Dítě bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ve-ru
14.6.13 19:57

@peggy.sl Ale bordel po sobě asi zanechá, ne?

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 19:59
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Ale bordel po sobě asi zanechá, ne?

To by si mohl zkusit!!! :cert:
letěl by na ubytovnu jako šíp…nejsem služka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.6.13 20:01

@peggy.sl Já ti nevím, ale stejně je to divný :nevim: Můžu se zeptat, co se ti přihodilo, že ty chlapy tak nesnášíš? Samozřejmě, pochopím, když se o tom nebudeš chtít bavit. Taky nerada rozebírám osobní věci a zvlášť ty nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 20:06
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Já ti nevím, ale stejně je to divný :nevim: Můžu se zeptat, co se ti přihodilo, že ty chlapy tak nesnášíš? Samozřejmě, pochopím, když se o tom nebudeš chtít bavit. Taky nerada rozebírám osobní věci a zvlášť ty nepříjemné.

Nepřihodilo se mi vůbec nic..mám pouze ráda rovnoprávnost a odmítám mužům sloužit..pokud chodím do práce, jsem schopná se o všechno starat sama, tak prostě chlapa nepotřebuji..a proto ani nechci a nebudu pro něho vařit, prát, uklízet po něm a dělat ostatní věci, které se od žen očekávají..
Mám prostě ráda svojí svobodu a nezávislost..to je celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.6.13 20:09

@peggy.sl To já taky a s přítelem tak fungujeme v pohodě :) Nemá problém prát nebo vytírat, taky vaří :nevim: Akorát nežehlí - pro jistotu :lol: Jinak domácí práce děláme tak nějak napůl - nemáme teda rozpis, ale co se domluvíme, tak to uklidí a nevidíme v tom problém ani jeden :think:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 20:14
@Ve-ru píše:
@peggy.sl To já taky a s přítelem tak fungujeme v pohodě :) Nemá problém prát nebo vytírat, taky vaří :nevim: Akorát nežehlí - pro jistotu :lol: Jinak domácí práce děláme tak nějak napůl - nemáme teda rozpis, ale co se domluvíme, tak to uklidí a nevidíme v tom problém ani jeden :think:

No tak to je fajn!!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
14.6.13 20:14
@peggy.sl píše:
Nepřihodilo se mi vůbec nic..mám pouze ráda rovnoprávnost a odmítám mužům sloužit..pokud chodím do práce, jsem schopná se o všechno starat sama, tak prostě chlapa nepotřebuji..a proto ani nechci a nebudu pro něho vařit, prát, uklízet po něm a dělat ostatní věci, které se od žen očekávají..
Mám prostě ráda svojí svobodu a nezávislost..to je celé..

Já když vařím, vařím všem, svého muže miluju a vážím si ho, je mou součástí. Umí doma všechno a rozhodně mu neposluhuju, narozdíl ode mě má dvě práce, já jen jednu a klidně doma vyžehlí nebo něco udělá. Neponižuju se před ním, ale ani se nad něj nepovyšuju, to že mu navařím, je to nejmenší, co pro něj můžu udělat, byl tu pro mě, když mi nebylo dobře, když jsem měla po porodu anebo jiné potíže, Takhle jsem tu i já pro něj. To co popisuješ ty, je soupeření ale né rodina

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
14.6.13 20:20

@peggy.sl Tak teď nevím, jestli to myslíš ironicky nebo vážně 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 20:22
@sieta.m píše:
Já když vařím, vařím všem, svého muže miluju a vážím si ho, je mou součástí. Umí doma všechno a rozhodně mu neposluhuju, narozdíl ode mě má dvě práce, já jen jednu a klidně doma vyžehlí nebo něco udělá. Neponižuju se před ním, ale ani se nad něj nepovyšuju, to že mu navařím, je to nejmenší, co pro něj můžu udělat, byl tu pro mě, když mi nebylo dobře, když jsem měla po porodu anebo jiné potíže, Takhle jsem tu i já pro něj. To co popisuješ ty, je soupeření ale né rodina

Když vám to tak vyhovuje, tak je to krásné… :potlesk: :palec:
My třeba s dětmi nejíme maso…a jenom proto, že on ho jí, nebudu špinit další hrnec a vařit zvlášť..
Když je mi špatně, tak nesnáším když na mě někdo mluví a nedejbože aby mě litoval..to bych vraždila..ráda trpím sama..nejlépe tak, aby to nikdo nepoznal.. :lol:
a přesto, že nežijeme jako standardní česká rodina ještě neznamená, že se moje děti mají špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.6.13 20:25
@Ve-ru píše:
@peggy.sl Tak teď nevím, jestli to myslíš ironicky nebo vážně 8o :mrgreen:

Myslím vždycky všechno vážně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.6.13 20:46

No nic dámy. Shrnula bych to, že každému vyhovuje něco jiného a jaký si to uděláš, takový to máš. Tak se mějte hezky každá po svém. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20557
14.6.13 21:43
@Ve-ru píše:
No nic dámy. Shrnula bych to, že každému vyhovuje něco jiného a jaký si to uděláš, takový to máš. Tak se mějte hezky každá po svém. :mavam:

Přesně tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.7.13 09:16

Víš dá se poslat kelimek v suchem ledu vydrží to 24hodin, ale ten kus citu co se přidá k tomu nic nenahradí a pracovní uspěchy jsou na nic když jsi máma, nebo táta je to supr a mě je líto, že už nemůžu hladit mámu svých dětí a hledat jestli je to patička, nebo nos. Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.12.14 14:46

Podle mě je to dost těžce uhozený, vědět že jsem zplodil dítě a nemít možnost věnovat se ženě v těhotenství, starat se o ni a pak i o to dítě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.17 16:29

Dobrý den, mám sestru v podobné situaci jako je zakladatelka. Po ukončeném dlouholetém vztahu touží po dítěti, kterého se ve vztahu nedočkala. Děkuji Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová