Dítě bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
13.6.13 17:02
@Sepishka píše:
@Ve-ru Nekdo rekl, ze by nemohla mit? :-) Jiste, ze muze. Nezakonny to neni a muze si tudiz delat, co chce. Jen je to jedna z veci, kterou by neudelaly nektere z nas, protoze samozrejme, ze je to lepsi nez zbouchnuta osumnactka, ale taky je to o dost horsi nez jiny scenare, ktery si umim predstavit treba ja a o ktery bych se snazila spis, kdybych byla v jeji kuzi. To je vse.

Ale musíš uznat, že je to krásný, jak jsme každá jiná…hned je ten svět takový barevnější..představ si tu nudu, kdyby k dítěti byl nutný schopný tatínek, s prověřeným semenem a svatba.. :mrgreen: šeď by to byla… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 17:04

@peggy.sl No ja myslim, ze jak to pripada krasny nam je jedna vec a jak to tu jednou budou koulet nase deti je druha :-) Ale mas pravdu- je fajn, ze ma kazdej pravo si vybrat svoji cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 17:07
@Sepishka píše:
@peggy.sl No ja myslim, ze jak to pripada krasny nam je jedna vec a jak to tu jednou budou koulet nase deti je druha :-) Ale mas pravdu- je fajn, ze ma kazdej pravo si vybrat svoji cestu.

Děti se s tím poperou..pořád lepší šťastná matka sama s dítětem, než uzlíček nervů s fotrem za zády.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.6.13 17:08

@Sepishka Jasný, že je lepší, když je dítě v úplný rodině, o tom žádná. Ale těžko říct, jak by se mnohé zachovaly v té situaci. 36let, partner v nedohlednu.. :nevim: Já spíš zakladatelku obdivuju, že do toho chce jít sama. Já si nedokážu představit těhotenství bez chlapa a starost o mimčo asi taky ne :think:

• Citovat
  • Upravit
2401
13.6.13 17:10

@peggy.sl Tak to se shodneme, ale takovou situaci zakladatelka neresi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 17:13

@Ve-ru Vsak ja jsem jasne psala, ze je to pochopitelna touha, nicmene pokud si ted poridi dite bez otce a za par mesicu potka fajn chlapa, tak uz to zpet nevezme. Ja to neobdivuju- myslim, ze je to bohuzel vicemene akt ciryho zoufalstvi a je mi to spis lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.6.13 17:15

@Ve-ru já byla silná v kramflecích, ale teď už vím, že bych do toho bez chlapa taky nešla, jak já byla ráda, když mi uvařil v těhotenství, když mi bylo zle, jak se se mnou střídal v noci v přebalování a nosil mi dítko jen na kojení, abych se trochu vyspala, jak se o mě a malého postaral, když jsem byla po těžkém porodu vyřízená, jak jsme měli na střídačku noci u miminka, když měl koliky, když rostly zuby, jak jse, ráda, že si ho veme do kočárku a já mám chvilku pro sebe. Myslím, že by to měla zakladatelka promyslet. Jinak skládám poklonu všem matkám, co to zvládají samy z jakýchkoli příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.6.13 17:16

@Sepishka Tak pokud to bude opravdu fajn chlap, tak ji bude mít rád i s dítětem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
13.6.13 17:18

@suricata Jojo, přesně tohle mám na mysli. Kolikrát mě bolí záda, že bych bez pomoci asi ani nevstala :roll:

• Citovat
  • Upravit
2401
13.6.13 17:20

@Ve-ru Jiste, ale stejne tak by si mohla poridit dite z lasky s tim novym chlapem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.6.13 17:23

@Sepishka No jasný, ale kde je záruka, že ho za pár měsíců potká? :nevim: A navíc, pokud v tomhle věku potká supr chlapa, tak pravděpodobně už nějáké závazky taky bude mít :)

• Citovat
  • Upravit
20557
13.6.13 17:26
@Ve-ru píše:
@suricata Jojo, přesně tohle mám na mysli. Kolikrát mě bolí záda, že bych bez pomoci asi ani nevstala :roll:

Ale vstala..kdybys na to byla sama vstaneš ani nevíš jak..co když chlap zemře? taky musíte vstát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 17:26
@Sepishka píše:
@Ve-ru Jiste, ale stejne tak by si mohla poridit dite z lasky s tim novym chlapem…

Ale ona nemá čas čekat na lásku..věk se neoklame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 17:28

@Ve-ru Jak rikam, je to naprosto jeji vec, jak se rozhodne. Clovek vzdy musi zvazovat pro a proti. Dneska si dite muzeme poridit takrka navzdory vsemu a vsem, ale jestli je to vzdy nejlepsi reseni je otazka. Ja po svoji hodne zlvastni a intimni zkusenosti proste verim, ze to jakym zpusobem je dite pocaty ma vliv na vse a pokud ma nadeji ho zplodit z lasky, tak by mela riskovat. Kdo neriskuje, nic neziska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.6.13 17:28

@peggy.sl 8o no tak tohle už je trochu hustý…Vím, že stát se může všechno, ale myslet hned na to nejhorší?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová