Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
21.11.11 23:16

ted se mi ulevilo ,lůco si fakt kámoška :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 23:16
lucineeccka píše:
saracenka píše:
no já ho chci taky a co jako ..měla jsem mu je nabídnout až za 14dní měkké ,možná by mě potom chtěl :cry:
Kdyby si je namočil do kakaa měl by je měkké hned.
Tak etatínku na co tě může saracenka nalákat?

Hm… Na „velký oči“!! :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 23:17

tak to je v suchu ,mám je největší na světě

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 23:17
etatinek píše:
No tak ženský!! Nepoperte se mi tu!! Já mám VELKÝ SRDCE!! Tam se véjde každá z vás!! A ještě zbyde místo na další… :mrgreen: :-P

Jaký další?Dvě ti nestačej? 8-o Neboj my se nepopereme. :huban:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 23:19
lucineeccka píše:
etatinek píše:
No tak ženský!! Nepoperte se mi tu!! Já mám VELKÝ SRDCE!! Tam se véjde každá z vás!! A ještě zbyde místo na další… :mrgreen: :-P
Jaký další?Dvě ti nestačej? 8-o Neboj my se nepopereme. :huban:

Ale no tááák!! Nebuďte sobecký!! Přece mě nechcete sobecky jen pro sebe!! Musíte se podělit i s ostatníma holkama, to je přece jasný!! :mrgreen: :-P

PS: No ještě aby!! :cert: :oops:

• Citovat
  • Upravit
50725
21.11.11 23:20
saracenka píše:
Angua píše:
saracenka píše:
tak ty už jsi skorem vdaná koukám ,kocour pomalu v troubě :think: a o moje perníčky jako zájem žádnej asi se poohlídnu jinde teda
Já bych o perníčky zájem měla :mrgreen: Ale jinak žádné techtle ani mechtle :lol:
ale kakalo si uvaříš sama :cert: nejsem svačinářka

Jo, ve vaření kakajka mám praxi, umím výborné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 23:21

ten je ale vid ,se tu o něj člověk stará jako o vlastního ,to je vděk tohle :cert: dobře no zamlouvám si první neděli v měsíci

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 23:22
saracenka píše:
ten je ale vid ,se tu o něj člověk stará jako o vlastního ,to je vděk tohle :cert: dobře no zamlouvám si první neděli v měsíci

To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde… :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
21.11.11 23:24

ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 23:25
saracenka píše:
ježiši to jsem netušila tak ty můžeš jenom jednou za měsíc a v neděli?tak to vidim na trojec v tom případě ..jináč to nepůjde
:think: :nevim: Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou… :jazyk: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 23:26
etatinek píše:
saracenka píše:
To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde… :-( :cry:
saracenka píše:

Kašlem na něj?Najdem si jinýho s barákem.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.11.11 23:27
etatinek píše:
saracenka píše:
:think: :nevim: Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou… :jazyk: :oops:

Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je 70

• Citovat
  • Upravit
etatinek
lucineeccka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
To je ale Lucinečka v nevýhodě… To připadne na tebe 100% „VŠEHO“ a na ni už nic nezbyde… :-( :cry:
saracenka píše:
Kašlem na něj?Najdem si jinýho s barákem.

Bééé, mamííí!! Kde jsi dneska moje milovaná maminečko!! Ony mě nemaj rády!! :cry:

• Citovat
  • Upravit
saracenka

ale ještě si troufá na další co, :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
21.11.11 23:28
lucineeccka píše:
etatinek píše:
saracenka píše:
:think: :nevim: Tak říká se jednou v roce, na Vánoce, ne?? No a já jsem ještě mladéj, tak mám tu frekvenci ještě vysokou… :jazyk: :oops:
Koukám, jednou za rok.To jsi na tom jak můj děda a tomu je píše: Více

Díky za lichotku!! Snažím se!! :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria