Dítě, které zlobí ve školce a nechce spolupracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
15.9.16 12:29

Ahoj jsme prvnim rokem ve školce a nemám s tim zkušenosti ale synovi jsou čerstvě 3 roky a i mi učitelka říkala že je tam nemladší sice od někoho jen o měsíce ale je… Syn je živej, paličatej a prostě není to s nim jednoduché ale co jsem viděla děti na hříštích tak jsem si říkala že normálka krom pár vyjímek :lol: každý den mi učitelka hlásí co dělal a i to co ani on vlastně nedělal :roll: hlásí že bere hračky a vlastně vše :zed: chápu že chce semnou řešit agresivní chování ale mě to co dělá syn přijde normální u dítěte které se ze dne na den ocitne ve třídě pomalu 30 dětí a na dvorku s pomalu dalšíma 30 a ještě předškolákama :nevim: fakt mě to už nebaví, všichni mi říkaj že to nemám řešit a že to je jejich problém, druhá paní učitelka noc neříka předá, usměje se a myslí si své ale tato už jak na mě čumí jako na nejhorší… To je tam vážně jedinej divokej a nejhorší z celé třídy? :think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.09.16 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
15.9.16 12:31

Opravdu ti přijde normální agresivní chování u 3lettého dítěte jak píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.9.16 12:46

@Aishenka Asi jsem to blbě napsala! Myslela jsem ať semnou řeší agresivní chování ale že to co dělá on mi přijde normální jako to že se přetahuje s někym hračky apod… to semnou opravdu pokažde řešit nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.9.16 12:48

Opraveno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
15.9.16 13:13
@Kry5t0fek píše:
@Aishenka Asi jsem to blbě napsala! Myslela jsem ať semnou řeší agresivní chování ale že to co dělá on mi přijde normální jako to že se přetahuje s někym hračky apod… to semnou opravdu pokažde řešit nemusí

Tak ji to rekni :) zase jestli ostatnim rve hracky z rukou, tak mi to v poradku neprijde, ale nejsi u toho, tak s tim beztak nic nenadelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.9.16 14:17

@blumen Chodí tam týden tak jsem tomu chtěla dát čas ale co jsem tu četla tak takový věci běžně neřeší :nevim: zda vysloveňě rve hračky nevím, nejsem tam ale vím jaký moje dítě je a když si něco veme nenechá si to jen tak vzít což je školce asi běžny co jsem viděla hned první den :lol: ale i tak neříkají mi nic nového a vím že je v určitých věcech hrozný ale nic jsem s tim neudělala za 3 roky ať jsem to řešila po dobrym či po zlym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
15.9.16 19:21

Paní učitelka se mnou patrně taky chtěla řešit „agresivitu“ dozvěděl jsem se, že mladej „strká dětmi nebo se jinak brání pokud mu chtějí vzít hračku kterou zrovna má“.
Tak jsem řekl, že já bych to udělal stejně, pokud by mi někdo něco bral a bylo po debatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
15.9.16 21:56
@PetrVesely píše:
Paní učitelka se mnou patrně taky chtěla řešit „agresivitu“ dozvěděl jsem se, že mladej „strká dětmi nebo se jinak brání pokud mu chtějí vzít hračku kterou zrovna má“.
Tak jsem řekl, že já bych to udělal stejně, pokud by mi někdo něco bral a bylo po debatě.

Presne. Pokud se vztekne, ze si nekdo chce vzit hracku vedle nej na zemi, tak je stiznost opravnena. A pokud mu ji nekdo bere z ruky, at se brani a ostatni se nauci, ze si maji vzit jinou volnou hracku. S ucitelkou bych taky o tomto nediskutovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
16.9.16 06:50

Je prostě lakomej, nevím co s tim mám dělat :nevim: někdy si nechá vše líbit a někdy je zase zle ale já nechápu co s tim mám já dělat když ona mi to řekne po x hodinách! Samozřejmě s nim o tom promluvím ale to dělám už co to začal dělat ale u něj nejde vysloveně o to že je lakomí on půjčí a dá ale ne to co má a chce mít on prostě se to asi musí naučit ale já myslela že takový spory ve třídě s 30 dětma jsou normální :lol: na pískovíšti se nikdy nedokázalo dohodnout 5 dětí a to hraček na výběr měli hromadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
16.9.16 07:11
@Kry5t0fek píše:
Je prostě lakomej, nevím co s tim mám dělat :nevim: někdy si nechá vše líbit a někdy je zase zle ale já nechápu co s tim mám já dělat když ona mi to řekne po x hodinách! Samozřejmě s nim o tom promluvím ale to dělám už co to začal dělat ale u něj nejde vysloveně o to že je lakomí on půjčí a dá ale ne to co má a chce mít on prostě se to asi musí naučit ale já myslela že takový spory ve třídě s 30 dětma jsou normální :lol: na pískovíšti se nikdy nedokázalo dohodnout 5 dětí a to hraček na výběr měli hromadu…

Vidím jako přirozené, že dítě nechce dát to co je mu blízké, s čím si právě hraje, to co má právě rád. To není o lakomosti.
Lakomost, nesoliradita, to jsou zvlaště v tomto věku jen hloupé „sluníčkářské“ názory a pohledy. JE TO PŘIROZENÉ, jen se tím dítě manipuluje, pokud ho někdo nutí jednat proti přirozenosti a v pozdějším věku se mu to vymstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí