Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm
Kde to mám podepsat, tak krucinál, kde to mám podepsat!!
![]()
Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.
eva valoi píše:Bábi Zlopočasná píše:Myslíš, že až tak?eva valoi píše:Ja sa na to uz tiez pytala, ale nebolo mi odpovedane. Ale ja osobne si nemyslim ze ona to tomu chlapovi kazi. Mne to znie ze ona s tym chlapom proste nepocita. Chce dieta aby raz neostala sama
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat.
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.
No, mozno prehanam. Ale ona ma svoj byt, on ma svoj dom s pozemkom a ona chce svoj dom aby nebola zavisla od chlapa. Moja sestra tvrdi ze co do mlynceka das, to z neho vyjde. Ked tam budes tlacit nie som zavisla od chlapa, vystacim si sama, tak nakoniec vyjde ze toho chlapa vlastne vobec nepotrebujes. ![]()
saracenka píše:
a může bejt i plodnej ne? že bysme se šábly ,jsi kámoška přeci
Jako, že by jsme rozdělili jo?
Tak fajn já beru barák a ty s s ním dělěj jiný věci.
Mě jedno dítě stačí. ![]()
lucineeccka píše:Angua píše:Ano,dej typ.Anonymní píše:Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde?
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.![]()
![]()
Takový by se hodil.Ještě ať má rád děti a je neplodnej.
Vlastně by ani s náma nemusel být, jenom ten barák aby napsal ![]()
Anonymní píše:
Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.
a oba budou psaný na tebe
![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hmTen se má viď? Akorát tu živou termodeku nevidím ve výběru.
Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:48
Hele… To není fééér… ![]()
Však já taky nejsem s chlapem proto,že ho potřebuju,ale proto,že ho mám ráda,z lásky a že s ním chci být
saracenka píše:
já chlapa potřebuju co když mi rupne žárovka
Si zavoláš pět policajtů na opravu ne?? ![]()
Anonymní píše:
Však já taky nejsem s chlapem proto,že ho potřebuju,ale proto,že ho mám ráda,z lásky a že s ním chci být
to já taky a taky občas někam nedošáhnu a tak a chytá pavouky
,to je taky moc důležité
etatinek píše:saracenka píše:Si zavoláš pět policajtů na opravu ne??
já chlapa potřebuju co když mi rupne žárovka
no viděla jsem jedno péčko a tam přišel fešnej opravář klimatizace ![]()
Anonymní píše:
Šak on už barák má, ne? Na co vám budou 3 baráky?
Bych tak chtěla moct uvažovat, my budem mít co dělat, abysme naškrábali na jeden ![]()
a může bejt i plodnej ne? že bysme se šábly ,jsi kámoška přeci