Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peggy.sl Peggy ja myslim, ze neoklames vubec nic. Nejen ten vek. Pokud proste nekomu neco neni dano, tak ikdyby se na hlavu postavil, tak to neziska a nebo ziska a jednou toho muze litovat.
@Ve-ru píše:
@peggy.slno tak tohle už je trochu hustý…Vím, že stát se může všechno, ale myslet hned na to nejhorší?
Já vždycky myslím na nejhorší..aspon potom nejsem překvapená..
@Sepishka píše:
@peggy.sl Peggy ja myslim, ze neoklames vubec nic. Nejen ten vek. Pokud proste nekomu neco neni dano, tak ikdyby se na hlavu postavil, tak to neziska a nebo ziska a jednou toho muze litovat.
Souhlas..
@peggy.sl S tím souhlasím, nicméně takový přístup se snažím odnaučit. Myslím, že to není úplně ok
Navíc na věci jako smrt se nedá připravit ![]()
@Ve-ru píše:
@peggy.sl S tím souhlasím, nicméně takový přístup se snažím odnaučit. Myslím, že to není úplně okNavíc na věci jako smrt se nedá připravit
Víš co, já mám čtyři děti a já si prostě už jenom z principu nemohu dovolit odpadnout..já musím makat na tisíc procent..jsem asi divná, ale mám všechny eventuality propracované do nejmenšího detailu..
U mě je všechno mnohem jednodušší v tom, že my spolu,,jenom,, bydlíme, takže jsme každý sám za sebe..
@zdendik píše:
@Tiger-lily nazor ze chce jako samozivitelka dite mi prijde dost spatny, co na tom? jako radsi bych byla samozivitelka nez bezdetna…
No vidíš a mně zase přijde jako totální pokrytectví popírat, že dítě má vyrůstat v úplně a fungující rodině. Samozřejmě, že když se něco pokazí, to je jiná, ale ne vytvářet tento stav z nějakého jiného důvodu, třeba z vlastní pohodlnosti a nesnášenlivosti.
@Tiger-lily píše:
No vidíš a mně zase přijde jako totální pokrytectví popírat, že dítě má vyrůstat v úplně a fungující rodině. Samozřejmě, že když se něco pokazí, to je jiná, ale ne vytvářet tento stav z nějakého jiného důvodu, třeba z vlastní pohodlnosti a nesnášenlivosti.
me teda neprijde jako pohodlnost a nesnasenlivost to, ze chce zenska v 36 dite jako samozivitelka, lepsi nez cekat treba x let nez toho pravyho potkam a pak brecet nad tim ze uz nemuzu otehotnet… mam v rodine dve zeny ktere mit deti nemohli a vim jak je jejich zivot prazdny, ale oni bohuzel nemely na vyber, proste to neslo… a jestli zakladatelka zdravotni problemy nema ale nechce rislovat tak ja ji jenom fandim a preju aby se ji co nejdriv zadarilo… ![]()
@zdendik Nevím, co za tím je a jestli prostě jen nikoho dlouhodobě nemůže sehnat, tak jí taky fandím. To s tebou souhlasím, že raděj si opatřit nějak dítě, než čekat v 36 na toho pravého. Správné je to z našeho pohledu, z pohledu toho dítěte už to je trochu horší a prostě si myslím, že by bylo smutné, kdyby se z toho stal trend.
Zakladatelko, buď jak radily holky toho dárce, nebo se domluvit s někým známým, s tím že ho neuvedeš jako otce. Ale jsi smířená se vším, co tě čeká? Jak to řekneš dítěti, finance atd.? Nečetla jsem celou diskuzi
@peggy.sl píše:
Já vždycky myslím na nejhorší..aspon potom nejsem překvapená..
S tím se musí špatně žít…
@peggy.sl píše:
Víš co, já mám čtyři děti a já si prostě už jenom z principu nemohu dovolit odpadnout..já musím makat na tisíc procent..jsem asi divná, ale mám všechny eventuality propracované do nejmenšího detailu..
U mě je všechno mnohem jednodušší v tom, že my spolu,,jenom,, bydlíme, takže jsme každý sám za sebe..
No už se nedivím, že jsi zhnušena životem, ale tvoje měřítko není norma..
@sieta.m píše:
No už se nedivím, že jsi zhnušena životem, ale tvoje měřítko není norma..
Zhnusená životem jsem..ale z úplně jiného důvodu..tenhle s tím má pramálo společného.. ![]()
@peggy.sl Nevím, co se ti přihodilo špatného, že máš takový pohled na život, ale fakt mi přijde dost divný, že někdo vstává smířený s tím, že mu někdo z blízkých zemře.
Aa myslím, že nebudu sama, komu to přijde divný.
Ale proti gustu…
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Nevím, co se ti přihodilo špatného, že máš takový pohled na život, ale fakt mi přijde dost divný, že někdo vstává smířený s tím, že mu někdo z blízkých zemře.Aa myslím, že nebudu sama, komu to přijde divný.
Ale proti gustu…
Pokud vím, tak tady se bavíme o chlapech jako ploditelích..takže ano, na tohle jsem připravená..počítám s tím, že otec mých dětí může zemřít..nevztahujte to prosím na ostatní členy mé rodiny..je rozdíl mezi,,vlastním,, a,,cizím… ![]()