Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:saracenka píše:Kdyby si je namočil do kakaa měl by je měkké hned.
no já ho chci taky a co jako ..měla jsem mu je nabídnout až za 14dní měkké ,možná by mě potom chtěl
Tak etatínku na co tě může saracenka nalákat?
Hm… Na „velký oči“!!
![]()
etatinek píše:
No tak ženský!! Nepoperte se mi tu!! Já mám VELKÝ SRDCE!! Tam se véjde každá z vás!! A ještě zbyde místo na další…![]()
Jaký další?Dvě ti nestačej?
Neboj my se nepopereme. ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Jaký další?Dvě ti nestačej?
No tak ženský!! Nepoperte se mi tu!! Já mám VELKÝ SRDCE!! Tam se véjde každá z vás!! A ještě zbyde místo na další…![]()
Neboj my se nepopereme.
Ale no tááák!! Nebuďte sobecký!! Přece mě nechcete sobecky jen pro sebe!! Musíte se podělit i s ostatníma holkama, to je přece jasný!!
![]()
PS: No ještě aby!!
![]()
saracenka píše:Angua píše:ale kakalo si uvaříš samasaracenka píše:Já bych o perníčky zájem měla
tak ty už jsi skorem vdaná koukám ,kocour pomalu v trouběa o moje perníčky jako zájem žádnej asi se poohlídnu jinde teda
Ale jinak žádné techtle ani mechtle
nejsem svačinářka
Jo, ve vaření kakajka mám praxi, umím výborné ![]()
ten je ale vid ,se tu o něj člověk stará jako o vlastního ,to je vděk tohle
dobře no zamlouvám si první neděli v měsíci
saracenka píše:
ten je ale vid ,se tu o něj člověk stará jako o vlastního ,to je vděk tohledobře no zamlouvám si první neděli v měsíci
To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde…
![]()
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde
saracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde
etatinek píše:saracenka píše:To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde…
ten je ale vid ,se tu o něj člověk stará jako o vlastního ,to je vděk tohledobře no zamlouvám si první neděli v měsíci
![]()
saracenka píše:
Kašlem na něj?Najdem si jinýho s barákem.
etatinek píše:saracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde![]()
Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou…
![]()
Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je 70
lucineeccka píše:etatinek píše:saracenka píše:To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde…
saracenka píše:Kašlem na něj?Najdem si jinýho s barákem.
Bééé, mamííí!! Kde jsi dneska moje milovaná maminečko!! Ony mě nemaj rády!! ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Vícesaracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde![]()
Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou…
![]()
Díky za lichotku!! Snažím se!! ![]()
ted se mi ulevilo ,lůco si fakt kámoška