Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
20.11.11 16:02

No, já myslím, že práce při škole (nejlépe v oboru) vůbec není k zahození. Rozhodně pak člověk nabyde víc zkušeností z opravdového života a nevyleze pak ze školy s megaambicema a požadavkama, jaký se dneska u mladých vídaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.11.11 16:04
Anonymní píše:
Hlavně klííííd :mrgreen:
Prostě to vidíme každej jinak a na tom neni nic špatnýho.Já bych třeba s dítětem nebo dětma žít u rodičů nechtěla,proto udělám vše pro to,abych tak jednou nedopadla,jsem dospělá a zodpovědná.
Dítě na vysoký škole stojí velký peníze,kromě učebnic třeba kolej a když potomek nesežene kolej,musí rodiče platit drahej podnájem a ona dávat dítěti každej měsíc z platu 10 tis.měs.na ubytování a školu,když dneska lidi nemaj pomalu ani na jídlo.No,nevim.Nikdo tu nepíše o značkovým oblečení a drahých hračkách,ale ruku na srdce,kolik matek může každý svý dítě poslat na školu v přírodě,lyžák,kroužky apod.A aby moje dítě sedělo doma na zadku,když ostatní děti jedou se školou lyžovat,tak to ty děti mít radši opravdu nebudu.

Věř, že já jsem to taky neplánovala. :wink: Taky jsem chtěla mít byt, auto, manžela! :lol: Ale stalo se a na potrat bych nikdy nešla.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
20.11.11 16:07

Teda etatínku, ty mě překvapuješ! :lol: Takový uvědomělý příspěvky,kdo by to do Tebe řekl…!:)))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 16:08
lucineeccka píše:
Anonymní píše:
Prostě to vidíme každej jinak a na tom neni nic špatnýho.Já bych třeba s dítětem nebo dětma žít u rodičů nechtěla,proto udělám vše pro to,abych tak jednou nedopadla,jsem dospělá a zodpovědná.
Dítě na vysoký škole stojí velký peníze,kromě učebnic třeba kolej a když potomek nesežene kolej,musí rodiče platit drahej podnájem a ona dávat dítěti každej měsíc z platu 10 tis.měs.na ubytování a školu,když dneska lidi nemaj pomalu ani na jídlo.No,nevim.Nikdo tu nepíše o značkovým oblečení a drahých hračkách,ale ruku na srdce,kolik matek může každý svý dítě poslat na školu v přírodě,lyžák,kroužky apod.A aby moje dítě sedělo doma na zadku,když ostatní děti jedou se školou lyžovat,tak to ty děti mít radši opravdu nebudu.
Věř, že já jsem to taky neplánovala. :wink: Taky jsem chtěla mít byt, auto, manžela! :lol: Ale stalo se a na potrat bych nikdy nešla.

Já taky ne!Ale pokud má člověk(žena)možnost výběru a může se rozhodnout..... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 16:35

téda tady se to zvrhlo :think: etatínek má pravdu ve všem ,je drsnější ,ale má pravdu ..co se týče ostatního myslím ,že zakladatelka má jasno tudíž škoda dále diskutovat :-P hodně štěstíčka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
20.11.11 16:46

Mě tak nějak přijde, že se zakladatelka rozhodla jít do práce, dostat hypotéku,postavit si dům a pak řešit dítě a tady hledá lidi, co by ji podpořili v jejím názoru.Hlavně tím jak se každému snaží vysvětlit, že sice mimi chce ale že ho chce zabezpečit a pod..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 16:58

Já si nechci pořídit dítě až dostavím dům,ale než dostanu hypo-jedná se zhruba o 1?5 roku

• Citovat
  • Upravit
zichisek
20.11.11 17:06
Anonymní píše:
Já si nechci pořídit dítě až dostavím dům,ale než dostanu hypo-jedná se zhruba o 1?5 roku

Prostě si ujasni priority.Napiš si pro a proti.Taky záleží, jestli už po miminku toužíš, nebo to ještě není tak horké.V tomhle Ti nikdo nepomůže.Lidi Ti napíší svůj názor,ale rozhodnout se musíš sama.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 17:28
saracenka píše:
téda tady se to zvrhlo :think: etatínek má pravdu ve všem ,je drsnější ,ale má pravdu ..co se týče ostatního myslím ,že zakladatelka má jasno tudíž škoda dále diskutovat :-P hodně štěstíčka :mavam:

Hele, už máš zase novou fotku?? Ty to taky střídáš jak ponožky, to ti povím… :oops:

Zakladatelce se omlouvám, pokud jsem ji nějak urazil, ale každý na to máme holt jiný názor a ona je podle mě rozhodnutá, takže není co řešit… Tak hodně štěstí do budoucna, a přeji ti, aby jsi nikdy nelitovala svého rozhodnutí, které uděláš… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.11.11 17:29
Anonymní píše:

Tak to uz mi nedalo… muzes mi rict, jak lyzak a krouzky souvisi s tvoji hypotekou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
20.11.11 17:30
Anonymní píše:
A mám kamarádku,který ve 20 ruplo v bedně a na diskotéce si s klukem,kterýho znala sotva rok(nechodili spolu ani nežili)udělala mimčo.Neměla vůbec nic-bydlela sama s mámou,zajištěná nebyla,peníze neměla.....Nakonec z toho byli dvojčata,kluk se na ní samozřejmě vykašlal,ani jí neplatí výživný,nemá o ně zájem-děti žijou s mámou a babičkou v malým bytě a ve dvou letech spěj na zemi,páč postýlky už prodali a na velký postele nemaj.Kolikrát brečí jak nemá na plíny(ale cigára si koupí)a na mlíko.Svým unáhleným rozhodnutím mít ted hned děti za každou cenu jim akorát zničila život,protože např.lyžařský výcvik ve škole stojí kolem 4 tis.ona pro dvě děti to bude mít za osm,samozřejmně děti nepojedou a budou sedět na zadku v jiný třídě,protože jsou chudý a nemůžou si to dovolit.Myslíte si,že to těm dětem nebude líto?Jet s ostatními na školu v přírodě,na lyžák,k moři apod.Nemůžou,nejsou peníze.Já bych zase svým dětem nemohla udělat tohle

No tak na naší škole je zvláštní fond, do kterýho připsívají všichni rodiče právě na děti ze sociálně slabých rodin. Třeba na lyžák a pod. Takže není pravidlem, že nemůžou jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.11.11 17:32
Anonymní píše:
Já si nechci pořídit dítě až dostavím dům,ale než dostanu hypo-jedná se zhruba o 1?5 roku

Ja myslim, ze neni problem…je ti 34, za rok a pul ti bude ke 36, nejakou dobu trva, nez se to povede, pocitejme pul roku s velkou klikou…kdyz to pujde skvele, porodis zhruba v 37. Snad tou dobou budes to dite opravdu chtit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
Anonymní píše:
eva valoi píše:
romype píše:
no já tady z těch příspěvků, některých, pouze cítím opět lidskou závist, já se zakladatelce nedivím, doba zrovna není moc příhodná, ono je to hezký mít dítě a holej zadek, jenže chudák to dítě, když rodiče nemají peníze třeba na vzdělání, a i kdyby dítě neměla no a co, copak život končí? I bez dětí se dá žít.
Rodiče nemají peníze třeba na vzdělání.....to slyším pořád. Já pořád nerozumím tomu, proč by měli rodiče stavět dětem domy nebo jim 100% všechno uhradit, zajistit atd. Podle mě mají rodiče děti naučit rybařit ne jim servírovat ryby na zlatém podnose.
Pro mě teda mít děti neznamená je jenom vychovat a nazdar,ale taky je zajistit

Ano ale jen do určitý míry a ne jim naservírovat všechno pod nos a kde máš jistotu, že tě i tak ty děti jednou nepošlou do háje, ať jim dáš co chceš. Myslím, že nikomu ještě neuškodilo se trošku snažit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Asho,s hypotékou nijak,ale s tím finančním zajištěním

• Citovat
  • Upravit
29730
20.11.11 17:34
Anonymní píše:
Asho,s hypotékou nijak,ale s tím finančním zajištěním