Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:saracenka píše:KOukám, že jsme stejně nevinný.Myslíš, že mě pozve na sbírku motýlů?:
lucí važ slova etatínek je romantickejmusíš na něj pomalu přes to jídlo
A sakra… Kde teďka v zimně vezmu motýly?? ![]()
etatinek píše:
A vůbec, co je to ten SEX?? To se dá kde sehnat??![]()
PS: S tou Nelinkou by se dalo něco dělat, s tou bych mohl i malinko vypomoct, samozřéjmě zadarmo!! Přece jenom musíme si pomáhat, doba je zlá!!
![]()
Lucineeeccka ti to pak vysvětlí ![]()
saracenka píše:
třeba lůce stačí sušený
No,tak to by mě spíš odradilo. ![]()
Angua píše:etatinek píše:Lucineeeccka ti to pak vysvětlí
PS: S tou Nelinkou by se dalo něco dělat, s tou bych mohl i malinko vypomoct, samozřéjmě zadarmo!! Přece jenom musíme si pomáhat, doba je zlá!!
![]()
SLINT!!
![]()
Angua píše:etatinek píše:Lucineeeccka ti to pak vysvětlí
![]()
Jo Angu mi prý dá přednášku a doporučí chytrý knížky. ![]()
saracenka píše:
myslim že až podle toho co uklohníš
Vařit umím výborně.Ale vše záleží na vypracování čtenářskýho deníku! ![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:Vařit umím výborně.Ale vše záleží na vypracování čtenářskýho deníku!
ten se píše aspon v suchu a teple ,horší by byly ty omrzlý ruce jak by musel mýt ty okna
lucineeccka píše:Angua píše:Jo Angu mi prý dá přednášku a doporučí chytrý knížky.etatinek píše:Lucineeeccka ti to pak vysvětlí
![]()
A budete to také trénovat nanečisto?? A můžu se zůčastnit dobrovolně všech lekcí?? Nebudu vůbec rušit, ani nešpitnu, ani nedutnu!!
![]()
lucineeccka píše:Angua píše:Jo Angu mi prý dá přednášku a doporučí chytrý knížky.etatinek píše:Lucineeeccka ti to pak vysvětlí
![]()
Udělám ti na to bibliografickou rešerši ![]()
saracenka píše:
ten se píše aspon v suchu a teple ,horší by byly ty omrzlý ruce jak by musel mýt ty okna
Hele, na co mám teplý kakajko a termodeku?? To bych si (možná!) nechal upadnout i něco jinýho než jen prsty na rukách… ![]()
saracenka píše:
no to bys byl fakt jako potom platnej s upadlým oným
Hmm bez hlavy by vypadal asi blbě…