Dítě a psí granule
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@klarushka píše:
Moc děkuji za rady. U nás je problém že je pes v chodbě kde máme kamna a musí tam být otevřeno aby se to zde vytopilo. A s tím krmením jen na 15 min. to asi nepůjde z toho důvodu že náš štěňák jí třebas aj hodinu s přestávkama a když mu to seberu tak příště sní opět za 15 min prd. Nejhorší na tom je že pak nepřibírá jak má a nevím zda-li je tak hlopej ale nedojde mu že se má najíst když má hlad hnedkaNo ae asi se tím neudusí když s tím boujeme už víc jak týden. Jen mě to štve protože mi to příjde dost nechutný
No a co krmit psa v době, kdy jste venku na procházce? Dát mu do misky a odejít? Nebo musí mezitím ven?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my to naší čubu nenaučili nikdy, po xletech ji vet zjistil štítnou žlázu, problémy s esliniuvkoua tak takže nám řek že ji máme žrádlo enchávat furt (je jen na granulích, do konzervy dostává jen léky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka píše:
Moc děkuji za rady. U nás je problém že je pes v chodbě kde máme kamna a musí tam být otevřeno aby se to zde vytopilo. A s tím krmením jen na 15 min. to asi nepůjde z toho důvodu že náš štěňák jí třebas aj hodinu s přestávkama a když mu to seberu tak příště sní opět za 15 min prd. Nejhorší na tom je že pak nepřibírá jak má a nevím zda-li je tak hlopej ale nedojde mu že se má najíst když má hlad hnedkaNo ae asi se tím neudusí když s tím boujeme už víc jak týden. Jen mě to štve protože mi to příjde dost nechutný
ja takhle ucila 8 tydenni stenata…tvarili se na granule, jak kdyz je chci otravit, tak jsem dala misku, chvilku pockala a jak od ni odesli, tak meli smolika…za dva dny uz byli hubeny, tak jsem jim narvala maso, aby si roztahli zase zaludky a dneska vidi misu se SUCHEJMA granule a vyzobou to do posledni kulicky ![]()
nejaky srani s coklem… jak se rika - zdravej pes u plny misy hlady nechcipne, to je jen rozmazlenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj pes to neuměl, či lépe řečeno, on zkrátka žere menší dávky než je podle tabulky, přitom nehubne, proto mu granule zůstávali.
Normální zdravý pes by měl být takto krmený, ono pak se ztrácí přehled o tom, co sežral a pokud se ještě ke všemu psovi sype víc, tak si časem navykne žrát průběžně furt a za pár měsíců byste mohli zjistit, že je pes kydla.
třeba druhý pes, co máme, tak byl schopen žrát pořád, pak měl plná střeva a třeba při ležení pokvikával, furt se řešilo, že má něco s klouby a ono ejhle, když se začal krmit přiměřeně, tak bylo po problému s kvikáním ![]()
Nemluvě o tom, že v té době začal mít značně sférický tvar, žebra nešla prakticky ani nahmatat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že krmíš kvalitními granulemi, takže dítě bude mít aspoň hebkou srst a pevná hovínka
Ale vážně - štěněti dát misku pětkrát denně na pět minut a pokud už nežere, tak nashle. Nežravé štěně se takhle naopak naučí jíst líp, než když se mu to nechává pořád a ono jen tak milostivě uzobává, když jde kolem. My se tohle odebírání misek museli taky naučit kvůli děcku a kupodivu teď když dáme misku (ať už s masem, nebo granulemi), tak je během chvilky vymeteno ![]()
Dostatek zábavy si dítě přece užije i s miskou vody, granule mu netřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruschk píše:
Naše dcera jí psí i kočičí, nevím co ty děcka na tom láká
vyvážený poměr bílkovin a sacharidů, navíc obohaceno o esenciální mastné kyseliny a složky podporující regeneraci kloubů
No kdo by odolal? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys psi u našich mají odmala granule k dispozici pořád… a žádný knedlík u nás nikdy nebyl, naopak, pár šampionů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaji77 píše:
@Gladys psi u našich mají odmala granule k dispozici pořád… a žádný knedlík u nás nikdy nebyl, naopak, pár šampionů
zalezi jak jsou zravy, muj rotvik by sezral barel, pak by se poblil a pokracoval, dokud by nechcip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že je to i nebezpečné, to žrádlo je psa a pokud mu do toho člověk leze, tak ten pes si to žrádlo může bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Já myslím, že je to i nebezpečné, to žrádlo je psa a pokud mu do toho člověk leze, tak ten pes si to žrádlo může bránit.
to si spravne vychovanej pes nikdy nedovoli, protoze to zradlo prave neni toho psa, ale jeho alfa vedouciho, coz je clovek…a pes muze jist jen tehdy, pokud ja to dovolim a taky si to muzu kdykoli vzit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo u nás má správně vychovaného psa. Dost kousnutí dítěte je podle mne právě z toho, že mu nevědomky sáhne po jídle, třeba jen náznakem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka píše:
to si spravne vychovanej pes nikdy nedovoli, protoze to zradlo prave neni toho psa, ale jeho alfa vedouciho, coz je clovek…a pes muze jist jen tehdy, pokud ja to dovolim a taky si to muzu kdykoli vzit
NO to sice jo, ale je otázka, do jaké míry i vychovanej pes respektuje batole… V jeho očích může být dítě na stejné úrovni jako on, a pak stačí chvíle nepozornosti a neštěstí je na světě.
Jinak jak tady zaznělo, psovi bych dala víckrát denně, ale vždy sebrala, co nedojí. Pokud by i tak nepřibíral, řešila bych s veterinářem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lecijasek píše:
NO to sice jo, ale je otázka, do jaké míry i vychovanej pes respektuje batole… V jeho očích může být dítě na stejné úrovni jako on, a pak stačí chvíle nepozornosti a neštěstí je na světě.
Jinak jak tady zaznělo, psovi bych dala víckrát denně, ale vždy sebrala, co nedojí. Pokud by i tak nepřibíral, řešila bych s veterinářem.
tak snad kazdej normalni rodic hlida, jestli batole nestrka hlavu psovi do zradla, kdyz tam ten pes je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit