Dítě nebo hypotéka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
20.11.11 23:47

a může bejt i plodnej ne? že bysme se šábly ,jsi kámoška přeci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:48
saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm :huban:

Kde to mám podepsat, tak krucinál, kde to mám podepsat!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 23:48

Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.

• Citovat
  • Upravit
20.11.11 23:49
eva valoi píše:
Bábi Zlopočasná píše:
eva valoi píše:
Já jsem ted´koukala na začátek diskuze, abych byla v obraze. No mě spíš udivuje, že nechcete postavit ten dům spolu. Když spolu plánujete dítě, tak proč spolu neplánovat i to ostatní. Nejsem chlap, ale asi bych s tebou do případného dítěte nešla, připadalo by mi to, jako bys mě chtěla ze svého života už předem vyšachovat. :nevim:
Já myslela, že normálně myslící chlap má potřebu svou ženu a děti zajistit a ty mu to od začátku kazíš.
Ja sa na to uz tiez pytala, ale nebolo mi odpovedane. Ale ja osobne si nemyslim ze ona to tomu chlapovi kazi. Mne to znie ze ona s tym chlapom proste nepocita. Chce dieta aby raz neostala sama :nevim:
Myslíš, že až tak?

No, mozno prehanam. Ale ona ma svoj byt, on ma svoj dom s pozemkom a ona chce svoj dom aby nebola zavisla od chlapa. Moja sestra tvrdi ze co do mlynceka das, to z neho vyjde. Ked tam budes tlacit nie som zavisla od chlapa, vystacim si sama, tak nakoniec vyjde ze toho chlapa vlastne vobec nepotrebujes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
saracenka píše:
a může bejt i plodnej ne? že bysme se šábly ,jsi kámoška přeci :pankac:

Jako, že by jsme rozdělili jo? :think: Tak fajn já beru barák a ty s s ním dělěj jiný věci. :mrgreen: :mrgreen: Mě jedno dítě stačí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
lucineeccka píše:
Angua píše:
Anonymní píše:
Vždyť píšu že si etatínka adoptuju a budu ho rozmazlovat.Svačiny mažu do práce chlapovi každej den a každej den má teplou večeři-neboj etatínku,taky budeš mít svačinky a teplý večeře :mrgreen:
Chlapovi nic nekazim,vždyť at pro nás ten barák koupí nebo postaví.Čím víc baráků,tím líp.
Jakože ať ho koupí, ale psaný bude na tebe? Takový chlap se hledá kde? :lol: :lol: :lol:
Ano,dej typ. :pankac: Takový by se hodil.Ještě ať má rád děti a je neplodnej. :mrgreen:

Vlastně by ani s náma nemusel být, jenom ten barák aby napsal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.11.11 23:50
Anonymní píše:
Ne,tak jsem to nemyslela at ho koupí a psanej bude na mě.6e at jeden koupí on a druhej si koupim já,tak jsem to myslela.

a oba budou psaný na tebe :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:51
lucineeccka píše:
saracenka píše:
ty se máš ,takové výběry najednou ..svačinky ,kakalíčko ,baráky ,láska,hm :huban:

Ten se má viď? Akorát tu živou termodeku nevidím ve výběru. :think:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 23:48

Hele… To není fééér… :cry:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:51

já chlapa potřebuju co když mi rupne žárovka :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 23:52

Však já taky nejsem s chlapem proto,že ho potřebuju,ale proto,že ho mám ráda,z lásky a že s ním chci být

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:53

jo ta byla v tej lásce přeciž :cert: termodívka

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.11.11 23:53
saracenka píše:

Si zavoláš pět policajtů na opravu ne?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:54
Anonymní píše:
Však já taky nejsem s chlapem proto,že ho potřebuju,ale proto,že ho mám ráda,z lásky a že s ním chci být

to já taky a taky občas někam nedošáhnu a tak a chytá pavouky :poblion: ,to je taky moc důležité

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.11.11 23:55
etatinek píše:
saracenka píše:
Si zavoláš pět policajtů na opravu ne?? :nevim:

no viděla jsem jedno péčko a tam přišel fešnej opravář klimatizace :huban:

• Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 23:55
Anonymní píše:

Šak on už barák má, ne? Na co vám budou 3 baráky? 8-o Bych tak chtěla moct uvažovat, my budem mít co dělat, abysme naškrábali na jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí