove nijake, Violeta krasne, ale nesedi mi k prijmeni. a máša…to je jak na psa ![]()
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J.
Tak za mě Evelína
. K příjmení se hodí, hezky zní a má to eleganci. Violeta mi k příjmení nesedí a vybavím si housle
. Máša - ne!. No a Lea je takové neslané nemastné, nevýrazné. Navíc mě se dvě samohlásky vedle sebe hůř vyslovují.
@Janny Jandofkaa z těchto čtyř Evelína (i když mě osobně se nelíbí).
jinak Lea Jandová nic moc, ale jako Leona Jandová se mi zdá, že to zní i vypadá podstatně líp. Stejně tak Violeta Jandová-to se k sobě typově nehodí, ale Viola Jandová už mě osobně přijde super.
@elanaa píše:
@Janny Jandofkaa z těchto čtyř Evelína (i když mě osobně se nelíbí).jinak Lea Jandová nic moc, ale jako Leona Jandová se mi zdá, že to zní i vypadá podstatně líp. Stejně tak Violeta Jandová-to se k sobě typově nehodí, ale Viola Jandová už mě osobně přijde super.
Souhlas
.
Evelin Jandova ci Evelin Janda
![]()
Příspěvek upraven 04.05.15 v 15:25
@Klementyna píše:
Dala bych Lea Jandová, to zní pěkně a důstojně i pro dospělou ženu.
Nejhorší mi přijde Máša, to mi pro dospělou zní blběVem si, že bude třeba prezidentkou - prezidentka Máša Jandová…
Tohle je hloupost. Takhle uvazovat se fakt neda
„Vem si, ze bude treba prezidentkou - prezidentka Masa Jandova“
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J.
Můžu se zeptat, jak je to myšlené… Maša, nebo Máša? Jen by mě to zajímalo, koukala jsem že je obojí.
Dík
.
A jak vlastně pokračuje výběr? ![]()
@Flenka je to mysleno jako Masa s dlouhym a (pisu pres tel) proto chybi hacky a carky…
no vyber nejak stagnuje…ja bojuju za Evelinku ale chlap na me kouka jak…
ale kdyz se ho zeptam tak bud rekne nejaky ulet, nebo argumentuje tim, ze ma jeste 3 mesice na rozmyslenou
je proste na ranu ![]()
@Janny Jandofkaa Chápu jen mě to zajímalo, to krátké Maša mě docela zaujalo.
A k chlapovi… nemusíš vyprávět
.
Třeba si tu Evelinku ještě propracuješ
, už u Tebe zvítězila na plné čáře? Pokud, tak držím palce. ![]()
@verinka13 Pro mě to naopak má něco společného Leonka Jandová, mě to zní dobře
. Ale už neplevelim
.