Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
lucineeccka píše:saracenka píše:Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?do zítra si to rozmyslím až jak se vyjádří etatínek ..necham si tvého samce v záloze na potom
Slib mu měkký perníčky a je zase tvůůůůj
etatinek píše:lucineeccka píše:Holka, tak tomu já nemůžu konkurovat, stahuju se do ústraní a přemýšlím nad svým bytím či nebytím…saracenka píše:už naštěstí není můj uffffffff.Ale jako dárce spermie k nezaplacení.A opravdu ani nemrkneš a jsi v tom ( i přes prezervativ)
lucineeccka píše:saracenka píše:Děkuju.Ne sama ne, trvalo to 5 sekund.Chceš adresu?SIce nemá dům, ale má opravdu silný spermie.
lucí mimochodem máš nádherné dítě ,to ty sama?do zítra si to rozmyslím až jak se vyjádří etatínek ..necham si tvého samce v záloze na potom
Já si myslím, že můžeš,ty máš mozek v hlavě, jemu se mozek přestěhoval do jiných míst ![]()
nene jasně dal najevo ,že já nejsem žena jeho srdce ..škoda ..má co chtěl nebude mít letadlo
lucineeccka píše:saracenka píše:Slib mu měkký perníčky a je zase tvůůůůj
Si mě tu přehazujete jak horkéj brambor, to není fér!! Já mám také srdce a duši, to tak přece nemůžete!! ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Já si myslím, že můžeš,ty máš mozek v hlavě, jemu se mozek přestěhoval do jiných místlucineeccka píše:Holka, tak tomu já nemůžu konkurovat, stahuju se do ústraní a přemýšlím nad svým bytím či nebytím…saracenka píše:už naštěstí není můj uffffffff.Ale jako dárce spermie k nezaplacení.A opravdu ani nemrkneš a jsi v tom ( i přes prezervativ)
No jo… To máš pravdu, já nemám „peníz“ ve slipech, ale v hlavě…
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:Si mě tu přehazujete jak horkéj brambor, to není fér!! Já mám také srdce a duši, to tak přece nemůžete!!saracenka píše:Slib mu měkký perníčky a je zase tvůůůůj
My tě chceme mít dohromady. ![]()
Jdu nebo zítra nic neudělám.Tak dobrou noc! ![]()
nám tady nenakukáš, že nejsi inteligentní hoch,my tě máme prokouklýho ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:My tě chceme mít dohromady.lucineeccka píše:Si mě tu přehazujete jak horkéj brambor, to není fér!! Já mám také srdce a duši, to tak přece nemůžete!!saracenka píše:Slib mu měkký perníčky a je zase tvůůůůj
Jdu nebo zítra nic neudělám.Tak dobrou noc!
Tak tak… V pět vstávám… Pa… ![]()
saracenka píše:
nám tady nenakukáš, že nejsi inteligentní hoch,my tě máme prokouklýho
wow,takový kompliment!
Tak ahojky. ![]()
Holka, tak tomu já nemůžu konkurovat, stahuju se do ústraní a přemýšlím nad svým bytím či nebytím…