Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Emmicka2012 dite neni cvicena opicka. Moje mala to taky nedela, jen se tomu smeje. Tohle me neznervoznuje ani trochu ![]()
@Emmicka2012 neplaš, čas ještě má. U nás se to zašíná pomalu řešit až teď, kdy má syn 15 měsíců. Doteď byla doktorka celkem v klidu.
@Emmicka2012 píše:
Ahoj holky, muj Elijášek má 9 měsíců a je v celku šikovný. Stojí a už i pochoduje v postýlce. Ale když mu ukazuju paci paci nebo pá pá a tak tak na mě kouká a jen se usmívá. Nemá nijak zájem to napodobovat. Myslíte, že je to v klidu a má čas nebo už by to měl umět? Moje malá uměla všechno tak nejak brzo tak nevim jestli mam stresovat nebo srm jen zbytecne vyplasena.
Buď v klidu, času má dost. Ono to pak třeba přijde všechno ráz na ráz a ty pak se budeš divit, kdo ti přes noc vyměnil dítě. ![]()
@Svistice @paandatko tak to jo
on je hodne samostatne miminko, rad si hraje sam a kdyz na nej neco zkousim, tak jen kouka a usmiva se. Prave moje mala umela vsechno moc brzo, ale asi nema smysl to srovnavat
kluci pry byvaji vesmes pomalejsi
dekuju ale za odpovedi ![]()
@Emmicka2012 jsme na tom úplně stejně. Skoro už chodí, ale tyhle gesta ho nechávají klidným. Kdyby si neměla starší, tak to podle mě neřešíš, ale chápu, že je těžké nesrovnávat ![]()
@Martina84 Prave to nechci nijak srovnavat
uvidime co se bude dit dal
prece jen chlapi sou palicaci
jak mali tak velci
![]()
@Martina84 Vidim ze mame na den stejne stare chlapecky
taky je 14.1.2015? ![]()