Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Ok, to chápu, ale pro mě teda chlap, se kterým mám děti není cizí
Ale to seš TY…JÁ jsem prostě jiná…tak to tak ber..nebo to spíš pust z hlavy..netřeba se tím zaobírat.. ![]()
@zdendik píše:
me teda neprijde jako pohodlnost a nesnasenlivost to, ze chce zenska v 36 dite jako samozivitelka, lepsi nez cekat treba x let nez toho pravyho potkam a pak brecet nad tim ze uz nemuzu otehotnet… mam v rodine dve zeny ktere mit deti nemohli a vim jak je jejich zivot prazdny, ale oni bohuzel nemely na vyber, proste to neslo… a jestli zakladatelka zdravotni problemy nema ale nechce rislovat tak ja ji jenom fandim a preju aby se ji co nejdriv zadarilo…
Moc děkuji.
@peggy.sl píše:
Pokud vím, tak tady se bavíme o chlapech jako ploditelích..takže ano, na tohle jsem připravená..počítám s tím, že otec mých dětí může zemřít..nevztahujte to prosím na ostatní členy mé rodiny..je rozdíl mezi,,vlastním,, a,,cizím…
Přesně tak.
@peggy.sl píše:
Pokud vím, tak tady se bavíme o chlapech jako ploditelích..takže ano, na tohle jsem připravená..počítám s tím, že otec mých dětí může zemřít..nevztahujte to prosím na ostatní členy mé rodiny..je rozdíl mezi,,vlastním,, a,,cizím…
No takže ty sis navrzala 4 děti s „cizím a nekvalitním“ chlapem?
nebo tě k tomu donutil? Já mám kvalitního chlapa, který je moje rodina a mám děti jen dvě, to bude asi tím, že muže neberu jen jako ploditele
@sieta.m píše:
No takže ty sis navrzala 4 děti s „cizím a nekvalitním“ chlapem?nebo tě k tomu donutil? Já mám kvalitního chlapa, který je moje rodina a mám děti jen dvě, to bude asi tím, že muže neberu jen jako ploditele
@peggy.sl právě s tím donucením to byla ironie, kvůli tvých řečí, že jsou chlapi zbyteční..pokud máš syny, tak snad se nějakou popasujou s tou svou zbytečností a snad někdy nenarazí na nějakou, co v nich uvidí jen dárce spermatu ![]()
@sieta.m píše:
@peggy.sl právě s tím donucením to byla ironie, kvůli tvých řečí, že jsou chlapi zbyteční..pokud máš syny, tak snad se nějakou popasujou s tou svou zbytečností a snad někdy nenarazí na nějakou, co v nich uvidí jen dárce spermatu
naštěstí mám samé holky.. ![]()
A chlapi jsou zbytečný a chvílemi obtížný hmyz… ![]()
@peggy.sl hele, to už je tak trapné, že končím tuto debatu
stále věřím, že je to recese a takové mamičky jsou jen virtuálně
Holky není to recese, je to opravdický fakt..já za to opravdu nemohu, že chlapy nesnáším..
@Ve-ru píše:
@peggy.sl A jak jsi si teda mohla uhnat 4 děti, když chlapy nesnášíš?
Nesnáším je v bytě..to je ten problém..dělají bordel, koukají na fotbal a nemyjí po sobě vanu… ![]()
@peggy.sl No dobrý, ale stejně s jedním žiješ, ne? Teda pokud jsem to pochopila dobře.. ![]()
@Ve-ru píše:Úspěšně se míjíme..takže žiju/nežiju…
@peggy.sl No dobrý, ale stejně s jedním žiješ, ne? Teda pokud jsem to pochopila dobře..
@peggy.sl Ok, to chápu, ale pro mě teda chlap, se kterým mám děti není cizí