Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jsi ale nepsala, ze nejsi zajistena, ale ze chces hypoteku, abys mela vlastni dum. To je trochu rozdil. Pro mne je zajisteny ten, kdo nema ZADNOU hypoteku. Nikdy nevis, co se stane. Proto treba my radsi bydlime v 3+kk a zadnou hypoteku si nevezmem, nechcem mit na krku nuz. Je to kazdyho vec, ale to, co pises, mi prijde promysleny s ruzovyma brylema na ocich.
Podivej se kolem sebe, vsechno jde pomalu do kytek, zdrazuje se, uspory nic moc neznamenaji, kdo ma hypoteku, klepe se, aby neprisel o praci jeste vic, nez kdo ji nema. Je dobry mit nemovitosti…ale je to dobry bez hypoteky a v dobe, kdy je o nemovitosti zajem, coz ted rozhodne neni a asi jeste hezky dlouho nebude.
Příspěvek upraven 20.11.11 v 17:43
etatinek píše:saracenka píše:
téda tady se to zvrhloetatínek má pravdu ve všem ,je drsnější ,ale má pravdu ..co se týče ostatního myslím ,že zakladatelka má jasno tudíž škoda dále diskutovat
hodně štěstíčka
Hele, už máš zase novou fotku?? Ty to taky střídáš jak ponožky, to ti povím…
Zakladatelce se omlouvám, pokud jsem ji nějak urazil, ale každý na to máme holt jiný názor a ona je podle mě rozhodnutá, takže není co řešit… Tak hodně štěstí do budoucna, a přeji ti, aby jsi nikdy nelitovala svého rozhodnutí, které uděláš…
tahle je myslím super ,konečně jsem se našla
jsem anonymní to víš ..ta co téhle předcházela to jsem byla já v práci.
saracenka píše:etatinek píše:tahle je myslím super ,konečně jsem se našlasaracenka píše:
téda tady se to zvrhloetatínek má pravdu ve všem ,je drsnější ,ale má pravdu ..co se týče ostatního myslím ,že zakladatelka má jasno tudíž škoda dále diskutovat
hodně štěstíčka
Hele, už máš zase novou fotku?? Ty to taky střídáš jak ponožky, to ti povím…
Zakladatelce se omlouvám, pokud jsem ji nějak urazil, ale každý na to máme holt jiný názor a ona je podle mě rozhodnutá, takže není co řešit… Tak hodně štěstí do budoucna, a přeji ti, aby jsi nikdy nelitovala svého rozhodnutí, které uděláš…jsem anonymní to víš ..ta co téhle předcházela to jsem byla já v práci.
Spíš na tý fotce to vypadá, jako bych to byl já s jedna a půl promilema v krvi…
A ta co předcházela tamté, tak ta byla nejlepší!! A ta před ní, byla pěkně divná, a ta ještě před ní, ta také ušla… ![]()
sakryš
už se v tom sama ztrácím kdo vlastně jsem
a nebo nejsem ![]()
asha píše:
Ty jsi ale nepsala, ze nejsi zajistena, ale ze chces hypoteku, abys mela vlastni dum. To je trochu rozdil. Pro mne je zajisteny ten, kdo nema ZADNOU hypoteku. Nikdy nevis, co se stane. Proto treba my radsi bydlime v 3+kk a zadnou hypoteku si nevezmem, nechcem mit na krku nuz. Je to kazdyho vec, ale to, co pises, mi prijde promysleny s ruzovyma brylema na ocich.Podivej se kolem sebe, vsechno jde pomalu do kytek, zdrazuje se, uspory nic moc neznamenaji, kdo ma hypoteku, klepe se, aby neprisel o praci jeste vic, nez kdo ji nema. Je dobry mit nemovitosti…ale je to dobry bez hypoteky a v dobe, kdy je o nemovitosti zajem, coz ted rozhodne neni a asi jeste hezky dlouho nebude.
Příspěvek upraven 20.11.11 v 17:43
Jo jo, souhlas, je být zajištěnéj a zajištěnéj, vzít si hypo v dnešní době je dost „o hubu“, no jak jsem říkal, kdo chce toho moc, taky nemusí mít nic… To jen aby jednou zakladatelka nezaplakala nad „výdělkem“… Na můj vkus až moc riskuje, ale já jsem pesimista, ona evidentně ne… ![]()
saracenka píše:
sakryšuž se v tom sama ztrácím kdo vlastně jsem
a nebo nejsem
Tak původně to byl gepardík, pak nějaká barevná patlanina, pak méďa, pak fotečka, no a teďka jsi číslo…
![]()
lucineeccka píše:
Teda etatínku, ty mě překvapuješ!Takový uvědomělý příspěvky,kdo by to do Tebe řekl…!:)))
Hele, někdy se mi zadaří a něco moudrého ze mě vypadne, ale většinou je to teda bída…
![]()
etatinek píše:saracenka píše:Tak původně to byl gepardík, pak nějaká barevná patlanina, pak méďa, pak fotečka, no a teďka jsi číslo…
sakryšuž se v tom sama ztrácím kdo vlastně jsem
a nebo nejsem
![]()
zapomněl jsi na opičku..ta v tom růžovým triku v krámě s hadrama to jsem byla já
Příspěvek upraven 20.11.11 v 17:54
hofka píše:
No, já myslím, že práce při škole (nejlépe v oboru) vůbec není k zahození. Rozhodně pak člověk nabyde víc zkušeností z opravdového života a nevyleze pak ze školy s megaambicema a požadavkama, jaký se dneska u mladých vídaj.
Tak tak, manžel takhle pracuje ve firmě, kde při škole brigádničil. A nemusel si po škole složitě hledat práci. Navíc ta praxe se mu náramně hodila. Takže se to zvládnout dá. Jen holt toho volnýho času je málo.
UPS!! :X
EDIT: No když to přikazuješ ty, tak to néjde odmítnout!!
![]()
Příspěvek upraven 20.11.11 v 17:57
MarketaJ píše:Člověk aspoň získá praxi, kontakty, zkušenosti a pozná hodnotu peněz, né jak „rozmazlené dětičky podnikatelů“… Které dostanou všechno na co si ukážou… A zakladatelka má k tomu nakročíno…hofka píše:Tak tak, manžel takhle pracuje ve firmě, kde při škole brigádničil. A nemusel si po škole složitě hledat práci. Navíc ta praxe se mu náramně hodila. Takže se to zvládnout dá. Jen holt toho volnýho času je málo.
No, já myslím, že práce při škole (nejlépe v oboru) vůbec není k zahození. Rozhodně pak člověk nabyde víc zkušeností z opravdového života a nevyleze pak ze školy s megaambicema a požadavkama, jaký se dneska u mladých vídaj.
saracenka píše:
nebudeme soudit ..
No jo no…
Co si budem povídat, je hezké dostat od rodičů dům, byt, ale není to to nejdůležitější, co k životu děti potřebují, naši rodiče také nic nedostali (většinou teda) a nějak si museli poradit… Spousta lidí musela vše vybudovat od začátku sama, na vše si vydělat, tak není třeba se hroutit z toho, že dětem nic nedají, ne? Oni si také nějak museli poradit sami, a když ony budou také muset, tak to z nich nebo z jejich rodičů přece nedělá horší lidi, ne??
![]()
Doufám že ano.Pokud jde člověk do mateřství zajištěnej,tak je na tom asi jinak než ty,co si poříděj dítě a zajištěný nejsou