Diskuzní vlákno pro sbírky, jinde nejsou povolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
22.6.26 19:24
@Minibull_Gabriel píše: Více

To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.26 11:02

Dobry den muj vek je 41 let mam odebrane oba vejcovody prirozene početi u me neni možne 14 let bojujeme s manželem se stat rodiči jednou z možnosti je pro nas metoda ivf darovane vajičko lečba je pro nas finačne naročna proto žadame pary nebo ženy s podobnym pribehem ktere by nam pomohli bez pomoci to nezvladnem. budeme vdecny za každou pomoc ze :srdce: pevne verim ze se najdou lide s dobrym srdcem a pochopeni a ze se nam sen splni dekujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.6.26 11:07
@Nella144 píše: Více

Jako že by ti tady, bez jediného příspěvku, začali posílat peníze? To jsi naivní. Jak chcete živit dítě, když jste si do poměrně pokročilého věku nebyli schopni našetřit ani na IVF?
Navíc toto vlákno je pro oficiální sbírky, které běží na portálech k tomu určených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
30.6.26 12:26

Zapomnela jsi na odkaz na sbirku. Pokud neni oficialni sbirka, pochybuji, ze nekdo posle penize na nejaky cizi ucet neznamo komu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.6.26 12:32

jak chcete živit dítě, když nemáte na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.26 15:02

Samoživitel chce zachránit domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.26 13:03

Dobrý den,
omlouvám se, že Vás oslovuji. Jmenuji se Iva Medunová, je mi 32 let a jsem z Moravského Krumlova. Žiji s roztroušenou sklerózou a kvůli svému zdravotnímu stavu potřebuji používat invalidní vozík. Abych se mohla dostávat na léčbu, rehabilitace a lékařská vyšetření, založila jsem veřejnou sbírku na pořízení automobilu, který mi umožní bezpečně cestovat s vozíkem.
Vím, že dostáváte mnoho podobných žádostí, ale pokud byste můj příběh mohli alespoň sdílet nebo o něm dát vědět svým fanouškům, přátelům znamenalo by to pro mě i mou rodinu obrovskou pomoc.
Odkaz na sbírku: https://www.znesnaze21.cz/…ne-za-lecbou
Z celého srdce děkuji za Váš čas, ochotu a přeji Vám vše dobré.
S úctou,
Iva Medunová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.7.26 23:03

Sbírka Donio pro rodinu syna Františka, malou Jessicu a Evu

Přátelé a dobří lidé, obracím se na Vás s obrovskou prosbou o pomoc a sdílení pro jednu rodinu z Prostějova, která se ocitla v neuvěřitelně těžké životní situaci. Založili pro ně oficiální sbírku na Doniu a já bych jim touto cestou rád pomohl sehnat podporu. Táta František se doma 24 hodin denně obětavě stará o svou čtyřletou dcerku Jessicu (těžké globální vývojové opoždění, mentální retardace, nemluví, nosí pleny a jídlo se jí musí mixovat) a zároveň o invalidní manželku Evu (37 let), která trpí těžkou epilepsií se silnými záchvaty. Kvůli této nepřetržité péči o obě své holky nemůže chodit do práce. Rodina přežívá v malém bytě 1+kk na hranici naprosté chudoby pouze z invalidního důchodu a sociálních dávek. Sbírku na Doniu jim oficiálně zastřešila babička, aby bezpečně pokryli náklady na jídlo, energie, cesty starým autem k lékařům do Olomouce a hlavně na novou kauci na větší a bezpečnější bydlení, kde by se rodině ulevilo.Moc Vás prosím, pokud můžete, pomozte finančně nebo tento příběh nasdílejte dál na svém profilu a do dalších skupin. Každá koruna a každé sdílení těmto lidem neskutečně pomůže: 👉 https://donio.cz/…dinespurnych?…

Všem Vám z celého srdce děkuji za lidskost a pomoc pro Františkovy holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 23:55

Pročetl jsem si tu sbírku a zajímala by mě jedna věc - ví syn zakladatelky, že pro něj maminka založila sbírku a jaké všechny soukromé informace o jejich rodině tam vypsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
14.7.26 00:58

A pán je snad taky mentálně postižený? Protože kdo se zdravým rozumem udělá ženě s mentální retardací, a to i kdyby jen lehkou, a těžkou epilepsií dítě? To snad jen naprostý prasák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
14.7.26 08:47
@curria píše: Více

Předpokládám, že dotyčný by ti řekl, že partnerka na tom nebyla až tak zle, že to až „nedávno“. Bohužel, paní zřejmě nenapadlo, že se její stav těhotenství může jen zhoršit… Hlavně mít dítě za každou cenu, nehledě na rizika. Stát se přece případně postará. Nevím, že aspoň zakladatelka sbírky neapelovala na syna, aby paní dítě nedělal, protože jí to akorát ublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová