Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky ,my si pořídily britku necelej rok před porodem měla jsem sstoho obavy o tom jak všichni plaší kočka versus mimčo a super Karolínce bude v červenci rok a je to supeeer jen dva měsíce než se narodila jsme rozložily postýlku a nechala jsem po bytě věci pro mimčo aby si zvykala a neskákala do postýlky a paráda podařilo se v jedný místností spíme všici a neni probém
) jen muchlujem i kočindu aby se necítila odstrčená !! a když jsem přišla z porodnice tak jsem jí malinkou ukázala!!a hlavně je o 100 procent přítulnější
)
Ahoj holky, tak jsem to tu všechno pročetla, ale u nás to je jinak… Máme skoro 11ti měsíční teroristku, která nás tahá za vlasy, škrábe a drápe (ne, nemluvím o kočce, mluvím o dceři
) a teď se nám tu doma vyrojily myši a shodou okolností se každým dnem sousedky kočce narodí koťátka. Chce je utopit
ale nabídla mi jestli jednu nechci.
No já nevím, tak trošku se toho bojím, protože naše dítě je fakt ras, i jiné děti terorizuje a kočku by utahala, skalpovala a udusila (si myslím, možná ne).
Jak je to teda když přivedete malý „blbý“ kotě k malýmu „blbýmu“ dítěti? ![]()
MirušeProdigy píše:
Ahoj holky, tak jsem to tu všechno pročetla, ale u nás to je jinak… Máme skoro 11ti měsíční teroristku, která nás tahá za vlasy, škrábe a drápe (ne, nemluvím o kočce, mluvím o dceři) a teď se nám tu doma vyrojily myši a shodou okolností se každým dnem sousedky kočce narodí koťátka. Chce je utopit
No já nevím, tak trošku se toho bojím, protože naše dítě je fakt ras, i jiné děti terorizuje a kočku by utahala, skalpovala a udusila (si myslím, možná ne).
Jak je to teda když přivedete malý „blbý“ kotě k malýmu „blbýmu“ dítěti?
my máme 10ti měsíční „teroristku“ a myslím, že si kočičku klidně pořidte. Naše malá psovi teda „čočku“ dává, ale ten je v klidu (westíka máme) a nechá si to líbit. Kočka je sice jiná, ale třeba to právě bude OK, když k lidskému mláděti dátě kočičí mládě
třeba z nich vyrostě správná dvojka ![]()
Já bych se toho nebála. Dle mého, kočce, když to bude vadit, tak prostě odejde. Bud si spolu budou hrát, kotě myslím takovou přízen teroristickou přivítá nebo naopak, si malé prostě všímat nebude ![]()
Utopit??Já takový lidi nesnáším
![]()
Upřímně nedoporučuju,kočka se nenechá terorizovat a malý to pěkně vrátí.Ale jak se znám tak bych je vzala všechny ![]()
My máme 11letýho kocoura, Matík ho miluje(dokonce tak, že furt říká čičí a hledá ho), ale už ho párkrát škrábnul…
MirušeProdigy píše:
Ahoj holky, tak jsem to tu všechno pročetla, ale u nás to je jinak… Máme skoro 11ti měsíční teroristku, která nás tahá za vlasy, škrábe a drápe (ne, nemluvím o kočce, mluvím o dceři) a teď se nám tu doma vyrojily myši a shodou okolností se každým dnem sousedky kočce narodí koťátka. Chce je utopit
ahoj,my mame kocoura a malou jsem hlidala tak do pul roku,zavirala jsem kdyz spala,aby k ni nemohl,po nas se furt vali a ma 6kg,tak ze kus.strasne jsem se bala,ale dopadlo to tak ,ze kdyz slysel malou rvat,tak se ji do ted boji a zdrha
kazda kocka je jina,ale rozhodne bych to nepodcenovala,ja mela nervy v pr…
u nasich jsou taky kocky a ne jednou jsem ji vykopavala z kocarku,tak fakt hlidat a zavirat na noc jinde,preju pevne nervy ![]()
jarka.bartlova píše:
ahoj holky
Mám doma tektéž miminko 2m a kočičku. Kocourek je už docela starý ale hodný a přítulný. Bohužel už na něj ted nemám tolik času co dříve a začal mi značkovat na chodbě jedno místo zřejmně ze žárlivosti na truc. Nemáte stím některá zkušenosti,zda se to dá odnaučit nebo radši kocourka někomu věnovat.
nam pomohla kastrace,nic jinyho…
já teda nevim…upřímně bych do toho nešla s takhle malým dítětem
Kočka si nenechá nic líbit. Vyrůstala jsem s kočkami…Naposledy jsme měli tak ukňourané kotě, že jsem ho měla fakt plný zuby
My pořídili štěně dvouletý slečně a už bych příště počkala…
MirušeProdigy píše:
mám kočku dřív než mrně a pokud k mrněti vezmete kotě, ze začátku budou škrábance, ale zvyknou si na sebe a bude to OK.
za sebe říkám ne a už nikdy víc. V domnění, že z nich vyroste ‚správná dvojka‘ jsem pořídila kotě a kotě jde z domu
Nemam nervy na to nosit si kocku na záchod v zájmu zachování obou očí dítěte :mrGreen:
Verca182 píše:
za sebe říkám ne a už nikdy víc. V domnění, že z nich vyroste ‚správná dvojka‘ jsem pořídila kotě a kotě jde z domuNemam nervy na to nosit si kocku na záchod v zájmu zachování obou očí dítěte :mrGreen:
Veru toho se právě bojím, přecejen to kotě je blboučký..kdyby to bylo obráceně, přivést mimino k dospělé kočce, tak to asi není takový maso… díky!
lucineeccka píše:
Utopit??Já takový lidi nesnáším![]()
Upřímně nedoporučuju,kočka se nenechá terorizovat a malý to pěkně vrátí.Ale jak se znám tak bych je vzala všechny
My máme 11letýho kocoura, Matík ho miluje(dokonce tak, že furt říká čičí a hledá ho), ale už ho párkrát škrábnul…já přinesla kotě a malé budou dva roky,no terorizují se navzájem nejdřív jsem musela spíš hlídat malou pořád chtěla kotě chovat,jenže ji táhla za hlavu a za krk,teď kočka povyrostla a zase občas číhá za dveřmi a pak na malou skočí.Jinak se mají rády,ale ze začátku pár škrábanců bylo,nejhorší když si malá v nestřeženém okamžiku na kočku sedla.Myslím že se to dá,zmoudří obě dvě!
MirušeProdigy píše:
Tak jsem tu cetla o kocickach a nam se ma ze 2 mesice narodit mimi a musime dat kocku pryc. Ona totiz zacala na vsechny utucit a kdyz sekne tak i s drapky.Nedavno jsem byla u lekare a ten se divil co mam na roukou za skrabance.Pozvaly jsme kamaradku s detmi a to byl konec ona na ne zacala utocit tak mam strach aby neudelala neco i miminku.Jako kdyby vedela ze se ma neco zmenit
Obecně kočky jsou nevyzpytatelné. Naše Micina prostě odejde, malé si nevšímá.
Ale každá kočka je jiná, jak tu píšete.
ahoj mam kočku malá ju natahuje ,hraje si sni a chvilkama ji i mučí a kočka ju drapne.Jen když jdem s kocourem k ni buší mu i víc srdičko ,mala mu neda pokoj,tedkom ji podrapal zada ani nevim jak držela ho a najednou ho švihla na zem a začla řvat.Ale musela mu něco udělat.Nevím co s kocourem.Zada ma teda dost krvavi.Přemyšlela sem o stříhani drapku ale moc se to nedoporučuje a asi to neuhlidam mala je nevyspitatelná pořád něco provadi a když po ni křičím at ho necha vubec nesliší.