Dítě bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
13.6.13 14:36

@Tiger-lily nazor ze chce jako samozivitelka dite mi prijde dost spatny, co na tom? jako radsi bych byla samozivitelka nez bezdetna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.6.13 14:36
@Sidsel píše:
To mi připadá jako dost dobrý řešení, lepší než oficiální umělko neznámým dárcem.

Rada najít si partnera je mi nepřipadá jako rada, to ví přeci každý, ale ne vždy to jde.

Připadá mi lepší uskutečnit to ve věku 36 let, to je ještě dostý dobrý věk, než 10 let čekat, nic a pak se nechat uměle oplodnit ve 47 letech. Znám jeden takový případ.

a v čem je to lepší? O tom člověku nic neví. Co když je v jeho rodině nějaká dědičná zátěž a on je přenašeč. Anonymní dárce z centra je proklepnutý genetikem alespoň na to základní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.6.13 14:37

Hele, zajed k nam na Slovenko, vecer pujdem ven… tady se po klubech najde dobrovolnych rozsevacu spermatu :palec: :mrgreen: A jaky jsou hezky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
versatilka
13.6.13 14:39

@Dunugu1 asi bych si nechala dát sperma od dárce. Nebo jestli máš nějakého dobrého kamaráda?

• Citovat
  • Upravit
69235
13.6.13 14:39
Byl by otcem, podepisuje souhlas s otcovstvím i při dárcovství a nikdo mu to neodpáře.
@Gladys píše:
Pokud by to bylo jen trochu v mých ekonomických možnostech, jela bych do zahraničí a zkusila to v centru asistované reprodukce. Na stimulovat hormony a pak vybraný materiál. S jistotou, že mi někdo nezazvoní za rok u dveří s tím, že chce být tatínek a že mě při vyrábění mimina nikdo ničím nenakazí…
Zajímalo by mě, jak by se postupovalo, kdybych v ČR přivedla do CAR neplodného muže, přistoupilo by se k oplodnění dárcem a on by pak už nefiguroval, nebo naopak ještě hůř, kdyby nadále chtěl figurovat. Otcovství by se neprokázalo, tak jak by se s tím naše jurisdikce poprala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 14:41
@Gladys píše:
a v čem je to lepší? O tom člověku nic neví. Co když je v jeho rodině nějaká dědičná zátěž a on je přenašeč. Anonymní dárce z centra je proklepnutý genetikem alespoň na to základní.

To je stejné jako s trvalým partnerem..většinou to nikdo neví čeho je přenašečem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
13.6.13 14:41

Já bych poprosila anonymní o radu, jak na to. Ne pro sebe, ale pro příbuznou… Ráda bych jí pomohla, aby mohla být štastná… Písni, prosím, SZ… Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.6.13 14:46
@peggy.sl píše:
To je stejné jako s trvalým partnerem..většinou to nikdo neví čeho je přenašečem..

no jenže to nebude s trvalým partnerem. Pokud bych se rozhodla být samoživitelkou, tak bych chtěla snížit případnou možnost postižení dítěte, samozřejmě v těhotenství se může pak stát cokoliv, ale pokud od někoho chci fakt jen to sperma, tak bych chtěla, aby bylo co nejméně „rizikové“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 14:50
@Gladys píše:
no jenže to nebude s trvalým partnerem. Pokud bych se rozhodla být samoživitelkou, tak bych chtěla snížit případnou možnost postižení dítěte, samozřejmě v těhotenství se může pak stát cokoliv, ale pokud od někoho chci fakt jen to sperma, tak bych chtěla, aby bylo co nejméně „rizikové“.

To se nedá takhle brát..všechno nejde,,ošéfovat,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.6.13 15:06

@anonymn
Ráda bych se dozvěděla více.
Prosím napiš mně na SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.6.13 15:36

@Dunugu1 ke splození dítěte by měli být dva

• Citovat
  • Upravit
3140
13.6.13 15:51

To je opravdu tolik chlapů, co by rádi rozsévali záměrně semeno do neznámé ženy? Uvědomují si, že jim tím vzniká vyživovací povinnost na dalších víc jak 20 let- a že jim ani ta žena nemůže podepsat papír, že se alimentů vzdává, protože to prostě udělat legálně nejde? Že to dítě po nich bude dědit? Že si někde nějaký mladíček ustříkne na diskotéce bych chápala, ale že někdo s čistou hlavou a s rozmyslem do toho jde, mi moc hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:14
@me2dova píše:
To je opravdu tolik chlapů, co by rádi rozsévali záměrně semeno do neznámé ženy? Uvědomují si, že jim tím vzniká vyživovací povinnost na dalších víc jak 20 let- a že jim ani ta žena nemůže podepsat papír, že se alimentů vzdává, protože to prostě udělat legálně nejde? Že to dítě po nich bude dědit? Že si někde nějaký mladíček ustříkne na diskotéce bych chápala, ale že někdo s čistou hlavou a s rozmyslem do toho jde, mi moc hlava nebere…

Tohle se dá všechno právně ošetřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 16:24

No kazdyho vec…Kazdopadne asi bych hodne zvazovala, jestli privedu na svet dite s tim, ze jednu z nejdulezitejsich veci mu nejsem schopna dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:30
@Sepishka píše:
No kazdyho vec…Kazdopadne asi bych hodne zvazovala, jestli privedu na svet dite s tim, ze jednu z nejdulezitejsich veci mu nejsem schopna dat.

Mezi nejdůležitější,,věci,, řadíš otce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová