Dítě snědlo korunu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8666
15.7.21 19:35
@Anonymní píše:
K lékaři jsem volala hned ten den, paní doktorka řekla. Že mám jít okamžitě do nemocnice, ale ostatní mi řekli že paní doktorka přehání :D
??? :zed: doufám, že jsi trol, protože jestli ne tak jsem úplně ztratila poslední zbytky iluzí o inteligenci lidstva…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
15.7.21 19:45

Ja slyšela ze je to pro dítě nebezpečné protože mince vylučují nějakou nebezpečnou látku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.7.21 19:49

Já myslím, že vyjde, ale jestli už byl dvakrát a nic, tak radši zajedte do špitálu. Třeba se zjistí, že ji ani nespolkl :nevim: Já jsem byla na jaře v hrůze, že holka snědla magnet, tak jsem ji nacpala kyselým zelím a nakonec jsme magnetku našli zapadlou někde v gauči. Držím palce ať to dobře dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.7.21 19:56

No dobře a pošťourala ses v tom 💩?

• Citovat
  • Upravit
21680
15.7.21 20:07

Spoluzacka na gymplu spolkla spinaci špendlík :lol: :mrgreen: zavřený, ale to nevymyslis proste, v nemocnici rentgen a pak sledovat doma, normalne ho vyloucila a nic se nestalo.
s korunou bych taky neplasila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
15.7.21 20:11

Syn kamaradky spolkl petikorunu. Sledovali stolici, kazdy den na rtg nebo ultz (nepamatuju se). Nevysla. Asi po 5 dnech odeslani do Prahy na vyndani v narkoze.
Petikoruna rozleptana od zaludecnich stav, coz je problem.
Takze bych urcite sla na detske oddeleni do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65061
15.7.21 20:15

Tak já to vidím za vylepšenou verzi nudícího se syna v nemocnici. Tamty diskuse byly jasné, tak na to jde od lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.21 20:16

Ve 3 letech mi dcera spolka dvoukorunu. Vyšla z ní po 2 dnech a byla celá černá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.21 22:04

@Midaku myslím to asi jinak než všichni myslí :D jasně že dám na rady naší doktorky, ale když mi 10 známých plus jedna moje kamarádka zdravotní sestra řekne ať počkám ty dva dny jestli to nebude mít ve stolici tak zkusím nejdříve tohle než hned jet do špitálu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23932
15.7.21 23:41
@Magical-eyes píše:
Tak to já bych teda na pohotovost šla i kdybych ji omylem spolkla já…

Na pohotovost neé… Tam zaplatíš 90,–Kč poplatek a budeš 89,–Kč v mínusu… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
15.7.21 23:50

Ono se říká „jeden prd je lepší než 10 doktorů“ a je to často pravda, ale jako že by platilo „10 náhodných známých plus jedna zdravotní sestra jsou chytřejší než lékař“, to si jako úplně nemyslím… :nevim: Ale tak dělej jak myslíš, asi máte hodně komplikovaný přístup k lékařské péči, když je problém tam s dítětem na doporučení doktorky zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.7.21 07:08
@Anonymní píše:
K lékaři jsem volala hned ten den, paní doktorka řekla. Že mám jít okamžitě do nemocnice, ale ostatní mi řekli že paní doktorka přehání :D

Zajímavej názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.7.21 07:14
@Anonymní píše:
@Midaku myslím to asi jinak než všichni myslí :D jasně že dám na rady naší doktorky, ale když mi 10 známých plus jedna moje kamarádka zdravotní sestra řekne ať počkám ty dva dny jestli to nebude mít ve stolici tak zkusím nejdříve tohle než hned jet do špitálu. :nevim:

Ty máš dítě jako pokladničku? Pravda je, kdyby musel podstoupit nějaký zákrok, bylo by divné říkat doktorovi o korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.7.21 07:18
@bse.pedro píše:
Na pohotovost neé… Tam zaplatíš 90,–Kč poplatek a budeš 89,–Kč v mínusu… :nevim: 8)

Snad by jí tu jednu korunu vrátili, pokud nebudou doktoři hrát hru: kdo jí najde dřív, je jeho.
Pak už zbývá jen právní oddělení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.7.21 08:14

Holka nam spolkla taky korunu, treti den mela rtg, aby se zjistilo, kde koruna vubec je a jestli nam nahodou „neproklouzla“. Nakonec jsme cekali 10 dni, samozrejme mezitim spoustakrat kakala, ale minci to proste trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí