Dítě a kočka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2292
4.4.11 09:46
draga píše:
já svojí kočku stěhovala 3× a vždycky to snesla v pohodě…pokud to není kočka venkovní tak nějak ten vztah k bytu není problém
katule9 píše:

no já jí budu stěhovat 2× tak snad to zvládne ale když si zvykneme my tak proč ne kočička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
4.4.11 09:54
hodně záleží na povaze kočky, ale já tu co stěhovala mám takovou plašanku…a spíš mi přišlo, že to pro ní bylo dobrodružství, měla co objevovat, pořád někam lezla a nemyslím, že trpěla naopak …ani žádné msty nepodnikala…jediný s čím počítej je, že kočky rádi škrabou nábytek, gauče, křesla…i když jim pořídíš škrabadlo křeslo je křeslo :) ale asi se dají i vychovat aby to nedělaly :mrgreen:
katule9 píše:
draga píše:
já svojí kočku stěhovala 3× a vždycky to snesla v pohodě…pokud to není kočka venkovní tak nějak ten vztah k bytu není problém
katule9 píše:
no já jí budu stěhovat 2× tak snad to zvládne ale když si zvykneme my tak proč ne kočička :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.4.11 09:54

Protože kočička když je nervozní, tak chodí třeba čurat do postele :mrgreen: :mrgreen: Lidi si dají panáka

katule9 píše:
draga píše:
katule9 píše:
no já jí budu stěhovat 2× tak snad to zvládne ale když si zvykneme my tak proč ne kočička :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
4.4.11 09:55
jak už jsem psala záleží na povaze, moje číča to neudělala nikdy …
pikola píše:
Protože kočička když je nervozní, tak chodí třeba čurat do postele :mrgreen: :mrgreen: Lidi si dají panáka
katule9 píše:
draga píše:
katule9 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.4.11 09:57

Moje obě jo, kocour, dokud nebyl vykastrovanej, kočka to dělá někdy doteď, vyolženě si vybírá stranu partnera, pokud se jí nezdá čistota záchodku, nebo se něco děje.
Ale zase nic neškrábou a neničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.4.11 09:58

taky si myslím že jde o povahu, taky i to že když je kočka u toho stěhování malování či cokoliv je pro ní lepší že si zvyká za pochodu, my ale museli kvůli tomu že jsme měnili i okna a byli tu dělníci ho dát k našim a vrátil se po 14 dnech do překopaného bytu a to byl pro něj šok tak to hůř snášel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
4.4.11 09:59
no fakt co kočka to osobnost :) tak nevím co je lepší, jestli pochcanej kobereček nebo děravý křeslo :)
pikola píše:
Moje obě jo, kocour, dokud nebyl vykastrovanej, kočka to dělá někdy doteď, vyolženě si vybírá stranu partnera, pokud se jí nezdá čistota záchodku, nebo se něco děje.
Ale zase nic neškrábou a neničí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
4.4.11 10:03

nase ciciny jsou sice dost destruktivni, ale jinak nez ostatni. cokoli zelenyho okamzite sezerou (a pak nasledne vyblijou…)takze kytky jsou jen v loznici a lodzii kam nemaji pristup, vsude jinde jen takovyty tlustolisty, ty je nezajimaji. ale skrabou jedine skrabadla a to je nemaji uplne od mala.jsem rada, ze jim to vyhovuje. a nikam mi necuraji, jen driv, kdyz nebyl cistej zachudek jak by si praly, tak se obcas pomstily v koute v kuchyni na line, takze se to uklizelo dobre. pak jsme ale zmenili pisek na hrudkujici a neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.4.11 10:04

Nojo, kdyby chtěl mít člověk klid, pořídí si rybičky. Já to beru jako daň za zvířátko, to se prostě stává, že něco rozbijí, počůraj, okousaj, veterinář stojí majlant při nemoci.
Stejný jako s dětma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.4.11 10:04

Naše kočka a dítko jsou nerozluční parťáci a to naše kočka nesnáší nikoho a nic, ale malého miluje a ten jí může lézt až do papule.....
Ze zkušenosti :
Bylo žárlivé období cca 3 měsíce a pak v pohodě, pak bylo období bojů - jak malej lezl a honil ji a otravoval.....ale to je o tom jak vy to vyřešíte.My zdupali dítě a hlavně naše číča má mega šplhadlo, kam se schová a nebo zasíťovanou lodžii, kam se taky ráda vytratí :)
Momentálně má prcek 2,5 roku a opravdu jsou dvojka :)
Až ty chlupy…jsou všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
4.4.11 10:06
jo to s tím zeleným je taky pravda, a když dostanu třeba kytku do vázy a jsou v tom takové ty dlouhé traviny…tak to jede…:) ale kočky trávu potřebujou, snažím se jí pěstovat v květníku ale vždycky ožerou hned to co vylejzá a pak už jim nic nevyroste :))
lucipajda píše:
nase ciciny jsou sice dost destruktivni, ale jinak nez ostatni. cokoli zelenyho okamzite sezerou (a pak nasledne vyblijou…)takze kytky jsou jen v loznici a lodzii kam nemaji pristup, vsude jinde jen takovyty tlustolisty, ty je nezajimaji. ale skrabou jedine skrabadla a to je nemaji uplne od mala.jsem rada, ze jim to vyhovuje. a nikam mi necuraji, jen driv, kdyz nebyl cistej zachudek jak by si praly, tak se obcas pomstily v koute v kuchyni na line, takze se to uklizelo dobre. pak jsme ale zmenili pisek na hrudkujici a neni problem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.4.11 10:09
draga píše:
jo to s tím zeleným je taky pravda, a když dostanu třeba kytku do vázy a jsou v tom takové ty dlouhé traviny…tak to jede…:) ale kočky trávu potřebujou, snažím se jí pěstovat v květníku ale vždycky ožerou hned to co vylejzá a pak už jim nic nevyroste :))
lucipajda píše:

Jo, ty dlouhý trávy z kytice žere kocour taky a pak zvrací, netuším, jestli to není jedovaté, ale věřím, že jinak by to nežral. On teda zvrací i syrové maso, kočka má zase chronický zánět dásní, ta je ráda, že se nají. Já mám takové dva mrzáčky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
4.4.11 10:13
já myslím, že jedovatý to není, kočky trávu žerou kvůli trávení a pak to vyblijou…teda pokud umí blinkat…což můj kocour neumí…zato kočka…chudinka ta tvoje zánět dásní? jak se to u kočky projeví?
pikola píše:
draga píše:
lucipajda píše:
Jo, ty dlouhý trávy z kytice žere kocour taky a pak zvrací, netuším, jestli to není jedovaté, ale věřím, že jinak by to nežral. On teda zvrací i syrové maso, kočka má zase chronický zánět dásní, ta je ráda, že se nají. Já mám takové dva mrzáčky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
4.4.11 10:17
draga píše:
já myslím, že jedovatý to není, kočky trávu žerou kvůli trávení a pak to vyblijou…teda pokud umí blinkat…což můj kocour neumí…zato kočka…chudinka ta tvoje zánět dásní? jak se to u kočky projeví?
pikola píše:
draga píše:
lucipajda píše:
Jo, ty dlouhý trávy z kytice žere kocour taky a pak zvrací, netuším, jestli to není jedovaté, ale věřím, že jinak by to nežral. On teda zvrací i syrové maso, kočka má zase chronický zánět dásní, ta je ráda, že se nají. Já mám takové dva mrzáčky :hug:

Má červené dásně a nejí granule protože jí to bolí. Prostě jí bolí zpubky a ksoro nic nepomáhá, i namazat jí je takovým gelem je dost problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.4.11 10:30

my jsme meli taky britku, male kotatko, ja jsem nevedela ze jsem tehu, a co jsem z toho mela za vyrazku, takze kocicka musela pryc :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí