Dítě bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
13.6.13 16:32

@peggy.sl mezi nejdulezitejsi veci radim uplnou rodinu, ano- tudiz otce. Spis me prekvapuje, ze si nekdo muze myslet opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.6.13 16:33
@peggy.sl píše:
Mezi nejdůležitější,,věci,, řadíš otce? :think:

Ty ne? Model: máma-táta-láska-dítě, je už zastaralý? :think:

• Citovat
  • Upravit
2401
13.6.13 16:36
@sieta.m píše:
Ty ne? Model: máma-táta-láska-dítě, je už zastaralý? :think:

Presne tak. Dite se ma optimalne narodit z lasky a ne jen z potreby mit dite. Ikdyz je takova touha pochopitelna, obzvlast kdyz cloveku tikaj biologicky hodiny, stejne mi to neprijde jako dobry reseni. (dobry pro dite)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:38

@sieta.m @Sepishka
já ne…v dnešní době je to více než realita, zbožné přání..stačí se podívat na statistiku rozvodů..takže než čekat ve 36 letech na nějakého,,tatínka,, tak raději bych měla dítě jako svobodná matka s otcem neznámým..ale já jsem na chlapy,,vysazená,, takže je k životu nepotřebuji..chápu, že někomu jinému ten klasický model rodiny vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 16:40

@peggy.sl Jak rikam na miste zakladatelky bych si spis prala kvalitni vztah nez dite bez otce. Chapu, ze ji budes pritakavat, kdyz mas s chlapama zrejme spatny zkusenosti. Ale myslim, ze urcite taky musis citit, ze dite ten muzskej vzor potrebuje, ze to ma pro nej velkej vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 16:41

Ono totiz kdyz se clovek rozhodne mit dite, tak uz tak nejak nejde o to, jestli ten model vyhovuje jemu, ale mel by trochu premyslet o tom, co je nejvhodnejsi pro dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.6.13 16:44

@peggy.sl když je k životu nepotřebuješ, k čemu teda jejich sperma? :nevim: když je chlap zbytečný element, pak buď samostatná jednotka a zkus se třeba rozmnožit dělením…to jsou takové řeči, že by mě kleplo. Nevím, jak můžeš srovnávat rozvod, jsem taky jednou rozvedená, ale syn neztratil otce, je u něho každou chvíli, půlku velkých prázdnin, má z jeho strany babičku s dědou, co bude mít ten drobek, jehož matka si usmyslela, že chlapi jsou zbyteční???

• Citovat
  • Upravit
20557
13.6.13 16:45
@Sepishka píše:
@peggy.sl Jak rikam na miste zakladatelky bych si spis prala kvalitni vztah nez dite bez otce. Chapu, ze ji budes pritakavat, kdyz mas s chlapama zrejme spatny zkusenosti. Ale myslim, ze urcite taky musis citit, ze dite ten muzskej vzor potrebuje, ze to ma pro nej velkej vyznam.

Vidíš..a já bych raději dítě, než vztah…vztahů můžeš mít tisíc..ale dětí jen omezený počet..
Nemám s chlapama špatný vztah, mám je ráda, ale život bez nich se mi žije líp..nemusím nikomu skládat účty..
Mužskej vzor má smysl..od kvalitního muže určitě, ale takových chlapů je málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.13 16:48
@sieta.m píše:
@peggy.sl když je k životu nepotřebuješ, k čemu teda jejich sperma? :nevim: když je chlap zbytečný element, pak buď samostatná jednotka a zkus se třeba rozmnožit dělením…to jsou takové řeči, že by mě kleplo. Nevím, jak můžeš srovnávat rozvod, jsem taky jednou rozvedená, ale syn neztratil otce, je u něho každou chvíli, půlku velkých prázdnin, má z jeho strany babičku s dědou, co bude mít ten drobek, jehož matka si usmyslela, že chlapi jsou zbyteční???

To jsem přesně čekala, že se někdo toho semene chytne..mě se líbí heslo, že muž je na tolik použití kolik chceš dětí..a to se mi líbí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 16:48

@peggy.sl Neznam te a nevim s kym mas deti, ale predpokladam, ze teda maji styk s otcem, ikdyz tobe nevyhovuje s nim zit. Nenalezi mi do toho kecat, ale zazila jsem, co to s deckem udela, kdyz zije v atmosfere toho, ze chlapi nejsou k nicemu vlastne potreba a tohle bych svymu decku teda neudelala, protoze ikdyz bych ja na kvalitniho chlapa stesti nemela, tak svoji dceri bych ho urcite prala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.6.13 16:50
@peggy.sl píše:
To jsem přesně čekala, že se někdo toho semene chytne..mě se líbí heslo, že muž je na tolik použití kolik chceš dětí..a to se mi líbí.. :palec:

Hm, tak když už je málo kvalitních mužů, ještě že máme tolik kvalitních žen, plné emimino

• Citovat
  • Upravit
20557
13.6.13 16:56
@Sepishka píše:
@peggy.sl Neznam te a nevim s kym mas deti, ale predpokladam, ze teda maji styk s otcem, ikdyz tobe nevyhovuje s nim zit. Nenalezi mi do toho kecat, ale zazila jsem, co to s deckem udela, kdyz zije v atmosfere toho, ze chlapi nejsou k nicemu vlastne potreba a tohle bych svymu decku teda neudelala, protoze ikdyz bych ja na kvalitniho chlapa stesti nemela, tak svoji dceri bych ho urcite prala.

Netřeba to dramatizovat…moje děti s tatínkem žijí..mají v něm velký vzor, milují ho…
To že já chlapy nemusím a k životu je nepotřebuji nemá s naší rolí rodičů vůbec nic společného..dokážeme role rodičovské a partnerské výborně rozdělit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.6.13 16:56

Já nechápu, proč by zakladatelka nemohla mít dítě a být samoživitelka? :nevim: Podle mě to musí mít promyšlený a ví, že to zvládne. Mnohem lepší, než zbouchnutá osmnáctka, na kterou se její partner vykašle, protože se na „to“ ještě necítí :nevim:
Jinak bych se přikláněla k názoru použít „proklepnuté“ sperma, než si někde ulovit dárce na vlastní pěst :palec:

• Citovat
  • Upravit
20557
13.6.13 16:58
@sieta.m píše:
Hm, tak když už je málo kvalitních mužů, ještě že máme tolik kvalitních žen, plné emimino

Spíše bych řekla, že doba pokročila..než se doma otravovat s nějakým pánem, když jsem soběstačná, tak je lepší být s dítětem sama..koneckonců není dne kdy by tady nebyla nějaká podobná diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.6.13 16:59

@Ve-ru Nekdo rekl, ze by nemohla mit? :-) Jiste, ze muze. Nezakonny to neni a muze si tudiz delat, co chce. Jen je to jedna z veci, kterou by neudelaly nektere z nas, protoze samozrejme, ze je to lepsi nez zbouchnuta osumnactka, ale taky je to o dost horsi nez jiny scenare, ktery si umim predstavit treba ja a o ktery bych se snazila spis, kdybych byla v jeji kuzi. To je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová