Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lea Jandová mi moc nesedí, je to takové na začátku houpavě rozplizlé, nebo jak to popsat.
Nejlepší je k tomu Zora, protože to příjmení doplní tím R a Z to ještě celé podtrhne. Ale tu už jednu známou máme, tak to asi nechceš dávat.
Co Zita Jandová?
Zita Jandová a Lea Jandová, v tom poslechově nevidím moc rozdíl teda ![]()
A navíc, zakladatelka má čtyři vybraná jména a Zora ani Zita mezi nimi není.
To už jí rovnou můžeme radit cokoliv z kalendáře, co se komu líbí ![]()
@Klementyna píše:
Zita Jandová a Lea Jandová, v tom poslechově nevidím moc rozdíl teda
A navíc, zakladatelka má čtyři vybraná jména a Zora ani Zita mezi nimi není.
To už jí rovnou můžeme radit cokoliv z kalendáře, co se komu líbí
No mně vadí to EA(j)A. Že tam není žádný rytmický předěl, i to J zanikne, když se vyloženě nesnažíš artikulovat.
@Litta Zora se mi taky libilo, ale to mi chlap zamitl ze jeho deda mel kobylu Zoru
tak jsem to zamitla…a Zita se me fakt nelibi ale i tak diky za tip ![]()
@Janny Jandofkaa To je první co mě napadlo, taky bych asi Zitu nedala.
Jen jsem chtěla přidat názor na vyznění jména. ![]()
@Janny Jandofkaa píše:
Zdravim vsechny, jsem tu nova takze v tom jeste neumim moc chodit…takze se omlouvam za pripadne chybky…
Holky jsem 26+6 tt a cekam holcicku a ted prichazi moje velke dilema…mam obyc. ceske prijmeni Jandova a mam 4 horke favoritky…a prave vsecky sou takovy srdcovky…a kdyz se radim s rodinou a kamaradkami, tak kazdemu se libi neco jineho…Pomocte mi to prosim uz rozseknout…1: Lea Jandova
2:EvelinaEvelin Jandova
3:Masa Jandova
4:Violeta Jandova
Tak ktere podle Vas pasuje nejlip? Jak rikam vsecky jsou my srdcovky, jen se nemuzu rozhodnout…diky J.
Ahoj, Lea mi přijde k příjmení takové zvláštní, kdyby tak bych volila Leonku, Leona Jandová mi přijde krásné
. Jinak z tvého výběru Violeta. Moc hezké jméno.
Taky se mi k příjmení líbí nejvíc Evelína Jandová. Zní to moc hezky a je to pěkné jméno.
Mášu bych určitě nedávala!!! ![]()
Taky mě napadla místo Lea Leona…to je krásné jméno
jen nevím, jestli tam není už moc těch „N“