Dítě bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ve-ru
14.6.13 09:51

@peggy.sl Ok, to chápu, ale pro mě teda chlap, se kterým mám děti není cizí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 10:04
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Ok, to chápu, ale pro mě teda chlap, se kterým mám děti není cizí :nevim:

Ale to seš TY…JÁ jsem prostě jiná…tak to tak ber..nebo to spíš pust z hlavy..netřeba se tím zaobírat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.6.13 10:19
@zdendik píše:
me teda neprijde jako pohodlnost a nesnasenlivost to, ze chce zenska v 36 dite jako samozivitelka, lepsi nez cekat treba x let nez toho pravyho potkam a pak brecet nad tim ze uz nemuzu otehotnet… mam v rodine dve zeny ktere mit deti nemohli a vim jak je jejich zivot prazdny, ale oni bohuzel nemely na vyber, proste to neslo… a jestli zakladatelka zdravotni problemy nema ale nechce rislovat tak ja ji jenom fandim a preju aby se ji co nejdriv zadarilo… :-)

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.6.13 10:21
@peggy.sl píše:
Pokud vím, tak tady se bavíme o chlapech jako ploditelích..takže ano, na tohle jsem připravená..počítám s tím, že otec mých dětí může zemřít..nevztahujte to prosím na ostatní členy mé rodiny..je rozdíl mezi,,vlastním,, a,,cizím… ;)

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.6.13 13:09
@peggy.sl píše:
Pokud vím, tak tady se bavíme o chlapech jako ploditelích..takže ano, na tohle jsem připravená..počítám s tím, že otec mých dětí může zemřít..nevztahujte to prosím na ostatní členy mé rodiny..je rozdíl mezi,,vlastním,, a,,cizím… ;)

No takže ty sis navrzala 4 děti s „cizím a nekvalitním“ chlapem? :think: nebo tě k tomu donutil? Já mám kvalitního chlapa, který je moje rodina a mám děti jen dvě, to bude asi tím, že muže neberu jen jako ploditele

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 16:53
@sieta.m píše:
No takže ty sis navrzala 4 děti s „cizím a nekvalitním“ chlapem? :think: nebo tě k tomu donutil? Já mám kvalitního chlapa, který je moje rodina a mám děti jen dvě, to bude asi tím, že muže neberu jen jako ploditele
:mrgreen: :mrgreen:
Jo jo…donutil mě k tomu…držel mi u hlavy pistoli a musela jsem držet.. :pankac:
Cizí je, to je pravda..není to krev mé krve..to se nedá popřít..
Kvalitní jako otec je také..má dobrý genetický fond, a hlavně má hudební sluch a nadání..a proto s ním mám děti.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.6.13 18:26

@peggy.sl právě s tím donucením to byla ironie, kvůli tvých řečí, že jsou chlapi zbyteční..pokud máš syny, tak snad se nějakou popasujou s tou svou zbytečností a snad někdy nenarazí na nějakou, co v nich uvidí jen dárce spermatu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 18:29
@sieta.m píše:
@peggy.sl právě s tím donucením to byla ironie, kvůli tvých řečí, že jsou chlapi zbyteční..pokud máš syny, tak snad se nějakou popasujou s tou svou zbytečností a snad někdy nenarazí na nějakou, co v nich uvidí jen dárce spermatu :kytka:

naštěstí mám samé holky.. :mrgreen:
A chlapi jsou zbytečný a chvílemi obtížný hmyz… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.6.13 18:39

@peggy.sl hele, to už je tak trapné, že končím tuto debatu :* stále věřím, že je to recese a takové mamičky jsou jen virtuálně

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
14.6.13 18:52

@sieta.m Taky jsem to vzdala :palec:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 19:44

Holky není to recese, je to opravdický fakt..já za to opravdu nemohu, že chlapy nesnáším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.6.13 19:50

@peggy.sl A jak jsi si teda mohla uhnat 4 děti, když chlapy nesnášíš? 8o

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 19:53
@Ve-ru píše:
@peggy.sl A jak jsi si teda mohla uhnat 4 děti, když chlapy nesnášíš? 8o

Nesnáším je v bytě..to je ten problém..dělají bordel, koukají na fotbal a nemyjí po sobě vanu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.6.13 19:54

@peggy.sl No dobrý, ale stejně s jedním žiješ, ne? Teda pokud jsem to pochopila dobře.. :think:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 19:55
@Ve-ru píše:
@peggy.sl No dobrý, ale stejně s jedním žiješ, ne? Teda pokud jsem to pochopila dobře.. :think:
Úspěšně se míjíme..takže žiju/nežiju… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová