Dinosaurus na kabel - znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
8.1.15 22:57

Dinosaurus na kabel - znáte?

V posledním vánočním katalogu Pompo byl v nabídce Velký dinosaurus na kabel 48 cm. Cena byla cca 750 Kč. Synovi se v Pompu strašně líbil, ale protože jsme na vánoce už měli dárky nakoupený tak se nekoupil. Chtěli bychom mu ho koupit k narozeninám, které má v dubnu. Na internetu není k sehnání.
Máte ho někdo doma? Jaký je?
Za případné recenze předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
903
8.1.15 23:47

Ahoj, u nas vladne dinosauri manie, takze jsme synovi k Vanocum koupili v Pompu t-rexe na kabel. Mysleli jsme, jak bude bajecny, ale popravde je pro nas zklamanim. Samotnemu se mu moc chodit nechce - i hlemyzd je rychlejsi…, ani syna nijak neuchvatil. Za ty penize, nic moc. Mnohem lepsi je dinosaurus asi za 250kc, ktereho jsem sehnla na mmb. Sam chodi, rve, sviti mu oci a snasi vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
9.1.15 00:22

@Oliverkaa Tak u nas presne to same. Vyhozene penize. Tvuj popis dinosaura sedi uplne presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.1.15 21:08

Můžu vědět jak se ten dinosaurus za těch 250 Kč jmenuje. A mmb je mimibazar? Já se v těch zkratkách docela motám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
10.1.15 07:25

@pavlijna ano, mmb = mimibazar. Zkus do jejich vyhledavace napsat „chodici dinosaurus“, kdyby jsi nebyla uspesna, dej vedet a ja pohledam odkaz. My mame brachio ;) saura, ale meli tam i masazravce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.1.15 23:53

Mohla bych poprosit o ten odkaz? Syn má narozky až v dubnu tak mám ještě čas, ale určitě to bude nějaký dinosaurus. Knížek už má plno i těch malých figurek za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.1.15 20:53

Mohla bych poprosit o radu jakého dinosaura koupit 6 letému, tak aby ho bavil. Měl by se hýbat, křičet nebo něco podobného. Máte nějakého doma a osvědčil se vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák