Dítě 7 let nechce chodit do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101911
10.11.18 21:36

@aknah31 Ti nevim, vic jak 2 rodice v satne jsem nikdy nepotkala, takze to nebude nijak zasadni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
10.11.18 22:40

@j.a.n.i1 Taky si říkám, že přeci tam nejsou všichni najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.11.18 09:03

@Kakachna Tak u nas treba vicemene jo.V 7:40 se otvira skola,do satny se nahrnou deti z ranni druziny (cca tretina tridy) plus vetsina z domova jdoucich.Syn treba nutne chce byt se zvonenim pred skolou,aby mel vic casu si rano vse pripravit a pokecat s kamarady :nevim: Tuhle jsem tam s nim sla (po nahlaseni ucitelce) shanet nejake zatoulane obleceni a i kdyz tam nebyl zadny rodic,tak se tam deti sotva mohly otocit :mrgreen: Mame klasicke klecove satny,odhadem 5×3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
11.11.18 09:14

Myslim ze je to asi jedno. Kazda skola to ma asi jinak, kazdemu vyhovuje neco jineho. Hodne asi zalezi na velikosti skoly a kde je (mesto vesnice).
U nas ve skole nejsou satny, deti maji skrinky ve velke hale. Jedina nase pripravka ma malou satnu.
Syna vyzvedavam kolem 15:30 a pred skolou se pravidelne potkavame asi 4-5rodici z nasi tridy (je jich 12ve tride). Tak jsme se aspon poznali a prohodime par slov. Do skoly dojizdime z jine mestske casti tak tech 10-15min cekani pred skolou nam aspon umoznilo se poznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
11.11.18 10:20
@j.a.n.i1 píše:
@aknah31 No uprimne nechapu jak zakaz vstupu rodicu zvysi bezpecnost ve skole, ja bych spis u takove skoly mela pocit, ze nechce aby rodice videli do jejiho fungovani.

Určitě by rodiče ocenili, kdyby škola byla místo volně přístupné, mohl by tam v každé chvíli kdokoli včetně lidí psychicky narušených, kteří by měli volný přístup k dětem nebo ke jejich majetku. Přijde mi naprosto fascinující, jak v každém opatření, které má alespoň zvýšit bezpečnost jejich vlastních dětí, je nějaký rodič schopen vyhledávat absurdní důvody s cílem očernit ty, kteří se o ochranu dětí snaží. To je pro mě skoro neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin